Přejít na výpis diskuzí
Vata v Trubce - videa na Youtube mění herní svět a ukazují nám celebrity budoucnosti
6.9.2014 | Martin Bach
114 příspěvků
-
no, on nejvetsi prinos TB je v jeho serii "WTF is...", kde poznam spoustu novych her a ve spojeni s jeho stylem komentare se bavim. Neni to klasicky letsplay, spis prubezna recenze...
-
Souhlas, já jsem si namátkově pustil pár videí českých youtuberů (strašnej výraz) a koukal na to s otevřenou pusou. Připomnělo mi to školní divadelní scénky jak kvalitou přednesu, obsahem tak i "humorem" (čti trapností).
-
TB je špička, o tom není pochyb. Ale na druhou stranu - čekáš snad že se v záplavě LP objeví někdo, kdo:
a) bude mluvit česky
b) bude vtipný
c) bude fundovaný
... -
Celou redakci to musi hriozne sr.t ked vidi ty cisla. Staci vzpomenout na jejich posmesky na lp atd atd.
Staci se podivat na novy porad na streamu , snazi se chytit vlak Nazorny priklad mate s levlem, kam smeruje vseci vime... Nechte misto mladym hezkym lidem a dete spat. -
Souhlas. Pár let mi to vrtá hlavou, co je na tom proboha tak zajímavé a zábavné. Za chvíli se lidi budou dívat na filmy a mluvit u toho pi*oviny, možná se to taky chytne (jestli už to teda není).
-
njn, jste dedci.....
na Pews koukam casto, kdyz se chci pobavit nad nejakou tupou hrou (baking simulator atd.), totalbiscuit mi rekne o hre vic nez se doctu na vsech ceskych serverech dohromady, =3 pobavi vic nez vtipny TV porady...
akorat vsichni cesti tvurci jsou dost trapny....treba ten Valda, stacilo mi par video a je mi z nej na bliti -
TotalBiscuit je úplně jinde než ostatní a jako jediného, ho uznávám. Ke každé hře podá spoustu informací. Má takový dospělejší program, no.
Opomenul jsem AngryJoea, který podává důležité informace a zároveň dělá "hovadiny". -
Obrovský palec hore, som na tom podobne.
-
Ja si u tohohle fenomenu pripadam jako nejaky zaostaly neandrtalec, ktereho prenesli do 21. stoleti. A to nejsem starec, mam rad hry a mam rad internety, ale tohle mi... ja nevim jak to rict, nedochazi mi to? Nerozumim tomu?
Ja proste nechapu ten neuveritelny, obrovsky zajem. Jo, videl jsem par videi treba angryjoea, ale to bylo video, ve kterem jsem videl nejaky "smysl" - takhle z hlavy me napada recenze/kritika Rome 2. Nebo ruzna videa, kde hrac dela speedrun nebo neco takoveho - proste "zajimaveho", rozumite?
Ale ze tuny lidi sleduji, jak nekdo vlastne jenom hraje hru a ma u toho vtipne (jak pro koho, pro me obvykle ne) prupovidky? To je to, co mi hlava absolutne nebere.
Jasne, ja jsem ten, kteremu ujel vlak, ta cisla nelzou a lidi to zajima, to je neoddiskutovatelne. Akorat tu proste stojim, drbu se na hlave a nerozumim tomu proc, huh...
P.S. Lituji toho, ze jsem si pustil dve nahodna videa toho Johnnyho Valdy. V porovnani s tim je veskera youtuberska tvorba sofistikovana, plna kvalitniho obsahu a zajem o ni naprosto pochopitelny. Tech tricet sekund zivota mi uz nikdy nikdo nevrati. -
Doporučuju kanál Tyrannicon. Je to chlápek stojící za Great Battles of Skyrim, Throthgarem, TJ Laserem apod. Podporuju ho od první bitvy, což je už přes dva roky a půl dlouhá doba.
Jsem jeho patronem, má každodenní content. Humor... Je to angličan, takže to nemusí být pro každého. Každopádně se na kanál podívejte, stojí to za to! -
Celebrita *11*
Jak se jím to bude líbit, jakmile se stanou terčem bulvárů a dalších nekalých praktik.
Navíc TotalBiscuit tam, formou nezapadá. Má informační videa a většina těch o kterých se zde píše dělají show pro mladé dospěle jak se píše v Sims *15* -
Ty celebrity uz tu sou dlouho jen az te sou na svetle, namatkou vzpomenme AngryVideoGameNerd ci Nostalgia Critic....na celou analyzu by stacil jeden odstavec pojedvanajci o nvoe generaci, rychlejsim internetu a ze prakticky kazde multimedialni zarizeni ma dnes pristup na YT. Ale ten Pewdipie ci jak set o pise to je hruza, takovych love, takovou babu ma, sakra :D
-
Výborný článok, díky. Ja som napríklad doteraz nemal ani šajnu čo alebo kto sú títo ľudia. Registroval som len totalbiscuita a to len preto, že ho tu väčšina ovečiek spomenula pár krát. Neviem, mňa niečo takéto nikdy neoslovilo.