Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A svět se točí dál...
  • del0
    Největší zdejší troll aby opět neselhal.
  • 34 tisíc účtů mohlo být zobrazeno ostatním (tedy všem uživatelům Steamu), vzhledem k tomu, jak cachování funguje to imho je uvěřitelné číslo
  • alea206
    Ano Steam si vytvořil monopolní postavení a z té pozice i jedná. On má monopol proto se o zákazníky nemusí starat, ani snažit o náběr nových. Mám steam takřka od jedo vzniku (registrace Half-life 2) a za tu dobu ušel veliký kus cesty. Ano má spoustu nešvarů, dost jich vychází z jeho pozice na trhu a dost z toho jak mamutí aplikace to je. Co se počtu uživatelů a nutný infrastruktury týká, není moc společností, který mu můžou konkurovat a to se potom problém objeví jedna. dvě. Zároveň je elektronická distribuce pořád velice mladý odvětví a jak už tady padlo, je jenom minimálně regulovaný veřejným právem a předpokládám že i to se do budoucna změní. Valve a Steam nejde srovnávat se zavedenýma značkama z jiných odvětví, protože tohle celé je moc mladé.

    Zároveň si ale myslím, že pro omezení Warezu toho málo kdo/co udělal tolik jako STEAM. Minimálně v rovině běžných uživatelů, skupina lidí co má warez jako živnost jsou úplně jiná kapitola.
  • a proc by ho meli resit? Kdybys podnikal v nejakem odvetvi, darilo by se ti tak, ze by kolem tebe nebyla poradna konkurence, tak byl bys happy, ze na tebe porad nekdo posila antimonopolni urad? Ostatni sluzby si hlavne resi hry ze sve vlastni staje (vyjma GOG), tak to je uz pak problem danych firem, ze nevytahly hlavu z pozadi.
  • Prober se *3*
  • eStar
    https://www.youtube.com/watch?v=esmKdMDvSGI

    Zdá se že za určitých okolností bylo skutečně možné vidět i plné jméno, adresu a telefonní číslo.
  • Naprosto vylhané vyjádření. Celkově store, community atd nešlo dobrých 6-8 hodin a problém s účtama ten byl nejmín 3 hodiny. 34k účtů tak určitě.. Nic proti steamu a valve nemám, používám ho už hodně let ale to jejich vyjádření je naprostá lež.
  • Vojta_Ilavsky
    PirateBay a/nebo GoG. Btw antimonopolní úřady Steam neřeší proč?
  • Můžeš mi říct, jak má člověk v dnešní době hrát na PC aniž by používal Steam?
  • Ne asi, za to úniky dat u konkurence to je tabu viď. Já teda rozhodně víc nerozumím tomu, proč se naopak tak přehnaně do steamu naváží. za těch 10 let ušel obrovskou cestu, dřív to byl šunt, ale kdybych to oněm měl tvrdit i dnes tak bych se cítil jako blb
  • máš swag
  • je hrozná v porovnání s neexistující konkurencí, to sou zas bláboly -_-
  • největší zdejší butthurt aby se neozval *15* *15*
  • GlaDOS
    A já úplně nerozumím tomu, jak se pořád někdo Valve zastává. Steam je služba, která má monopol na digitální prodeje, takže je těžké se ji vyhnout, pokud chceš hry získávat legálně. Osobně mi Steam vůbec nevadí, ale Valve ho spravuje jako stánek s limonádou. Unik osobních dat, i když se nedají použít k vykradení účtu, rozhodně není v pořádku. Hlemýždí komunikace taky ne. A není to první únik dat. Zavedení placených modifikací bylo provedeno zoufale. Neexistuje žádná kontrola kvality/funkčnosti. Komunikace ze strany Valve je prostě mizerná a vzhledem k tomu, že je to jejich zlatý důl, by se o něj měli starat lépe.
  • a pritom by stacilo pouzivat hlavu. Ja mam napr 2 emaily, jeden mi slouzi ryze jako osobni pro komunikaci a druhy je tvz. bordel mail, ktery slouzi na ruzne registracky sluzeb apod a nikdy z nej nic neoteviram apod. Nevim kolik let je mistnim diskuterum, ale ti starsi potvrdi, ze staci par online nakupu a vas email doslova koluje internetem a pak na nej chodi tuny spamu. A pak se muze kdokoliv podelat, ze se na steamu objevi jejich email, pricemz dany email uz je davno ulozen v databazi kdejake firmy a kdejakeho smejda rozesilajici falesne emaily napr. na kliknuti na falesnou blizzard stranku a prihlaseni se tam. A co se tyce uniku citlivych informaci. Mnohem nebezpecnejsi nez uvedeny email skrze steam je facebook. Kde sjsou lide schopni sdilet i to, kdy a jak moc nahlas si uprdli. A podle facebooku je pritom mozne si dohledat vase verejne fotky, vase bydliste, pratele apod. Tohle se da zneuzit k nabourani soukromi, ne pulhodina zobrazeneho emailu jakehosi prdoly z Horni Dolni a s nickem SexyMeda1234.
  • tvuj pindour v trenkach bude asi hodne malej coz?
  • del0
    Asi tam dostal pořádnej kotel. Quake umí způsobit kvalitní rage, zvlášť u lidí, co si myslí, že umí hrát FPS. Nebo byl ve třídě šikanovaný hráčema Quaka. *15*
  • froztik
    Nějak mi nedochází ta narážka na fanoušky série Quake. Prosím vysvětlit.
  • ucho
    A znovu, já jsem někde psal, že tohle je výčet všech důvodů? Zaměřil jsem se na podle mě ty nejčastější, nikde jsem ale nepsal, že žádné další být nemůžou. Jinak samozřejmě ten, kdo pomlouvá, už z principu uvažuje negativně. To máš jako důchodci, kteří prostě na vše nadávají. Nadávající lidé často nevidí to dobré, připomíná to fanatismus. Stejně tak své jednostranné zaměření předvádíš ty zde. Prostě další hlupák, který nepřišel diskutovat, ale jen si tu léčí nějaké své komplexy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit