Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě osobně ME2 bavil víc než ME 1 a prvky RPG mě tam moc nechyběly ale todle je nějaký zvláštní stejně si to asi koupím ale ty animace se mě zatim zdaj divný
    • Jednička mě uchvátila, dvojka mě "pouze" bavila.

Dvojka byla ještě koridorovější než jednička, ale to bych jim odpustil. Dovedností v ní bylo nepříjemně málo, ale zase jsem měl pocit že jsou propracovanější. Inventář mi nechyběl ani maličko (naopak ono nakupování technologií považuji za dobrý nápad). Bojový systém byl lepší ve dvojce. Ale v čem dvojka v mých očích oproti jedničce propadla byl příběh - a o ten jde v takto pojatém RPG především.
    • CRYPT
      souhlasim, take mne 2ka bavila vic nez 1cka.
  • pokud me i s timhle zklamou tak uz si od bioware nic nekoupim
  • tak nevím jak vám, ale mě to připadá jako další DLC na ME2. Prostě nevidím žádnou změnu.
    • engine je novy, uz pre ME2 na PS3 bol pouzity novy engine, graficky sa vpodstate az tak nelisi ale ak by bolo vidiet niektore detaily tak by si videl ze ta grafika je vylepsena.
      Dalej toto bol celkom slusny nerenderovany trailer aj ked je trochu smutne ze niektore z zaberov posobia trochu amatersky.
      • hra stále běží na Unreal Engine 3...a je vlastně jedno jestli to je 3.6 nebo 3.9...stále se můžeme spolehnout na absenci Anti Aliasing a na prapodivné shaderování. Tém "nový engine" asi myslíš jen novější verzi UE3...a to je v dobách DX11 enginů jako Frostbite, Unigine nebo CryEngine 2 dost málo...
  • mám pocit, že spíš EA pořádně zazdilo na téhle tiskovce ME 3. Ostatní hry jako třeba od EA sports měli i své hratelné dema a lidi od nich tam mluvili o blbostech, na to čas byl a tady bylo prakticky nic. Jsem čekal alespoň potvrzení/vyvrácení multiplayeru.
  • Cahir
    Pěkné, pěkné. Od jedničky je vidět veliký posun. Myslím si, že akční složku Bioware dotáhli k dokonalosti. Teď už jen nějaký trailer s novými postavami, ukázku herních mechanismů, pár nových lokací, a pak budu chrochtat blahem.
  • neni nic lepšího než pořádnej čelní útok, to je to poslední, co nepřítel čeká :-X
    • smejki
      pod rouškou denního světla *15*
    • MrSanta
      Sebevražda vždycky překvapí *1*. Kdybych se jen mohl vzpomenout ve kterém filmu to zaznělo...
      • Film se jmenoval Fifty/fifty a hlaska je:
        Jake Wyer: I got a plan. Full frontal assault.
        Sam French: A full-frontal assault. That's your plan?
        Jake Wyer: It's got the element of surprise.
        Sam French: Suicide is always surprising.

Beckovej akcnak z 90.let, ale na tuhle hlasku (v cesky verzi) nezapomenu :)
      • nebolo to v cervenom trpaslikovi, ked rimmer trenoval parafinove figuriny?

"Prekvapivy utok za dne celem rovnou cez minove pole" alebo tak nejak to bolo :D
        • MrSanta
          Neříkám, že to v trpaslíkovi nebylo. Já měl ale na mysli jiný film. Tam to bylo ve smyslu:
          Postava 1: "Zaútočíme...(nepamatuju se)... to je překvapí.
          Postava 2: *mrmlaje* "Sebevražda vždycky překvapí."
  • 1cku som nehral - bohuzial :( Ale urcite to napravim. Nesla mi totiz na starom PC nainstalovat, vzdy mi to v 98% vyhodilo error a potom sa to zrusilo. Teraz to na novom skusim.
    2ka bola super (prejdena niekolko krat) - grafika krasna, pribeh taktiez. Nemozem sa stazovat, kedze nemam s cim porovnat.
    3ka vyzera po grafickej stranke fajn, dufam, ze to vsak nebude len akcia a blbe AI ako v tomto traileri. Co mi vsak najviac vadi su asi hlasky "Fire in the hole!" "Reloading" a podobne. Toto sa tam podla mna ani moc nehodi. Aspon nie v takom mnozstve v akom to stihli povedat v 1 a pol min traileri. Len nech tam je paradny pribeh a NORMALNE AI, inak ma bioware opat sklame. Nepaci sa mi totiz, kam v poslednej dobe smeruju.
  • Vypada to ze treti dil bude jen tahac penez. Ale rad se budu mylit.
  • Bohajeho... raketový boty?!
  • Ty animace, pohyby postav ... to je vtip? Ach, zlaté ME2.
    • přesně jak kdyby to z oka Star Wars:TOR vypadlo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit