Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako obrovskej milovnik halfu se mmi to rika tezce, ale taky sem ze source nebyl ze zacatku nijak moc nadsanej, moc pekna grafika a uzasna fyzika,ale proste sem si ho predstavoval tak nejak jinak. Half life 1 mi prisel graficky proste trochu tvrdsi, i hratelnostne teda kdyz uz nad tim premyslim.Ale ze bych z nej mel kinetozu to zas ne :)
  • eeeee
    Nebud naivni. Valve je ta vzacna vyjimka, ze hry nedelaji pro prachy, protoze jim prachy generuje steam ve vetsi mire nez dokazou hry. Takze hry delaji jen tak, pro zabavu, lazo plazo. A ono to ma i sve negativni dusledky. Proste nic neni cernobile, delat hry pro prachy nebo pro zabavu, oboji ma sve svetle i stinne stranky.
  • Mňa trápi jediná vec: Engine HL2 bol jediný 3D engine, z ktorého mi bolo po 10-15 minútach hrania fyzicky na vracanie *11* (kinetóza alebo čo) - pri žiadnej inej hre sa mi to nikdy nestalo. Tak dúfam, že sa im s tým niečo podarí urobiť, aj keď čert ho vie, kde je problém zakopaný (mne nepomohla ani zmena FOV).
  • GlaDOS
    No, papírově ano. První Half jel na silně modifikovaném Quake enginu GoldSrc. A v Source enginu jsou určité základy GoldSrc. kosac ale nechápe, že fakticky jsou už enginy přepracovány tak, že společného už nemají skoro nic.
  • Engine HL1 byla upravena kombinace IDtech1 a IDtech2

Jak to bylo se source to nevim, osobne si myslim ze to postavili na zeleny louce
  • Takže tvoje logika vychází z toho,že Engine musí hlavně dobře vypadat?
    Víš čím se především proslavil (jedničkový) Source Engine?Nebyla to kulervoucí grafika ani efekty,které se snaží přiblížit reálnosti.Ne,šlo o něco úplně jiného.Source Engine se stal slavným enginem díky jedné z nejpropracovanějších fyzik,plynulým pohybům,mimice a skvěle vytvořeným přechodem z modelu do ragdollu (Pro ty co neví co tím myslím tak myslím to,že po smrti mrtvola okamžitě padne,není předpřipravená částečná animace pádu takže se ani často nebuguje).Taky je to všestraný engine.Dokáže to být skvělý akční engine (Half-Life 2),dokáže na něm být postavena svělá a logická hra (Portal),Může to být skvělý sandbox (Garry's mod[Vím,není od Valve ale je to dokonalá ukázka co se dá s tímto enginem dělat]).Také je to poměrně oblíbený engine u moderů,kde jde vidět,co se na tom při trošičce práce a fantazie dá postavit.Podívej se teď na Cry Engine 3,který měl sice super grafiku,ale nedokázal bys na tom nic takového postavit.Ale když se tak na to podíváš,u grafiky a trošičku lepší AI Cry Engine končí.Přehnaný blur,nic moc textury když se díváš na detaily (Dokud nevyšel patch pro DX11)...No jo,jak to tak vidím,tak lidi neoceňují to,co lidičky z Valve dokázali...Source se držel,já nevím,7 let a stále byl skvěle oceńován...Tohle Cry Engine nedokáže.Unreal Engine možná ale nebude to nikdy taková legenda....
  • jdi do fajfky
  • Sad Story Bro.
  • A než vydají první obrázky/video ze hry či oznámí datum vydání, tak já už ani nebudu vědět, co to HL je...

Jasně, chtějí si dát načas, maximálně makat na novým enginu a HL dílu tak, aby to pak urvalo koule úplně všem, co to budou hrát, ale jak dlouho máme kur*a čekat? *10*
  • Pokud to bude vypadat alespoň z poloviny tak dobře jako cry engine 3 (což nebude) tak se o to začnu zajímat.
  • Ty budeš inteligent, koukám.
  • Ono to do očí nikoho nebije, to jen ten debílek hledal jakoukoliv záminku. A těžko tady budu brát vážně někoho, kdo chodí po diskuzi a u každé druhé hry, kde je ženská (naposledy Catherine), mele o tom, jak by si pohonil.
  • kronos: Ty jsi normálně instantní d_bil. Nech těch sraček a dál se neztrapňuj. V reálu už bys přes tu kušnu dostal, puberťáku.
  • Podle mě je daleko lepší, když někdo v diskuzi na internetu napíše "vylepšenej" namísto "vylepšený". Druhá varianta v rámci internetových diskuzí zní až moc snobsky imo. Kdyby se psala třeba seminárka, tak to potom samozřejmě jo, ale jinak si myslím, že v diskuzích tohle do očí bít nikoho nemůže.
  • x_ander
    to Raven: možné je samozřejmě všecko, a kdo ví jestli se někdy dozvíme jak to je:) Jen si myslím, že zrovna Valve nebude HL3 zdržovat kvůli konzolím. Přece jen Steam jim patří a bude jejich hlavní zdroj příjmu u HL3. Na konzole si to pak můžou vydat kdykoliv. Ale uvidíme, v první řadě musíme počkat na to oznámení :) HL3 taky může vyjít až pár let po nových konzolích že.
  • Ty svoje pseudointelektuální kecy si laskavě strč do prdle *8*
  • A ty nám, blbečku, zase můžeš povědět, nad kterou hrou si vyhoníš tentokrát, jak to máš v oblibě. Zalez, trapáčku.
  • Tak jak jsi to podal to je příšernej blábol, ale všichni víme, že Valve nepotřebuje dělat hry aby vydělávalo, tak proč by nemohli zdržet vydání a načasovat to tak aby zvýšili profit? Valve je firma jako každá jiná. Neříkám, že to tak bude, ale jako možné hledisko mi to přijde stejně uvěřitelné jako to co jsi psal ve svém původním postu.
  • x_ander
    Ty si vážně myslíš, že to probíhá tak, že Gabe jednoho krásného dne zavolal do Sony a Microsoftu "Hele, tady Gabe Newell z Valve. Máme tu rozdělaný Half-life 3 a rádi bysme ho uvedli jako launchovou hru na Vaši next-gen konzoli. Tak mi řekněte, kdy s ní přijdete na trh a my podle toho uzpůsobíme datum vydání HL3." ? Podle mě je blábol akorát tohle.

Tohle možná udělá spousta jiných vydavatelů, ale zrovna Valve, který má neomezené finanční prostředky (steam), opravdu nemusí vydání hry, která je (a bude) dost možná jedna z nejočekávanějších her historie, jakkoliv upravovat podle nových konzolí. A znovu opakuju - je to můj názor, nemusíš s ním souhlasit, a ve výsledku třeba zjistím, že se pletu, ale ty tady pořád jen plácáš do prázdna.
  • Ale no tak. To co ty tu celou dobu píšeš je jeden velký blábol. Kdyby se chovali tak jak ty tu píšeš tak už je s nimi dávno konec. Přečti si ještě jednou co jsi napsal a potom možná pochopíš ten střed vesmíru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit