Přejít na výpis diskuzí
Ve světě řádí Xbox One, Microsoft se v ČR chlubí prodeji X360
2.12.2013 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
A já budu mít za deset dnů nové PC i5 4440 + radeon 7870, na svém starém notebooku jsem si nemohl zahrát většinu her od roku 2004, takže mám téměř desetiletý herní skluz, total war, crusader kings, Europa universalis, chivalry medieval warfare....mmmm... budu si muset vzít dovolenou v práci :-) Kdepak konzole, ty tam toho v herním portfoliu pro mě moc zajimavyho nemají
-
-
No ja to mam presne naopak, mam nadupane PC, ale ted jsem si pujcil PS3 a parim strasne moc na nem. Na Gran Turismo proste zadna hra na PC nema ani omylem. Uz jen kvuli toho se PS3 vyplati, potom take GTA V a treba muj oblibeny Midnight Club.
Na PC uz hraju jen simulatory a podobne. Dneska neni problem mit oboje . -
-
V GT jsem strávil desítky hodin jak s volantem G25, tak ovladačem a podle mě to zas taková sláva není. Má to sice pěkný vizuál, hodně aut, ale samotné závodění mi dost kazí hrozné zvuky a random fyzika. Závodním simulátorům s přehledem vládne PC s tituly jako Assetto Corsa, pCARS, iRacing a spousty módů pro rFactor. Konzole má navrch spíš v rubačkách
-
-
Chápu .... Taky se ponejprv pídím , jakou strategii si budu moct kromě dalších dílů Gran Turisma ;) na té které konzoli zahrát ... a ta současná generace po téhle stránce za moc nestála ( Valkyria Chronicles ; Military Madness: Nectaris ; SM:Civilization Revolution a XCOM: Enemy Unknown jsou snad jediné co za něco stojí ) . Přitom na předchozí (PS2) bylo tolik geniálních strategií .... No pokud to tak bude pokračovat , tak na nextgen přes věechny ty MMO a Akční rubanice pomalu nebudou mít strategičtí staromilci jako mi už ani co hrát :/
-
-
strategie malo sypou, takovej nepopularani brak nema na konzolich misto, ask gurugg *6*
-
-
Hlavne se spatne ovladaji na controleru a to je fakt. Pokud to nejsou vyslovene tahoveho charakteru, a nevadi nekomu se proklikavat hodinu pres nejaky menu a nebo to je tak zjednoduseny, ze to muzete hrat i na tabletu.. :)
Kvalitni strategie jeste porad potrebuje mys a to i nektere dalsi zanry. -
-
No já hrál dokonce na původní PSX pár RTS , které se daly ovádat docela slušně i na gamepadu .... ale jak bych to řekl . Nad úpadkem RTS mi srdce fakt nepláče ....
-
-
-
-
*8*
-
-
Chudáci děti co dostanou pod stromeček starou konzoli.
-
-
*Chudáci děti co dostanou pod stromeček konzoli.
-
Mozna lepsi nez ta nova. Nejsem fanda Xboxu, ale jsou na nej stovky kvalitnich her za par stovek. Na novej XBONE bude par her, pochybnych kvalit (jako u vsech launchu) co budou stat lidovych 1499. Malej spunt si vic uzije s 360, to je muj nazor.
-
-
Tak ty startovni hry pri launchi novy konzole dycky stoji zahouno (az na vyjimky), jsou drahy a je jich malo. Ale to beru jako prirozenou zalezitost... Bude lip.
-
Tak pokud chceš na dětech šetřit, pak s tebou souhlasím.
-
-
ide o to ake stare deti mas, je jasne ze tie starsie budu chciet to najnovsie, aby sa mohli pred kamaratmi chvalit, alebo aby sa im kamarati nevysmievali, to je este taka detska nezrelost, u tych mensich, tym je to skutocne jedno, niektore sa dokonca na tom ani nehraju, ale radsej sleduju ako to niekto hra za nich *3*
-
-
-
Na druhou stranu, lepší starou, než žádnou.
-
-
Že se prodává Xbox 360 na jednu stranu není překvapivé - co jiného by měli prodávat - na druhou stranu, po dvou letech vlastních zkušeností s podporou češtiny a obecně služeb pro český trh mi není jasné, co je podle autora casual domácnost, kterou by to mělo zaujmout.
-
co je to ta casual domácnost?
-
-
Casual domacnost = teplaky, snedsi plet, zlaty retez na krku, plazma, video, konzole... Jednou za mesic nejsou doma ( to si jdou na postu pro davky) *15*
-
kdyz je doma nekdo jen obcas *5*
-
-
lol dobře ty *1* *9*
-
-
uups ten druhej smajl je překlik
-
-
a kdyz je doma porad, tak je to hardcore domacnost *15*
-
Blbost, to znamena bezna v tomto pripade spise tam kde se konzole koupi jen tak aby se nereklo a nak extra se tam nepari jen obcas a nejlepe na Kinectu a hlavne detske hry ( tak to beru ja).
-
-
Achjo... Ty už prosím nikam nic nepiš.
-
-
-
-
odpoveď je GTA 5 preto sa kupujú stare konzole
-
Zív, co na to GTX780Ti ? :))) Ta si dá XboxOne i PS4 dohromady k snídani.
-
-
Ted jsem cetl,myslim na konzolista.cz,ze ps4 svuj vykon teprve rozjizdi,ze hry budou mnohem,mnohem lepsi jak graficky tak hratelne.tvrdi to vyvojari killzone.Kdyz vidim co vykouzlili s ps3 na uncharted2,atd s 2krat 256 ram,a slozitym cellem,tak to cumim a co gt6?Ps to jeste neni recenze????.A co dokazou s ps4 8 jadro buldozer!to ma ps4 a 8 jadro jaguar ma xbox one.Na alze atd. se mili!!!a u ps4 8gb ram gdrr5.to je kurna rozdil oproti 2krat 256 ram,ne!A jinak graficky je battle4 graficky low oproti killzone shadow fall a oproti budoucimu hallo5 na xbox one.
-
:) Tak si na té grafice něco zahrej .... zatímco konzolisti hrají , ty si musíš přikoupit i zbytek .
Takže zív , až bude na místě upgrade počítače , stejně to už nebude na 780Ti ;) -
No jo statecny Zbrojnik Predator, ten by kdyby musel bojoval i paratkem o cest pc sceny. K popukani. *5* *7*
-
Nech si svoje mokrý sny, chlapče. *15*
-
A k čemu jí ten výkon je? Čím výkonnější grafika, tím zábavnější hry? *7*
-
-
Sam se tomu divim, ale fakt existujou lidi, kery u her hledaj hlavne co nejkrutejsi grafiku. Vlastne na tom neni nic zlyho, kazdemu co jeho jest.
-
To bylo jen ironické rýpnutí a ano, rád si zahraju třeba závodní hru v 60fps :)
-
-
A zkoušels Forzu 4?
-
Hlavně, že nejlepší závodní hry jsou exkluzivky pro konzole :-D
-
A kterou, Need for Speed? *15*
-
-
Project C.A.R.S staci.
-
Racing room experience na steamu? nebooo... live for speed? GTR? dobre, na posledni dve zmineny je ta grafarna overkill, ale i tak. Nebo euro truck simulator je fajn =)
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=egdSL3KFtFA
-
-
už vidím jak dávaj Xbox-one zdarma k pracímu prášku *1*
-
Ver mi ze stejnak koncovi zakaznik zaplati plnou cenu xboxe , tyhle akce na veskere zbozi je velmi pekna reklama . Nikdo ti neda dneska nic zadarmo . Koupis si sekacku za 20t a dostanes xboxe zdarma , urcite bys ho dedostal kdybys tam nechal 3t za nejakou kravinu .
-
-
xbox davali i misto lopaty ke kolecku *5*
-
-
-
mam podezreni, ze tady nekdo leje olej do ohne *5*
-
-
Abysis neco nenapsal ty kryspine. Nahodou jsem rad ze i stara X360 se prodavala celkem dobre, at uz mam predsudky k mrkvovymusalatu jake kolik tohle se jim musi nechat. Gates je tedy fackovaci panak ale ma pod cepici. *4*
-