Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protoze vsechny duvody ktere jsi vyjmenoval jsou negativni ze strany toho kdo dle tebe pomlouva a nedomyslels ze to muze byt jinak, ty jednostranne zaujate ucho.
  • TheGGG
    navážejí se většinou komunisté, co si na nějakém webu ala sputnik přečtou dávku žvástů o tom co na ně zlí buržoázníci a kapitalisti kujou a pak to dou troubit do světa
  • Vojta_Ilavsky
    Jedu GOG a Steam nehejtuju.
  • Uznávám, že to někdo nemusel pochopit (tedy evidentně se tak stalo), nicméně je zjevný, že problém je zobrazení údajů jiným uživatelům, takže ten kdo pouze viděz cizí údaje, tak byl pouze svědkem, ne postiženým.
  • ucho
    Vyjmenoval jsem víc důvodů, nepsal jsem nikde to, že všichni závidí, tedy nechápu, proč vypichuješ zrovna toto. Potrefená husa?
    EA je taky spousta lidí vděčná za to, jaký hry jim naservírovala ;)
    Ale kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Tak je to u všeho. Prostě lidi mají tendence věci vidět černobíle.
  • Proč v profilu zakrýt mail je zcela jednoduchý - steam používá plno dětí a plno lidí s inteligencí dítěte. Stačí aby se jejich profil zobrazil nějakému "hajzlíkovi", který toho hned využije - založí si podvodnou mailovou adresu podobnou například steam supportu. Využije aktuální situace, kdy se na net "dostaly citlivé údaje" (schválně to píšu v uvozovkách) a danému člověku, na kterého získal mail pošle smyšlený email s přesměrovaním na falešnou stránku, kde by si měl obnovit heslo, dle instrukcí v mailu a další bla bla bla věci. Protože poškozený nemá moc rozumu, nebo je to prostě dítě, tak to udělá přesně jak je tam psáno.

Najednou má druhý uživatel jeho citlivé údaje, včetně hesla na steam a login jména...

Proto by se neměl zobrazovat i celý mail. Ano, to co píšu je extrém, ale steam účtu se denně krade plno. A tohle by mohl být právě další způsob, jak to udělat. Proto by byl pro, kdyby se v account details skrýval pro jistotu i email. :)
  • Prostě závist aneb čecháčkovské pokrytectví,
  • Mail se ukazuje celej, protoze neni duvod k tomu ukazovat jen jeho cast.
  • PreidaQ
    Ne. Radši knihu.
  • PreidaQ
    Něco jiného je vyvěsit celé své údaje na ksichtoknihu pro oči veřejnosti a něco jiného je napsat je na steam tak, aby je nemohl nikdo vidět. Tohle mi jako "informační únik" rozhodně připadá.
  • PreidaQ
    Aha. Tak to jo. Ale přečetl jsem si to podruhé a myslím, že to tam napsané není. Minimálně už v prvním odstavci je naznačeno, že se to týkalo 34 tisíc uživatelů v souvislosti se zobrazováním cizích účtů. Článek je trochu matoucí.
  • PreidaQ
    "Valve ve svém vyjádření slibuje, že zapracuje na prevenci podobných potíží a zároveň se omlouvám všem uživatelům Steamu, které potíže postihly." Mimochodem, není se za co omlouvat, pane Homola, možná snad za to, že si po sobě články pořádně nečtete.
  • Vstoupit do služeb Steamu jsem byl de facto přinucen, protože i krabicovky začaly být svázané se Steamem, GOG a podobné služby ještě neexistovaly a jedinou alternativou byl warez. Dnes sice existuje jistá konkurence, ale je těžké opustit něco, do čeho jsem vrazil desetitisíce korun. Takže sorry, ale tuhle zlatou klec jménem Steam nebudu mít nikdy rád.
  • Vy co tvrdíte, že 34 tisíc uživatelů je nesmysl, protože se to stalo všem ve vašem friendlistu, tak se naučte číst, případně chápat psanej text, nejlíp obojí.
    Těch 34 tisíc jsou uživatelé, jejichž profil se nacachoval a zobrazil ostatním uživatelům (těm milionům, včetně všech vašich přátel).
  • Vogon
    Nebo že by to třeba bylo tím že ta služba je v porovnání s téměř neexistující konkurenci naprosto hrozná? Ne to asi těžko, to určitě bude ta závist a ilumináti.
  • http://www.konami.jp/mgs5/tpp/en/news/20151126.html

Ta služba je nemocná, není kontrolovaná, je plná podvodníků...
  • BangMeInBangladesh
    Ne vzdy bezduvodne, nevim proc sem hned tahas zavist, ja si jeste nevsiml ze by napriklad EA nekdo neco zavidel. Ale spousta lidi je nenavidi a neni tezke prijit na to proc. Proti steamu, jako sluzbe nic nemam.
  • BangMeInBangladesh
    Jistota tvrdych jater?
  • ucho
    do všech velkých firem se lidé navážejí, to sis ještě nevšiml? může to být závist, může to být trolování, nebo si pak prostě někdo přijde důležitější. Často ti lidé přejí takové velké firmě samé špatné věci, prostě jsou to charaktéři tihle jedinci.
  • co mas proti quakeovi casual pojebany *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit