Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Jo tohle je celkem přesné ... tracking snad dořeší consumer verze a na lepší latenci si prostě budeme muset počkat. Zrovna ta latence asi bude problém, pokud se z oculus rift nestane nějaký moloch, který si dovolí vyvíjet vlastní displeje, protože teď používají displej pravděpodobně z mobilního segmentu a tam pokud vím není zase tak velký požadavek na latenci. Ten head tracking má myslím 2ms a ostatní přidá zobrazování.

Ale i když je to nedokonalé, tak se hodí jedna otázka ... je dnešní televize, nebo monitor dokonalý? V tom segmentu pořád máme co zlepšovat a tak asi čekat od VR, což je podstatně náročnější technologie, nějakou dokonalost je minimálně hodně přehnané.

Ale zajímalo by mě jak se s tímhle poperou konzole ... jestli nové konzole zvládnou ten požadavek 60FPS. Protože pokud to zařízení zůstane jenom hračkou pro nás PCčkáře tak ho moc velká budoucnost nečeká. Plud se trochu bojím, že pokud to začne být populární tak každá konzole bude mít vlastní VR zařízení a bude to podobný fail jako s pohybovým ovládáním.
    • Pohybove ovladani je fain, jako technologie, ale je trestuhodne herne nevyuzite. V sports champions jsem si opravdu paradne uzil souboj gladiatoru. Doufal jsem, ze nekdo neco takoveho zapracuje i do akcni hry, treba i rizle rpg prvky. A bohuzel porad nic.
      • walltar
        Naprosto souhlasím ... sem teď viděl podporu kinectu pro skyrim a chytal se za hlavu. Sem čekal ovládání gesty a oni tam dali ovládání hlasem... naprostý fail. Mě by hrozně zajímalo pohybové ovládaní, nebo ovládaní hydrou ve hře jako je War of the roses, nebo Mount and blade ... protože ty gesta co tam člověk dělá můžou být při melee boji mnohem inuitivnější, než zmáčknutí šipky a tlačítka na myši.
  • Virtuální Realita - a co Realita, zůstal by tam vůbec ještě někdo?
    • A proč by měl? *1* Realita sucks.
      • langustyn
        jn :D
        http://www.youtube.com/watch?v=k80UQWWUIYs
  • Někdy mám chuť si prostě kleknout a užít si Ježíšovu spásu stékající po svém obličeji...
    • OPOVAŽ SE TO JE HŘÍCH. kaj se hříšníku
  • Hodim to na nase forum, tam to proberem , ale je to zaujimave.
    PS: Sem tam Nejvetsi admin
    • Mohu se zeptat co je pojem "Nejvetsi admin" ? *1*
      • Tipuju že váha už bude udávaná ve stovkách? :))
    • Pane Rybko, co tu chcete? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit