Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    podle videa to vypada na peknou hovadinu.. Snad je to jen spatnym vyberem scen a Bioware nezklame.
  • hmm, ME mam rad a prekousl jsem i to zakcneni dvojky, jestli ale trojka pujde jeste dal tak to bude asi nejslabsi dil , kdyz nebudu pocitat grafickou stranku :) ale snad to bude dobre ;)
  • ševci, preboha držte sa kopyta!
    *13*
  • popravde receno....tadyten trailer byl nako divnej....ale snad to byl jen docasnej vypadek....na ME3 se jinak hrozne tesim...;-)
  • Whisp
    Trailer ma teda nenadchol, ale pár vecí naznačil. Nepriatelia budú väčší a hlúpejší (aby sa ich dalo zabíjať efektnými animáciami z blízka), spoločníci budú mať znova len svoje vlastné oblečenie a nebudú mať brnenia, teda až na výnimky(viď. Garrus), vrátia sa granáty z ME1.
    Vydanie traileru tiež naznačuje, že sa Bioware znova sústredí skôr na tú akčnejšiu stránku hry, čo ale nemusí byť na škodu, ME2 bola tiež veľmi dobrá hra, aj keď jednotku po mnohých stránkach neprekonala.
    • Cahir
      Ale no tak. Na začátku se přece psalo: "Commander Shepard leads his squad against cerberus assault". Akční složka byla záměrem. Nedá se tudíž usuzovat na to, že by RPG prvky z jedničky (jestli se tomu tak dá říkat) a další aspekty hry chyběly či byly upozaděny. Kdybych vzal jakoukoliv akční pasáž z jedničky, vypadalo by to úplně stejně vypatlaně.

Ve jedničce jsi měl též přihlouplé a nemotorné roboty, stejně tak ve dvojce. Hra vychází až za půl roku a někteří už by tady chtěli vydávat recenze. Co se týče "looku", tak je snad jasné, že se všechno vyhladí, vynikne motion capture, vylepší textury a tak dále.

Já chápu, když někdo napíše: "Zrovna tohle, na co se dívám, se mi opravdu nelíbí proto a proto." Ale že je schopnej někdo shodit pod stůl RPG hru kvůli dvěma minutám, tak to mi hlava nebere. Teď nemluvím konkrétně o tobě - spíš co se tu tak dočítám celkově.
  • Granáty se vrátily *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit