Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Pro některé lidi (především ti, co mají děti) je záchod jediným místem, kde mají trochu klidu. Proto taky tolik lidí pár minut na záchodě relaxuje čtením.

  • solomon.short

    ok, beru. Mea culpa.

  • solomon.short

    tak tomu naprosto rozumim :D

  • Emulovat switch na zařízení, co nemá ani 2x takový výkon?!

    Spíš bude člověk rád, že hru spustí s čitelným interfacem a 30fps při nativním rozlišení (předpokládám, že na tom lidé budou chtít hrát AAA hry od velkých studií). 

  • 0011

    Tak to je mi jasné že ses do téhle oblasti nedostal, protože v kakariko village je hodně objektů i efektů a fps tam opravdu tankovaly, obzvlášť v noci. Jinak plně souhlasím že je to doplňková konzole k ostatním konzolím a případně PC jako to mám já. Asi málokdo to má jako hlavní systém. Taky mám období kdy ho dlouho nezapnu, ale když vyjde nějaká exkluzivní hra tak ho nedám z ruky což bude letos celý podzim.

  • LessPh

    To video co si posilal neni totalne relevantni, malo narocna oblast a navic bez boju, bez specialnich efektu a bez niceho, promin, ale takhle se opravdu vykon nemeri;-)

    Za me Steam Deck super a skvelej. Navic signal, ktery vyslali fanousci, pri spusteni predobjednavek, jasne ukazuje jaky je o to zajem. Tleskam..

    Jeste paralela se Switchem, kdyby Switch mel vykonou konzoli na urovni PS / Xbox a k tomu Switch Lite, nerekl bych ani popel… ale bohuzel si myslim, ze switch je pro amiky na Mario a Zelda tituly a hlavne jen jako druha podruzna konzole k hlavnim hernim systemum, takze lezi v sufliku a ceka az zase jednou za rok vyjda ta jedna hra.. pro nas vychodni region  je Switch pro me nepochopitelny a slouzi spis jako lapac prachu.

  • 0011

    Pleteš si pojmy "technicky nehratelná" s "pro mě nehratelná" a ten patch 1.6.0 na jehož ukázku jsem poslal video vyšel 3 měsíce po FE3H. Ve Valve budou rádi, když se Deck prodá aspoň tolik kusů jako se prodalo Botw, což souvisí s tím, jak dlouho je bude bavit dotovat hw když zjistí, že jim zisky nerostou exponenciálně, protože si to kupují lidi co steam dávno mají. Zařízení jako je Deck je na trhu pár, o tomhle se mluví že je to výrazně levnější, jinými slovy dotované a že to vydává Valve. Sám Gaben po vydání Switche v jednom rozhovoru říkal že Nintendu závidí jak dokážou skloubit svůj vlastní hw a sw, teď se o to pokouší sám, ale narozdíl od Nintendo bez exkluzivního obsahu.

  • LessPh

    Ja taky u her hledam zabavu.. to asi kazdy.. ta se vsak vytraci pokud to proste nejde hrat z technickych duvodu jako BotW…

  • LessPh

    Switchi jsem dal sanci a proste to neslo… nesedlo mi to a jediny dve hry co me lakaly, dopadly katastrofalne. Switch jsem kupoval pri launchi 3H, takze Zelda byla uz radne opatchovana, ja si nemyslim, ze 30FPS je pro 3RD person tituly udrzitelne, navic kdyz u Zeldy to dripuje konstatne ke 20 FPS. Steam deck mi ve 30 FPS vadit nebude, proc? Protoze mam spoustu malych her z jednoduchou grafikou co bych chtel hrat, ale na velkym PC to proste nepustim, nema to prioritu.. jmenovite Chimera squad, wildermyth, Stardew Valey, Terraria a treba i starsi veci jako KOTOR.. a more dalsiho, u tehle titulu ti fakt nevadi 30FPS.

    Reci s UI jsou naprosta kravina, tohle je PC, to nejsou konzole… na PC je moderska komunita, ktera to obratem vyresi.. 1,2,3 a je po problemu..

    Mam Ultra-wide monitor a spostu titulu to nativne nepodporuje, ale proste komunita nespi a maka na tom, takze ve finale vsechno hraju UWQHD.

    Proste Steam deck bude pecka a hlavne jak nazev napovida.. je to Steam, na kterem jsem uz 14 let, mam 600 titulu, nahrano 1000ce hodin a dal chci svuj profil rozvijet a netristit svoje knihovny!

