Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckyBaal

Mohu se tímto zeptat redaktorky (nebo dokonce celé redakce) na to, zda vyjádření paní Rowlingové o "menstruujících osobách" považuje za dehonestující jen pro to, že je to v současné době moderní nebo zda-li si to dopravdy myslí. A pokud tomu tak je, tak žádám slečnu redaktorku (redakci) o odůvodnění.

Vím, že tento web je primárně o hrách, ale tyto hodnotící prvky v textu bez dalšího mi velmi vadí a nepovažuji je za seriózní. Nejsme/nejste na Twitteru a tak své zprávy můžete i odůvodnit či rozvést.

Již minulý rok jsem nadzvedl obočí nad vaší bleskovkou (od stejné redaktorky) ohledně "Rowlingové čelící kontroverzi". Kontroverze spočívající v nelibosti několika málo jedinců a celebritám, které se vždy velmi rády zviditelní. V mém okolí, řekněme obsahujícím nemálo fandů Pottera, to nikoho neurazilo a ani nepohoršilo. A to mám okolí diverzní dost.

Děkuji pěkně.

• achjo, už to že toto někdo řeší ukazuje jak pošahaný priority část světa má. když mluvím s amíkama rovnou nasazuju sám sobě náhubek, a není to dobrej pocit.

• SlavicBes

Ja stojim za Rowlingovou a jej vyhlaseniami! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit