Přejít na výpis diskuzí
Ve WoWku si zahrajete za pandy i bez Mists of Pandaria
18.8.2012 | Adam Homola
118 příspěvků
-
Keby sa zmenilo poradie datadiskov- Pandaria by bola prvá a BC posledná zase by tu vyskočila tisícka trollov a haterov ako to tam nezapadá, ako kopírujú (doplňte názov ľubovoľného sci fi filmu) atď....
a za to že si napísal "varkraftiho" si daj prosím facku -
Ty si ešte nikdy nevidel trailer od blizzardu že?
-
Nebudu zbytečně hateřit nadávat nebo někoho urážet , WoW jsem hrál asi 1.5 před 3 lety a sice mě docela bavilo objevovat ten rozlehlý svět ale bohužel je to taková Píčovina že nemohu nic jiného říct , 3 druhy questu najdi , zabij , dojdi , trapný až směšný bojový systém typu dojdu k obludě, click a už jen klikám na ikonky , žádné pravé tlačítko krytí prostřední míření apod. K tomu hrozná grafika a ze všeho nejvíc a to je pravda že za tohle hra nemůže , stupidní nerdi a podobné sra*ky kterým jde jen o to mít co největší meč typu těch japonských Harakkiri srágor .Takže asi tak , jen šu*in bude utrácet takové prachy zato aby mohl hrát něco tak stupidního , a vy co se budete ohánět tím že hrajete na free serveru nejste o nic lepší , váš ztracený čas vám taky nikdo nevrátí.
-
Máš pravdu Sankuri, to unáhlené vydání "pandího" datadisku, je tak do očí bijící, že to až mlátí dveřma :D
V Blizzardu mají asi nělteří lidé pěkně sevřené půlky ;-)
GW2 rulez!! -
Přesně tak, o Wowku tu píší pořád něco a o GW2 ani čárka, přitom už tento týden hra startuje pro předplatitele. Njn holt Blizzard má dost peněz a může si reklamu na herních serverech zaplatit a tak tu máme neustálou massage jak ten padesátý datadisk k wow bude skvělý. (Nic proti wow, sám jsem ho hrál 5 let)
Nebylo by možné páni redaktoři napsat i nějaký ten článek o GW2. Naposled 23.7. jste sem dali jen krátkou informaci o rase Asur. http://games.tiscali.cz/video/asurove-z-guild-wars-2-jsou-mali-ale-sikovni-a-nevzdavaji-se-60146
To mi příjde dost slabé na to, že je to nejočekávanější hra roku a že se internet hemží daleko zajímavějšími informacemi. -
asi tak.. s wowkem tu doslova spamují.
-
Ty taky nebudeš žádnéj profesor, když tu píšeš HOLD. Nebo si mu chtěl holdovat? *15*
no...každej je nějakej -
zajimalo by me, cemu na tom nerozumis?
GW2 nema mesicni poplatky, tim padem jim je jedno, jak dlouho tu hru budou lidi hrat, potrebuji jen, aby si ji koupili a pak zas znovu datadisk. -
Někdo ví co píše, někdo ne, přesně.
-
Holt patříš mezi ty "jednodušší" no...každej je nějakej
-
@Krosrnosnrons1: Však hatera si už popsal v jednom příspěvku *3* přemýšlej nejdřív. *4*
-
Tak nějak.
-
Tak nějak (to asi bude, kolego).
-
Asi jsem divnej že mě to po sedmi letech furt baví, když si tak čtu diskusi...
-
Jenze ja nekourim :D a z tech 30K si zaplatil min 25k jen za to abys mohl hrat to za co uz si jednou zaplatil ...
-
Copak není evidentní, že Blizzard CHCE, aby to vypadalo jak Kung-Fu panda? *7*
Aspoň je jasný, na jaký publikum se chtějí zaměřit... -
"nepotrebuje si tim padem udrzet pocetnou zakladnu. " - wait what? A servery se platí samy?
Ty vole wowkař.. -
pekny video, takhle by mohli udelat film
-
Odborník promluvil.
-
Vy dva si můžete podat ruky... :/