Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co mne na skyrimu vadi jak tam nahodny generator pri generovani sveta všude nadrbal skaly a neda se chvili jit abyste nenarazili na nejakou prekazku, po ktere postava nevyleze.
  • To video je dokonalou ukázkou toho, jak hroznou má Skyrim grafiku. Nechápu, proč by někdo chtěl tohle dělat. Grafika ve Skyrim má jen dvě lepší vlastnosti, má reálnější nasvícení a lepší vykreslení terénu v dálce, zbytek je katastrofa.
  • http://i335.photobucket.com/albums/m462/HatmanOblivion/resized_ScreenShot607.jpg
  • Daggerfall se totiz odehraval na celem kontinentu. tzn Morrowind+Oblivion+Skyrim+oblasti ktere v techto hrach nikdy nebudou. A jak uz bylo psano vyse dungeony(ale i mesta) byly generovany nahodne.
  • Heh, vidím, že ti Bethesda úspěšně vymyla mozek jejich PR řečičkami. LoD, Meshe a podobné ptákoviny jaksi nedělají 80% enginu *7*
  • Dokud nebude poradny bojovy system, tak si muzou predelavat klidne cely zivot a bude mi to u zadnice.
  • Oblivion se mi líbil z celé série nejvíc, jakoukoliv vylepšenou verzi vítám.
  • ano okrem pribehovo kritickych dungenov boli vsetky generovane nahodne. Ale aj tak ten rozsah uzemia je obrovsky. To by sa do Skyrimu nezmestilo. Ostatne dufam ze uz tento rok vyde DaggerXL a to bude maso.
  • mezi morrowindem a oblivionem 4 roky, rozdily patrny

mezi oblivionem a skyrimem 7 let, rozdily nepatrny

pokud nejsi tohle ochotnej pripustit, tak je uplne jedno, s kolika editory sis hral, protoze si nehral nejspis ty hry

mezi oblivionem a skyrimem necejtim zadnej posun, kterej by ospravedlnoval 7 letou pauzu
  • flash789
    mozna by jste me i presvedcili, kdybych nemel zkušenost s editory od morrowindu az po skyrim.takze ne, neni to jen zlata barva na prstenu, a ne neni to hlavne havoc:)
    Ale konec koncu, myslete si co chcete, když ten rozdil nevidíte/nepoznate co se da delat..bude to pro vas jen facelift.
  • no ale vetsina dungeonu byla generovana nahodne... nikdy nezapomenu na prekvapko, kdyz jsem nekam vlez, po hodine sekani jsem zjistil, ze na to nemam, vylez jsem trochu poleveli a kdyz jsem se vratil, byl vnitrnek komplet prestavenej *5*

(dungeon se locknul az po vycisteni nebo spusteni nakyho triggeru, uz nevim presne)
  • ja myslim, ze i slepochromec flash789 pozna, ze v oblivionu pribyl predevsim havoc, coz je vetsi zmena sama osobe nez celej facelift oblivionu na skyrim *6*
  • Skelet...takže základ starý, prašivý Gamebryo, několik přibastlených WoW- Look efektů a voila, máme tady z 80% nový engine *1*
  • Flash789 je možná zamětnanec Bethesdy a ještě teď si pamatuje, jak musel dělat těch nových 80% enginu. :D
    Jinak souhlasím s Tebou. To že si na ocelový prsten nanesu zlatou barvu z něj neudělá prsten zlatý. Člověk, který se v tom šťourat nebude sice bude dělat ,,Óch" a ,,Ách", ale jiným bude stačit jedno rýpnutím nehtem a hned poznají o co kráčí.
  • Já to hrál už v té době na starším počítačí s vypnutím všeho co šlo a stejně jsem se bavil *1*
  • Keyz
    Možné určitě, jen kdo by to dělal.
    Práce jak na kostele.
  • aha a ten stroj času tam vezmou kde ? *7*
  • WhySoSad
    Tak lepší než kdyby se jmenoval obliwind že ano :)
  • Daggerfall v Skyrime nikdy nebude. Davnejsie sa robil port do Morrowindu ale neviem ci to neskoncilo. Dagerfall je obrovsky, co sa tyka poctu dungeonov, miest a dedin je este vecsi ako Arena (ktora ma akurat vecsiu mapu). Pochybujem ze by bolo vobec technicky mozne previest Daggerfall v povodnom rozsahu do Skyrimu.
  • yuri.sidius
    Sice se víc těším na skywind, ale tohle si taky rád zahraju. Nedávno sem zkoušel hrát oblivion, ale už to netáhlo, přece jenom je skill system a hratelnost skyrimu lepší takže si ten mod potom rád proběhnu až to bude venku(ale to si asi ještě počkáme). *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit