Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je sice pěkné, že to není stejně podělané jak předminule s pouhým okopírováním textu z WoWfan článku, a jsou tam přidány i odkazy na další věci... Ale zase to psal autor bez mozku. Snad za tohle nikdo prachy nedostal, páč to slouží jako antireklama. Fuck off!
  • walltar
    World of Warcraft začal tradiční Haloween a na Games diskuzi začalo tradiční trollování u článku o WoW
    • N7N7
      Trolling jsou právě tyto nic neříkající články o WoWku. Už jen ten nadpis - Haloween s jedním L. *1*
      • Kronoss1
        Psal to evidentně velice zkušený novinář, který se o Halloweenu dozvěděl právě z WoWka či z WoWFanu.
        • N7N7
          Sláva, opraveno. *15*
  • InfidelBro
    Ihned přestaňte postovat články o WoW, nebo Kronoss1 brzy dostane infarkt! ... no ... vlastně ... pokračujte *5*
    • N7N7
      Tak to bylo hustý jak moje h**** po chlastačce. *7*
  • kostejnesmrtelny
    Kronossi, zkus skotský střiky. Prej na hysterii dobře pomáhaj *3*
    • Ty už se tak milion let nepoužívají, dneska už normálně farmaka a kontakt s psychiatrem.
  • Nidky som do wow článkou nepriespieval, pretože wow som mal rád a hral som ho až príliš... od caty som prestal pretože hra už nemá svoje kvality... teraz počuvam ako MOP všetko napravuje a všetko bude znova super... včera som pozeral recenziu od človeka ktorému jedinému verim ako to v sučasnej dobe s wowkom skutočne je ( Viktor Bocan ) wowko je horšie ako kedykolvek predtým... povedal jednu vetu wow síce stále hra najviac ludi ale rozhodne to už nieje najlepši mmo na trhu
  • Len samotny hraci robia z komentarov sutaz, kto sa najviac ukaze. Fakt to vizera, akoby sa v komentaroch chcelo vyplakat kazde dieta.
  • Chyba. Měli jste upoutat na ten podcast, ne na event, který má každý wowkař napsaný v kalendáři. :)
  • Hrám wow a musím povedať, že tento event nikoho nezaujíma, ba čo viac, otravuje to, všade samé tekvice s questami. Nechápem zmysel tohto článku.
    • Ale jo zajimavy je poze boss v SM a jeho 470ilvl odmeny prsteny atd. + mount jinak je to pekny opruz
    • Shania
      Vzhledem k tomu co za loot z tech eventu pada pri startu datadiksu, tak bych rek, ze zajima hodne lidi.
  • Keyz
    To je hnus.Ta dýně je teda strašidelná...
    Jako kdyby to bylo dělané z papíru a namalované fixou.
    *11*
  • co máte proti wow těch článků je sice moc ale wow je dobrej.
    • Kronoss1
      Hele, teď je mi jedno nějaký WoW, upřímně se o něj jako o hru starat už nebudu, ale články jako tyhle nemají žádnou informační hodnotu. Píšou o Halloweenu, který je u nás asi tak oblíbený jako v Americe trabant v plné náloži. Já nevím pro koho je tento článek určen, ani nevím v čem je tahle informace pro našince relevantní. Hráč WoW ví, že tam nějaký Halloween je a nehráče to nezajímá. Naopak článek o dojmech z hraní je velice relevantní. Tyhle hovadiny musí snad s*át úplně všechny, ať už jste fanouškem WoW či nejste, nebo ať už mě nesnášíte či snášíte.
      • N7N7
        Kronoss1: Naprosto souhlasím s tvými příspěvky. V neděli ráno, v dobré náladě, kliknu si na svůj oblíbený herní web v dobré víře, že si přečtu něco zajímavého. A co nevidím? Stopadesátý článek o podělaném WoWku s podělaným Halloweenem! *8* Ach jo, co jsme komu udělali?!! *2*
        • Kronoss1
          Já to říkám každý víkend a každý víkend jsem za pitomce, dostávám mínuska a všichni říkají, že asi chodím do mateřinky, když nedokážu pochopit, že WoWFan má registrované partnerství s Games.cz. Přesně tohoto jsem se obával, že se tyhle "články" degradují až na tuto úroveň, tedy pardon, pod úroveň. Já jsem to sem psal proto, aby se někdo v redakci probudil, protože na Games.cz chodím rád. Né proto, že bych chtěl za každou cenu útočit na redakci, ale jako člověk, který sem chodí rád, tak chci, aby to taky nějak sakra vypadalo ne? A tyhle články mají s novinařinou společného asi tolik jako Babica s kuchařem.
      • Na WoWfan nechodím, takže bych se jinak o tomhle článku nedozvěděl. A informační hodnotu to pro mě jako pro WoWkaře má, jelikož tam taky nejsem 7/24 a takovéhle akce by mi mohly utéct...
        • Kronoss1
          Tohle ti utéct nemůže, protože to tam je do konce října ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit