Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano,jednou se ve hre objevi jedna panda a znamena te,ze okamzite dostava copyright a jakakoli jina panda vymodelovana ve 3D je vlastne uz kradez. Lidi proberte se,kung fu panda vytvorila svuj vlastni "universe" a podle ohlasu uspesny,co meli ve W3 pandareni?..haha...To sou zas argumenty,ze byl nekdo nekde prvni s jednou postavickou zvirete..BS. Kdyz uz se chcete hadat,tak volte aspon padny argumenty.
  • Trol.diskuzni
    Nic mezi neexistuje!
  • Ano, spousta lidí neví, že Pandaren Monk tu je mnohem déle, než Kung-Fu panda.

Jenže v momentě kdy přijde expanze na asijské téma a máš přidat novou classu, co tě napadne jako první? Mnich, bojová umění, samurajové atp. A co bys přidal jako rasu, když už tam máme lidi?

Vypustit Monk Pandarena a vymyšlet uplně novou rasu a class jen proto, že je tu jakýsi animák Kung-Fu Panda který přišel až poté, co se tato postavička objevila ve Warcraftu 3 je naprostá pitomost.
  • rhaegar
    Tohle je zábava ? radši vezmu prachy a roztočim je např. v klubech...podle mě je smutný vyhazovat penize za hru s pandama s pegi 12 :D
  • HolyHandGrenadeOfAntioch
    Haters gonna hate
  • HolyHandGrenadeOfAntioch
    Možná, že je to zkrátka baví *3*
  • Skleneny kulicky uz mam a je to mnohem vetsi parba nez wow , jinak diky za tip !
  • Kronoss1
    Obojí je fuj. *11*
  • Trol.diskuzni
    Fanboy, nebo hater? *5*
  • Kronoss1
    Hater .. to je strašný termín. Fuj!
  • Podle mě největší problém tohoto datadisku je veřejné spojení Pandarena jako Monka. Kdyby Blizzard přišel s jiným povoláním a né zrovna s monkem, myslím, že lidi by to vzali relativně v klidu. Jenže Pandaren a Monk je pro spoustu lidí prostě Kung-Fu Panda a víc je nezajímá. A nikoho nezajímá, že Pandareni jsou tu podstatně déle jak Panda z animáku od Pixaru.
    Blizzard dal prostě v Monkovi munici haterům a ti páálííí o stošet .. *15*
  • Kronoss1
    Hlavně, že ty tomu rozumíš bouráku.
  • To musis mit docela smutny zivot, kdyz jakekoli penize utracene za zabavu povazujes za "vyhazovani penez z okna".
  • Kronoss1
    Ne, ono to je velký lore, ten největší a nejlepší lore, protože v jedné BONUSOVÉ kampani, kterou jsem našel náhodou, objevila 1, opakuji 1, panda, která na příběh měla asi takový vliv, jako Vlastík Plamínek na hudební průmysl.
  • Kronoss1
    Nejsi sám, ale je tu spousta lidí, kteří tě budou přesvědčovat, že to tak není a pak, když jim budeš dále oponovat, na tebe začnou buď sprostě řvát nebo budou říkat, že tomu nerozumíš. Něco jako alkoholici.
  • Kronoss1
    Mně stačí Monopoly *5*
  • deridon
    přeci lore, že pandy jsou vlastně jeden obří easter egg :D
  • Trol.diskuzni
    Hlavně Ellendway! (Srdečné pozdravy!)
  • rhaegar
    Ale je tu spousta fanatiku či bláznu co to koupí....nechápu takové vyhazovaní peněz z okna...
  • Kronoss1
    Gayrim je zpět, konečně. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit