Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim jestli je vubec dobry napad HL3 vydavat, s takovym ocekvanim jake panuje to snad ani nemuze dopadnout dobre. Jinak od Valve cekam ze nic oznamovat dopredu nebude :) Proste na naky konferenci Gabe podekuje a jen tak BTW oznami ze na Steamu prave vysel HL 3 *2*
  • x_ander
    Taky mě to napadlo. Vůbec bych se nedivil, že až podrobně představí hotový Source 2, tak na konci přednášky vyleze na pódium Gabe, zmáčkne nějaké tlačítko a jen tak mimochodem prohlásí, že od teď je na steamu ke koupi Half 3.

A pár vteřin na to shoří světový internet a vrátíme se do středověku.
  • Ak tomu dobre rozumiem tak to je PC obdoba PS TV. S tym ze PSTV teda zaroven vie ciastocne fungovat ako Vita, ze tam mozes strcit kartu s hrou a nepotrebujes na tu samotnu Vitu.
    My nemame v nasom jednoizbaku ani TV (co by som na nej aj pozeral), ale celkom by ma zaujimalo, ako vypada hra povedzme v HD streamovana na HD telku. Viem si predstavit, ze by som si dal streamovat nejaku PC hru, ktoru aj tak hram gamepadom, na telku a pohodlne sa rozvalil na gauc ako pri konzole.. Za tych 50 USD mi to pride ako v pohode vecicka.
  • Jasnej disk, zostuzuješ náš druh. Myslím si, že tě ta buznička a hnisavec přijmou s otevřenou náručí.
  • Blue.Shark
    A to já zase ne. I kdyby HL3 nepřinesl nic nového a hrál jen na stejnou notu jako druhý díl, byl by z něho hit, který bych bral všemi deseti. Je totiž docela mrzuté, že na poli stříleček na mě od dob Episode 2 udělal dojem jen Wolfenstein: The New Order. A od Episode 2 už pár let uteklo...
  • frantisek_nejezchleba
    televizory od Sony by v budoucnu měly obsahovat HW a SW, který by fungoval na bázi PSTV.

Každopádně dobrý postřeh: trend jde skutečně do centralizované TV, přes níž se ovládá vše. Akorát si nemyslím, že by TV v budoucnu něco uměla. Spíš to bude zařízení nefunkční bez připojení na internet.
  • Až na to, že u této "krabice" můžeš měnit hardware i software, takže potencionálně si ji můžeš přizpůsobit aby uměla víc než tu "jednu věc".
  • frantisek_nejezchleba
    díky za info. Já měl herní PC nové naposledy před 10 lety. V té době to bylo sci-fi minimálně pro peněženku mé rodiny.

Pak už jsem de facto jen downgradoval, třeba i v práci, byť jsem dostal nový PC, tak to z pochopitelných důvodů mělo bídný grafický čip, bez vývodu HDMI. Pravdou ale je, že jsem se s HDMI výstupem na stolním home PC stekal jen u jednoho člověka za celý svůj dosavadní život. :)
  • Keyz
    Další krabice navíc k ho*nu.

Pak hlupáci budou mít doma obrazovku a 10 krabic, protože budou kupovat všechny blbosti, kdy každá jedna blbost bude umět jednu věc *15*

Jako by to nemohla časem umět rovnou TV apod....
  • Ronox
    Už prosím ne. Hráči si HL3 takovým způsobem vysnili, že chudáci ve valve nemůžou být schopný splnit jejich očekávání. Už bych toho Halfa nechal být.
  • to bude starecka slepota, ospravedlnujem sa :)
  • Blue.Shark
    Na Source 2 jsem hodně zvědavý...přitom si pohrávám s myšlenkou, že nový engine by mohl podnítit zprávy o HL3 :))
  • wenceslaus
    Omlouvám se, máš pravdu. Špatně jsem jsem si to přečetl.
  • Nevím proč, ale v případě Valve mám pocit, že by se nic dopředu neoznamovalo, ale přímo by z nich vypadl hotový HL3 *3*
  • Mám základní desku tak 5 - 6 let starou a už na ni jsem měl HDMI výstup. A to byla spíš průměrná deska a to neberu v potaz případné grafické karty.
  • A podle ceho se to pozna? To jakoze kdyz hraju temer jen na PC, ale na hry, u kterych to dava smysl, pouzivam gamepad, tak nejsem clenem PC master race a jsem neco jako kacir? Vzdyt prave ta univerzalnost a spousta moznosti je to, co me u PC drzi a prece nebudu osel, abych hru designovanou pro gamepad hral na silu na K+M jen proto, abych byl ten pravy PC hrac?
  • Lukyz
    Rychlý čísla *1* CZC má v nabídce cca 492 modelů grafických karet a z toho 428 má HDMI *3*

http://www.czc.cz/graficke-karty/produkty
  • Tři roky, možná déle jsem pc bez HDMI nepostavil.
  • frantisek_nejezchleba
    tak tedy, pokud jsem udělal nějakou chybu, tak věz, že nedávám do spojitosti high-end a unifikaci. A že zastávám stejný názor, jako ty (s reakcí s poslední úpravou takřka hodinu po mé poslední úpravě? WTF?) s tím, že to jde „spíš proti sobě“.
  • Stavím počítače, a pc bez HDMI jsem už dlouho nestavěl, nevím v jakým světě žiješ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit