Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Granáty se vrátily *14*
  • Film se jmenoval Fifty/fifty a hlaska je:
    Jake Wyer: I got a plan. Full frontal assault.
    Sam French: A full-frontal assault. That's your plan?
    Jake Wyer: It's got the element of surprise.
    Sam French: Suicide is always surprising.

Beckovej akcnak z 90.let, ale na tuhle hlasku (v cesky verzi) nezapomenu :)
  • smejki
    pod rouškou denního světla *15*
  • MrSanta
    Neříkám, že to v trpaslíkovi nebylo. Já měl ale na mysli jiný film. Tam to bylo ve smyslu:
    Postava 1: "Zaútočíme...(nepamatuju se)... to je překvapí.
    Postava 2: *mrmlaje* "Sebevražda vždycky překvapí."
  • nebolo to v cervenom trpaslikovi, ked rimmer trenoval parafinove figuriny?

"Prekvapivy utok za dne celem rovnou cez minove pole" alebo tak nejak to bolo :D
  • MrSanta
    Sebevražda vždycky překvapí *1*. Kdybych se jen mohl vzpomenout ve kterém filmu to zaznělo...
  • Snad mas pravdu.
  • přesně jak kdyby to z oka Star Wars:TOR vypadlo
  • neni nic lepšího než pořádnej čelní útok, to je to poslední, co nepřítel čeká :-X
  • Vydání máš až za 7 měsíců. Ještě je na to brzo. Musíme si počkat. Ale bude to únavné čekání.
  • To je proto, že BW chce udržet detaily hry co nejvíc pod pokličkou. Protože minule toho pustili moc. Však oni něco pustěj až se bude blížit vidání hry.
  • Nemuzu si pomoct,ale zatim me nechytla ani jedna ukazka/trailer z ME3.Trailery na dvojku me prisli imho mnohem povedenejsi.
    Snad to je jen neschopnost sesmolit zajimavejsi ukazky a ne nezazivnost samotne hry.
  • smejki
    Gears of Halo? O_o

vypadá to jak hodně nepovedená Machinima...
  • Cahir
    Srovnáváš hrušky s jabkama...
  • Cahir
    Ale no tak. Na začátku se přece psalo: "Commander Shepard leads his squad against cerberus assault". Akční složka byla záměrem. Nedá se tudíž usuzovat na to, že by RPG prvky z jedničky (jestli se tomu tak dá říkat) a další aspekty hry chyběly či byly upozaděny. Kdybych vzal jakoukoliv akční pasáž z jedničky, vypadalo by to úplně stejně vypatlaně.

Ve jedničce jsi měl též přihlouplé a nemotorné roboty, stejně tak ve dvojce. Hra vychází až za půl roku a někteří už by tady chtěli vydávat recenze. Co se týče "looku", tak je snad jasné, že se všechno vyhladí, vynikne motion capture, vylepší textury a tak dále.

Já chápu, když někdo napíše: "Zrovna tohle, na co se dívám, se mi opravdu nelíbí proto a proto." Ale že je schopnej někdo shodit pod stůl RPG hru kvůli dvěma minutám, tak to mi hlava nebere. Teď nemluvím konkrétně o tobě - spíš co se tu tak dočítám celkově.
  • Jednička mě uchvátila, dvojka mě "pouze" bavila.

Dvojka byla ještě koridorovější než jednička, ale to bych jim odpustil. Dovedností v ní bylo nepříjemně málo, ale zase jsem měl pocit že jsou propracovanější. Inventář mi nechyběl ani maličko (naopak ono nakupování technologií považuji za dobrý nápad). Bojový systém byl lepší ve dvojce. Ale v čem dvojka v mých očích oproti jedničce propadla byl příběh - a o ten jde v takto pojatém RPG především.
  • Toť, plně se se s tebou plně schoduji, že ME nesahá BG ani po paty.
  • mám pocit, že spíš EA pořádně zazdilo na téhle tiskovce ME 3. Ostatní hry jako třeba od EA sports měli i své hratelné dema a lidi od nich tam mluvili o blbostech, na to čas byl a tady bylo prakticky nic. Jsem čekal alespoň potvrzení/vyvrácení multiplayeru.
  • Jasně, je to jen taková sestřihaná sekvence. A navíc z nedokončené hry. Konečná hra bude určitě super. Toho se snad bát nemusíme. Zdálo se mi, že tu občas vypadly detaily. Ale možná jen to jen muj pocit. Jak řikam, hra neni dodělaná. Dost se na ni těšim. *5*
  • CRYPT
    souhlasim, take mne 2ka bavila vic nez 1cka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit