Přejít na výpis diskuzí
Velitel Shepard v traileru na Mass Effect 3
16.8.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Bohajeho... raketový boty?!
-
popravde receno....tadyten trailer byl nako divnej....ale snad to byl jen docasnej vypadek....na ME3 se jinak hrozne tesim...;-)
-
Vypada to ze treti dil bude jen tahac penez. Ale rad se budu mylit.
-
ševci, preboha držte sa kopyta!
*13* -
hmm, ME mam rad a prekousl jsem i to zakcneni dvojky, jestli ale trojka pujde jeste dal tak to bude asi nejslabsi dil , kdyz nebudu pocitat grafickou stranku :) ale snad to bude dobre ;)
-
tak nevím jak vám, ale mě to připadá jako další DLC na ME2. Prostě nevidím žádnou změnu.
-
-
engine je novy, uz pre ME2 na PS3 bol pouzity novy engine, graficky sa vpodstate az tak nelisi ale ak by bolo vidiet niektore detaily tak by si videl ze ta grafika je vylepsena.
Dalej toto bol celkom slusny nerenderovany trailer aj ked je trochu smutne ze niektore z zaberov posobia trochu amatersky. -
-
hra stále běží na Unreal Engine 3...a je vlastně jedno jestli to je 3.6 nebo 3.9...stále se můžeme spolehnout na absenci Anti Aliasing a na prapodivné shaderování. Tém "nový engine" asi myslíš jen novější verzi UE3...a to je v dobách DX11 enginů jako Frostbite, Unigine nebo CryEngine 2 dost málo...
-
-
-
podle videa to vypada na peknou hovadinu.. Snad je to jen spatnym vyberem scen a Bioware nezklame.
-
hmmm....počkám si ještě na více info zatím to vypadá tak nějak až moc akčně
-
Pěkné, pěkné. Od jedničky je vidět veliký posun. Myslím si, že akční složku Bioware dotáhli k dokonalosti. Teď už jen nějaký trailer s novými postavami, ukázku herních mechanismů, pár nových lokací, a pak budu chrochtat blahem.
-
nepobral jsem proč při přesunu vůbec nehýbe zbraní... ale jedna věc se musí EA nechat už od Crysis má hezké loga...