Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se vždycky směju když čtu tyhle diskuze. Oni se vývojem her živí, je to jejich práce tak asi ví o čem mluví. Já když jsem hrála Dragon Age Inquisition, taky mi dlouho trvalo než jsem si zvykla na ovládání a pak taky často umírám když mně chce zabít nějaký drak nebo boss. Takže ano, mohlo by to být lehčí, nebo by mi ty potvory mohly dát pokoj, když chci v klidu plnit svoje questy *12*
    • Pust si telku, nikdo te nebude obtezovat potrebou mackani tlacitek, a nemusis se namahat rozhodovanim, jestli pujdes zrovna ted plnit ukol pro trpaslika nebo pro elfa. Tvurce ten problem vyresil za tebe.
      • Jack1947
        Vždyt jsme se nachytali. (opět)
    • Jack1947
      Naopak to jen ukazuje jaké prd o tom sami ví, je to studa že vyvijí hry ale nic o svých hrách neví. Hlavně že to hází, o to smutnější to je no.

Těžkej je maximálně ten trám co tomu poskokovy co vypouští tyhle bláboly v mládí zjevně spadl na hlaavu, Od té doby zhasnuto.
    • oni ne nezivi vyvojem her, oni se zvivy vydelavanim penez, delani her je len prostredek. to je SARKA rozdil

to neni grupa umelcu co zalozila studio diky sve vasni a umelece vizi, to je banda tupych kravataku a jejich jediny ukol je vydelat vic penez nez minulej krvartal, a je im jedno jak
    • fallanga
      Já jsem dlouholetý hráč, takže vím o čem mluvím. DAI mělo naprosto jednoduché ovládání. Tady se nemluví o obtížnosti her, ale o tom, že ovládání je údajně těžké na pochopení. A to DAI rozhodně nebylo. Herní principy jsem pochopil za pár minut.
    • Chim
      Nepochybně o tom mají v EA přehled. Na druhou stranu musíš chápat, že existuje skupina hráčů, kterým se, když čtou takovýto nadpis, otevírá kudla v kapse.

PS: mě osobně už je to tak nějak jedno, poslední dobrou hrou od EA pro mě byla NHL 99 a to už je... ty kráso nějakých 15 let *1*
      • pro mě Sim City 4
  • Možná by nebylo špatný kdyby se lidi občas podívaly do Options nato co který tlačítko dělá a ne zapnout hru a zkoušet co který tlačítko znamená. Já to třeba vidím v NEOTOKYO je to multiplayer FPS (je to jediná hra kterou hraju). Vždycky když se připojí noob tak se v chatu začne vyptávat jak ma běhat, skákat, jak se zapíná cloak, jak se háže granát, jak má vzít GHOSTa, atd...
  • prudislav
    Zdá se že jeden youtuber už tohle tušil v roce 2009
    https://www.youtube.com/watch?v=Ir61DtOFRiI
    • flash789
      napad na to používat pro hrani co nejmíň knofliku vymyslel Peter Molyneux, za svého pusobeni u MS. jen málokdo tusi jak tenhle clovek monumentalne ovlivnil to jak hrani dnes vypada, pak se stahnul s sel dlabat kostku a vratil se ke korenum..ale pohnul se svetem her neskutecne..ted je otázka jestli dobrym nebo spatnym smerem. Sam moc nevim..
  • Jack1947
    Už jsem to četl postované v bleskovkách od Kozyho.

Tohle je výsměch, protože kdyby ty hry hráli přišly by na to že to není pravda jenže to je EA ty hry tvoří a bohatnou na nich. Nevím jestli se těm hrám dá říkat stále hry zachvíly budou jen spotřební zboží a nutné(?!") zlo. Proč se ale rozčilovat že, nebo brečet.

Každopádně bych jim přál aby si vlastní hry zahráli, pak za přemýšleli, ne jen kecat bez ničeho. Respkt hry jsou stále tak zabugované že už je hráči nechtějí moc hrát. Ani bych se jim nedivil.
  • Hnisavec
    EA hry sa hlavne veľmi dobre predávaju i na PC *3* žeby tam bol pes zakopaný *6* *5*
  • Jack1947
    Tak co EA zatohle jste si koupily vylepšení vaše dosavadního skore, které nebudeme si nic nalhávat je nic moc.
  • Rekl buch ze uz ted staci na konsolich jedno tlacitko na spousteni quick time events :D
  • tedy ja jeho výrok pochopil tak, že ne hry jako takové jsou težke na naučení (co vyplýva z članku a ndapisu), ale že naučit se ovladani je težke. Pišete že se bavili o zjednocení ovládání - príklad: aby klička ve fife 5 bylo na stejnym tlačítku jako ve fife 6 a pokud možno aby menu ve fife bylo na stejnem tlacitku jako v DA. proti tomu se snad neda nic namitat, i když ta veta o 2 hodinach učení byla hodne velka nadsazka.
    takže bych rekl že ten članek je proste dezinterpretace a snaha o senzaci
    • A pak prijde nakej parchant a ten koncept ti celej rozbije, protoze on nehraje na wasd, ale na ijkl. To by tak hralo, to se musi zakazat, znemoznit ... a nejlip aby zadny tlackatka ani nebylo potreba, i jedno je moc. A voiala, mame tu televizi.
  • Ano ano, nejlepe kdyz hrac bude jen sedet a nedame mu vubec zadnou moznost, jak by nam moh nabourat nas koncept - treba tim, ze misto doprava, jak chceme mi, se rozhodne jit doleva. To by neslo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit