-
No vypadá to moc hezky. Doufám, že k tomu co nejdřív pustí Obsidian.
-
-
Bethesda umi udelat TES i bez obsidianu. Spis by tam obsidian zavedl prvky ktere tam nemaji co delat
-
-
Neumí - viz Oblivion
-
-
Taky jsem si to rikal. Do chvile nez Bioware zacalo vydavat 'RPG' jako Mass Effect 2 nebo Dragon Age 2. Od te doby se na novy dil serie neskutecne tesim. Oproti zminovanym hram mi to prijde jako HARDCORE RPG:)
-
-
Mass Effect byla od začátku série spíš akční. Akce s perfektním příběhem (čemuž hodně pomáhá ten dialogový systém) a s RPG prvky. Nemusí se hned všechno nálepkovat. Dragon Age II je podle spousty lidí nic moc hra nehledě na nálepky, to je jiná.
Pořádná RPG už se asi nedělají ^^ . Ale pravda, nehrál jsem Drakensang. -
No jo, ale to že to konkurence podělala, nedává něčemu jinému punc kvality. Mě to levelování v Oblivionu štvalo neskutečně, byl to obecně asi nejrozporuplnější prvek z celé série Elders Scrolls a myslel jsem že to ve Skyrimu změní....nedivím se že někteří hráči Howarda nenávidí *3*
-
-
Samozrejme to bylo mysleno s jistou nadsazkou. Proto je tam taky smajlik. Ja vlastne proti tem novym BIOWARE hram zase tak moc nemam. Co me stve je fakt,ze tyto hry propaguji jako RPG. Novi hraci si pak tyhle akcni/filmove slataniny s RPG prvky,vezmou jako svuj RPG standard. No a vlastne jeste to jejich slavne DLC. Prokleti dnesni doby. Vydaji polovicnu hru (DA2) a pak zacnou chrlit DLC,ktere posunou pribeh dal. Hraci plati za jednu hru vlastne nekolikrat. Ted me napada jeste posledni DLC k Mass Effect 2. Dat za hodinku hrani (o kvalite se vubec nezminuji) stovku,to je teda sila....
-
-
-
-
Však jistě, TES je dobrá série tak jak je. ja myslel spíš nový Fallout.
-
-
Fallout:New Vegas od Obsidianu (mimochode skvela hra,ktere se Fallout 3 nemuze rovnat) vysel teprve nedavno,takze si moc nadeji na novy dil nedelej. *9*
-
-
No prodával se dobře. Ale stejně budou nejdřív chtít, aby si lidi spojovali ten nový engine hlavně se Skyrimem. Ale proto píši, aby je k tomu pustili co nejdřív. Nechce se mi čekat 5 let na další hru od Obsidianu :D
-
-
-
-