Přejít na výpis diskuzí
Velitel Shepard v traileru na Mass Effect 3
16.8.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
No tak je pravda, že tímhle videem po dvou dílech hráče teda moc nenavnadili.
-
toto video tento "trailer" ked sa to da nazvat tak, je hlupost, za prve tie hlasy nejak nesedia, my to pripada tak nasilu vlozene, aby to malo effect ako keby to bol fakt nejaky team vojakov, ktory bojuje, a vyhrava a su pri tom nejak na silu COOL, moj nazor je ze toto video bolo zostrojene niekym neschopnym a mozno uz ma padaka :), skratka vyzera strasne amatersky, ja si myslim vsak, ze skutocna hra bude mat od tejto scenky daleko a poskytne nam kvalitu ME2, tzn pokracovanie super pribehu spojene so skumanim tazenim upovanim, levelovanim, questenim a co ja viem cim este, skratka to nebude o nic horsie ako ME2 ci ME1, bude to podla mna koniec sagy ako ma byt, ziadne zbytocne blbosti (ked to tak nebude si odhryznem jazyk :))
-
-
Jasně, je to jen taková sestřihaná sekvence. A navíc z nedokončené hry. Konečná hra bude určitě super. Toho se snad bát nemusíme. Zdálo se mi, že tu občas vypadly detaily. Ale možná jen to jen muj pocit. Jak řikam, hra neni dodělaná. Dost se na ni těšim. *5*
-
-
Recyklovaná akce, recyklované prostředí, recyklovaní nepřátelé, recyklované zbraně, recyklovaná hudba (doufám, že se Mansell zmůže na víc než na pouhé remixování hudby z dvojky). Navíc zvukové efekty a hlášky postav stojí za starou bačkoru (že by byly přidány ručně?). Tenhle trailer nemusel vůbec vzniknout a nic by se nestalo.
*Stále drží hochům z BioWare poslední nezlámané palce* -
-
Mám oba Mass Effecty ale s tretím tentokrát skutočne počkám. Po fiasku s DA2 a celkovom zostupnom trende kvality hier od tejto firmy sú už dávno preč časy, keď bola etalónom kvality.
-
věř že Mansellova hudba bude teprv ukazana *1*
-
-
Gears of Mass Effect.... opravdu potřebujeme víc vesmírných stříleček? já spíš potřebuju kvalitní RPG, s kvalitním příběhem, otevřeným světem, zajímavými postavami.....
-
-
Aby ste se furt s kvalitnima pribehama neposrali uz... Nekdy mi to pripada dost trapne furt psat JO KVALITNI PRIBEH....
-
-
vzdy sa musi jednat o nejaky pribeh, ked hra pribeh nema, nemoze sa povazovat za viac nez bezduche behanie a strielanie, ked hra ma nejaky pribeh, moze ho mat klise, moze ho mat slusny, moze ho mat dobry, a moze ho mat prave ten KVALITNY a doteraz to prave ME mal, DOTERAZ, neviem cim vyrukuje tredi diel, ale toto video, no nic
-
-
-
Video nic moc...špatná reklama-prezentuje hru jako super akčňák
-
Gears of Halo? O_o
vypadá to jak hodně nepovedená Machinima... -
Na co jsem to koukal? Gears of War nebo Halo?
-
-
Hlavně, že první Mass Effect bylo izometrické RPG alá Baldur's Gate s nebývale košatým stromem dovedností *7* . Kašlete na to trollování děcka, je to vážně zbytečné.
-
-
Toť, plně se se s tebou plně schoduji, že ME nesahá BG ani po paty.
-
-
Srovnáváš hrušky s jabkama...
-
-
-
-
nepobral jsem proč při přesunu vůbec nehýbe zbraní... ale jedna věc se musí EA nechat už od Crysis má hezké loga...
-
Nemuzu si pomoct,ale zatim me nechytla ani jedna ukazka/trailer z ME3.Trailery na dvojku me prisli imho mnohem povedenejsi.
Snad to je jen neschopnost sesmolit zajimavejsi ukazky a ne nezazivnost samotne hry. -
-
Vydání máš až za 7 měsíců. Ještě je na to brzo. Musíme si počkat. Ale bude to únavné čekání.
-
-
Snad mas pravdu.
-
-
To je proto, že BW chce udržet detaily hry co nejvíc pod pokličkou. Protože minule toho pustili moc. Však oni něco pustěj až se bude blížit vidání hry.
-
-
hmmm....počkám si ještě na více info zatím to vypadá tak nějak až moc akčně