  • uher

    Hele já tam čtu hlavně komiksy. Párkrát jsem si tam vzal i normální knížku ale do té já když se zažeru tak potom ztrácím pojem o čase 😀

  • 0011

    A kdy jsi na to koukal? Poslední patche totiž leccos změnily a Zelda v handheldu vypadá skvěle. Navíc Deck není 720p ale 800p tedy 16:10. To že hry na Nintendu vypadají 20 let stejně je samozřejmě nesmysl viz například Monster Hunter Rise, ale i ta Zelda, MK8, SMO, atd. ale já u her hledám především zábavu a ne cutting edge grafiku a obzvlášť ne u handheldu. Gaben to sice nepřiznal na plnou hubu ale z toho co říkal je jasné, že HW narozdíl od Nintenda dotují, alespoň ten základní model a to není dlouhodobě udržitelná strategie, obzvlášť když na to půjdou krást hry day one, stačí nainstalovat Windows. Nepřeju jim další z řady neúspěchů na poli HW, ale třeba po něm pak konečně přestanou dělat kraviny a udělají konečně přehledný Steam nebo HL 3.

  • MalyZeli

    Za otevrenost tleskam, takhle ukazete ze se nebojite konkurence, ne jak na Epicu podplacenim studii.

  • MalyZeli

    Ja treba uvazoval o Switchi, mel bych co delat v praci kdyz je nuda nebo cekam, a BoTW bylo vlastne to hlavni co bych si zahral, koukal sem jak to na switchi bezi, a okamzite sem si koupi rozmyslel. O tom jak hry pojedou na Steamdecku se uvidi, ale tohle vypada na solidne vykonou masinku, a v 720p si myslim nebude mit veliky problem rozbehnout hry, ktere nevypadaji uz 20 let stejne jako na switchi.

  • Inferius

    Cteni na hajzlu to je na... cloveku akorat zdreveni nohy :-D Je lepsi si tam neco na chvilku zahrat a jit. Ale jak rikas, proti gustu :-D 

  • Obcas jedu na sluzebku a docela casto litam. Tam pro to docela vidim teoreticky vyuziti. Ale zase v letadle rad koukam na serialy. No uvidim. Premyslim ze to i tak zkusim, stoji to par korun, tak proc to nezkusit :)

  • solomon.short

    nejake tipy?
    Ja mam momentalne na hajzlu dve knihy z nakladatelstvi Planeta9.
    Chmurny valecnik a Silikonovy ostrov. Velice doporucuji


  • 0011

    Záleží kdy jsi Zeldu hrál protože spoustu věcí opatchovali, ale už od prvního dne jede 30fps většinu času. Three Houses je tahovka, nevím jak je na tom s fps když pobíháš po škole ale pokles fps jsem nikdy nezaznamenal. Třeba takový Mario Kart 8 nebo Splatoon 2 jedou stabilně 60 fps absolutně bez poklesů. Jestli si myslíš že ti tady na tom pojedou hry nativně ve stabilních 30 fps nebo střílečky, kromě Fortnite 60 fps, tak radši doufej že Valve se bude stavět k vracení zboží jako Datart. Navíc jak chlapi správně upozorňují ve videu hry pojedou nativně a bez škálovatelného UI na strategie a další hry kde na tom záleží budou problém. Btw taky se mě ze spousty her dělá blbě ale fps to neovlivňují, chápu že to je pro někoho problém, ale tím spíš nerozumím investici do decku, na který se nikdo nebude patlat s optimalizací.

  • uher

    To já si na hajzlu radši čtu. Ale proti gustu...

  • LessPh

    Mne je jedno jestli me beres vazne, ale BotW jelo v nekterych mistech pod 20 FPS… pro lidi, ktery trpeji motion sickness jako ja je to totalne nehratelny, ale hlavne se divim vyvojarum, ze si dovolili takovyhle paskvil vubec vydat a jeste vic se divim recenzetum, ze tomu dali znamky jaky dali a nejvic hracum, ze to vubec hrali.

    Jako kdyby to vydali optimalizovany na PC v 60FPS, tak bych pochopil 9/10, ale v tomhle tech. stavu max. 5/10. Proste to nechce doporucit..

    A jestli akceptujes takovyhle technicky standard, tak se pak nedivim, ze neberes lidi vazne.. prostenejsi na stejnem levlu jako ja..

    Ja dokazu akceptovat stabilnich 30FPS (coz Zelda fakt nema), ale jen pro tahovky, kde to opravdu nevadi..

    Three Houses je zase na jiny komentar..

  • J.V.Stalin

    Já si to možná ze srandy asi i koupím. Vitu si doma často beru na hajzl a je to vlastně celkem dobrý. Nedávno sem měl kolosální sračku a nevím co bych si bez ní počal 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit