Přejít na výpis diskuzí
Ve WoWku si zahrajete za pandy i bez Mists of Pandaria
18.8.2012 | Adam Homola
118 příspěvků
-
Ty jsi fakt mimo. Používat slovo "hate" v české větě je naprostý úlet. Tobě se líbí jako věta: ,,Já tě hateuju"?? No, fuj.
Edit: Jen tak mimochodem, kapesník není z angličtiny. A neznám jazyk, který by měl slovo "kapesník", tak jak se píše v češtině. -
Pandy jsou 3 strana takže žádná Alliance ani Horda viděls Intro ne? *15* *15*
-
?
-
Hate, hate, hate. Use brain, noobs.
-
Nepiš jako ko*ot a možná ti někdo odpoví. *7*
-
Od Martina by ta hra bola o nicom - vsetci vratane hracov by chcipli.
-
Kto ma mat pandu ? horda ci aliancia ? co bude ma ten druhy ?
-
Michal: To jsou jen hateři fanboyů a haterů!
Kronoss1: A před 10 lety nebylo v češtine tuna slov, co těď říkáš běžně. Tak buď rád, že nemusíš smrkat do čistonosopleny. -
Mně spíš sere ten termín používat v češtině. Slovo "hater" nebo sloveso "hateovat" v češtině není, je to hnus.
-
ehm, nebyl, ve W3 byl Pandaren Brewmaster
jeho skilly byly kouzla a pasivní melee Drunken Brawler (Opilý rváč)
Blizzard se rozhodl dosadit Kung Fu a z traileru udělat komedii, moc víc pro to, aby ta asociace s kung fu pandou byla objevena, udělat nemohli. -
a co ti kteří se smějou jak haterům tak fanboyům? *3*
-
Jelikož se dá sehnat Základní WoW za 100Kč tak to nejni špatné si měsíc zahrát za pandu :-)
A udělat si lvl 60. -
Teď jsi mi to nandal,jdu se stydět do kouta a přemýšlet o tom jak je wow skvělá a inteligentí hra pro dospělé... děkuji že jsi mě vyvedl z omylu, dosud jsem si myslel, že je moje iq vysoké ,ale po přečtení tvého obsahově kvalitního příspvěvku s plnou diakritikou si už nejsem tak jistý...
-
F2P kulicky jsou ve skutecnosti krychlicky :)
-
To má furt někdo potřebu to neustále komentovat? Vždyť všechny inteligentní připomínky, konstruktivní kritika a nápady už byli dávno zmíněny. Tohle už jsou jen obyčejný uplakaný blitky.
-
Vdaka Bohu za to,ze na svete zostalo par jedincov,ktorych sa to "gumovanie" nedotklo a my tak mozme pravidelne sledovat ich bystre postrehy,ktorymi nam urcuju tu "spravnu"cestu,ako prezit v divokych a zradnych vodach herneho priemyslu.
Vdaka Ti za nich Pane...aleluja ! -
nebyla KundaPanda nahodou od Dreamworks?
-
V tom případě se musím zeptat:
http://i46.tinypic.com/qslc9c.jpg -
Nebudu mistrům fušovat do řemesla *3*
-
Martinovi a Eriksonovi? To snad raději ani ne. *3*