Přejít na výpis diskuzí
Velitel Shepard v traileru na Mass Effect 3
16.8.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Na co jsem to koukal? Gears of War nebo Halo?
-
-
Hlavně, že první Mass Effect bylo izometrické RPG alá Baldur's Gate s nebývale košatým stromem dovedností *7* . Kašlete na to trollování děcka, je to vážně zbytečné.
-
-
Toť, plně se se s tebou plně schoduji, že ME nesahá BG ani po paty.
-
-
Srovnáváš hrušky s jabkama...
-
-
-
-
Video nic moc...špatná reklama-prezentuje hru jako super akčňák
-
No tak je pravda, že tímhle videem po dvou dílech hráče teda moc nenavnadili.
-
Gears of Mass Effect.... opravdu potřebujeme víc vesmírných stříleček? já spíš potřebuju kvalitní RPG, s kvalitním příběhem, otevřeným světem, zajímavými postavami.....
-
-
Aby ste se furt s kvalitnima pribehama neposrali uz... Nekdy mi to pripada dost trapne furt psat JO KVALITNI PRIBEH....
-
-
vzdy sa musi jednat o nejaky pribeh, ked hra pribeh nema, nemoze sa povazovat za viac nez bezduche behanie a strielanie, ked hra ma nejaky pribeh, moze ho mat klise, moze ho mat slusny, moze ho mat dobry, a moze ho mat prave ten KVALITNY a doteraz to prave ME mal, DOTERAZ, neviem cim vyrukuje tredi diel, ale toto video, no nic
-
-
-
pokud me i s timhle zklamou tak uz si od bioware nic nekoupim
-
Recyklovaná akce, recyklované prostředí, recyklovaní nepřátelé, recyklované zbraně, recyklovaná hudba (doufám, že se Mansell zmůže na víc než na pouhé remixování hudby z dvojky). Navíc zvukové efekty a hlášky postav stojí za starou bačkoru (že by byly přidány ručně?). Tenhle trailer nemusel vůbec vzniknout a nic by se nestalo.
*Stále drží hochům z BioWare poslední nezlámané palce* -
-
Mám oba Mass Effecty ale s tretím tentokrát skutočne počkám. Po fiasku s DA2 a celkovom zostupnom trende kvality hier od tejto firmy sú už dávno preč časy, keď bola etalónom kvality.
-
věř že Mansellova hudba bude teprv ukazana *1*
-