Přejít na výpis diskuzí
Ve WoWku si zahrajete za pandy i bez Mists of Pandaria
18.8.2012 | Adam Homola
118 příspěvků
-
,,Ve WoWku si zahrajete za pandy i bez Mists of Pandaria" - To se ale všichni máme. *7*
-
Kup si skleneny kulicky za 2E a muzes si s nima hrat zbytek zivota zdarma.
-
Ouya LOLa hej! *1*
-
:D nebo ten z Jamese Bonda.
-
Tak jaký tam má být lore...povídej
-
Nehral bych to ani kdyby to bylo zadarmo ! Blizz mi stale vice pripomina zdimacku od EA. Je az do nebe volajici ze ti tardi chcou 10E mesicne + dalsich 30E za kravinu kterou udelaji okamzity downgrade vseho za co uz hraci zaplatili silene penize ! Jen si to spocitejte - 10 babek zakl verze , dalsich 10 bc , 20 woltk a 30 za cata... do toho 2-3 roky poplatku a prumerne 50 dni citeho herniho casu ! to je 70E za hry , vic nez 200E za poplatky + minimalni mzda za 1200 hodin :D . A ted to jde zase vsechno do pr..... kvuli pandam za ktere s radosti zaplatite dalsich 30E .. Vyplyva mi z toho ze blizzard opet boduje a dokazuje jaka je jejich komunita poslusne stado ovci :D :D :D A aby toh nebylo malo jeste vam natlaci starcraft 2 a diablo aby vas nahodou o prazdninach nenapadlo jit ven :D
-
A ty rozhodujes o tom, jestli to tam patri nebo ne?
A jestli mi chces namluvit, ze pandy do toho sveta nepatrej vic jak murloci, kobolti, pigmejove, goblini, gnomove, vesmirny kozy, kravy, furbolgove a milion dalsich.
Mozna by jsi neme wow brat zas tak vazne, Blizzard ho tak rozhodne nebere... -
Ale nepovidej prosimte, prave mop je na lore velmi zamereny datadisk, jen pro to, ze se ti nelibi, jakym to jde smerem, neznamena, ze tam zadne neni.
-
stare Q? To jako ten ze Star Treku? :)
-
ale chapete ze ide len o nove poukladane pixeli ze? nic podstatne sa nemeni. len fasada dostala novu podobu.
stare Q sa premenia na nove prichodom novych postav ktore budu chciet stale to iste pribudne par "novych" veci ktore ako by z oka vypadli tym starym ale budu mat v nazve Panda.
No nekupte to!!! -
Jo Nagy jsou dobréj nápad,ale asi až v datadisku o Azshaře... inak Blizzard rezignoval poslední dobou na lore a je to jen ždímačka na prachy...
-
Sám tomu rozumíš, jak koza sraní a budeš tu dělat machry, takových tu bylo.
-
Video parádne. Škoda , že hra je taký shyte.
-
me na tom vsem nejvic bavi, jak se blizard lidem naprosto otevrene vysmiva, uz jen ten nazev te rasy pandareni:DD a jak se najdou taci, kteri to budou porad s naprostou vaznosti obhajovat, jak to tam strasne patri do toho varkraftiho sveta
-
Prvno jsem z tohodle datadisku nebyl vubec nadsen, ale tak nejak jsem si uz zvykl a celkem se i tesim na zmenu ve hre, jelikoz momentalne ve hre zdechl pes ...
-
Me ty pandy taky nejak extra nevadi, ale klidne bych tam dal i to co uz jako bezny moby ve wowku jsou. Napr zam dat Murloky a Nagy by nemusel bejt spatnej napad. Snad priste...
-
Co lidi na fórech chtěli, to mají... No, mě to nějak extra nevadí pandy se mi celkem líbí.
-
No a priste by tam mohly dat dalsi rasy ... napr Dragony za aliky a Ogry za hordu... porad lepsi nez tohle :)