Přejít na výpis diskuzí
Velitel Shepard v traileru na Mass Effect 3
16.8.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
toto video tento "trailer" ked sa to da nazvat tak, je hlupost, za prve tie hlasy nejak nesedia, my to pripada tak nasilu vlozene, aby to malo effect ako keby to bol fakt nejaky team vojakov, ktory bojuje, a vyhrava a su pri tom nejak na silu COOL, moj nazor je ze toto video bolo zostrojene niekym neschopnym a mozno uz ma padaka :), skratka vyzera strasne amatersky, ja si myslim vsak, ze skutocna hra bude mat od tejto scenky daleko a poskytne nam kvalitu ME2, tzn pokracovanie super pribehu spojene so skumanim tazenim upovanim, levelovanim, questenim a co ja viem cim este, skratka to nebude o nic horsie ako ME2 ci ME1, bude to podla mna koniec sagy ako ma byt, ziadne zbytocne blbosti (ked to tak nebude si odhryznem jazyk :))
-
vzdy sa musi jednat o nejaky pribeh, ked hra pribeh nema, nemoze sa povazovat za viac nez bezduche behanie a strielanie, ked hra ma nejaky pribeh, moze ho mat klise, moze ho mat slusny, moze ho mat dobry, a moze ho mat prave ten KVALITNY a doteraz to prave ME mal, DOTERAZ, neviem cim vyrukuje tredi diel, ale toto video, no nic
-
Mě osobně ME2 bavil víc než ME 1 a prvky RPG mě tam moc nechyběly ale todle je nějaký zvláštní stejně si to asi koupím ale ty animace se mě zatim zdaj divný
-
Ty animace, pohyby postav ... to je vtip? Ach, zlaté ME2.
-
1cku som nehral - bohuzial :( Ale urcite to napravim. Nesla mi totiz na starom PC nainstalovat, vzdy mi to v 98% vyhodilo error a potom sa to zrusilo. Teraz to na novom skusim.
2ka bola super (prejdena niekolko krat) - grafika krasna, pribeh taktiez. Nemozem sa stazovat, kedze nemam s cim porovnat.
3ka vyzera po grafickej stranke fajn, dufam, ze to vsak nebude len akcia a blbe AI ako v tomto traileri. Co mi vsak najviac vadi su asi hlasky "Fire in the hole!" "Reloading" a podobne. Toto sa tam podla mna ani moc nehodi. Aspon nie v takom mnozstve v akom to stihli povedat v 1 a pol min traileri. Len nech tam je paradny pribeh a NORMALNE AI, inak ma bioware opat sklame. Nepaci sa mi totiz, kam v poslednej dobe smeruju. -
Trailer ma teda nenadchol, ale pár vecí naznačil. Nepriatelia budú väčší a hlúpejší (aby sa ich dalo zabíjať efektnými animáciami z blízka), spoločníci budú mať znova len svoje vlastné oblečenie a nebudú mať brnenia, teda až na výnimky(viď. Garrus), vrátia sa granáty z ME1.
Vydanie traileru tiež naznačuje, že sa Bioware znova sústredí skôr na tú akčnejšiu stránku hry, čo ale nemusí byť na škodu, ME2 bola tiež veľmi dobrá hra, aj keď jednotku po mnohých stránkach neprekonala. -
Bohajeho... raketový boty?!
-
popravde receno....tadyten trailer byl nako divnej....ale snad to byl jen docasnej vypadek....na ME3 se jinak hrozne tesim...;-)
-
Vypada to ze treti dil bude jen tahac penez. Ale rad se budu mylit.
-
ševci, preboha držte sa kopyta!
*13* -
hmm, ME mam rad a prekousl jsem i to zakcneni dvojky, jestli ale trojka pujde jeste dal tak to bude asi nejslabsi dil , kdyz nebudu pocitat grafickou stranku :) ale snad to bude dobre ;)
-
hra stále běží na Unreal Engine 3...a je vlastně jedno jestli to je 3.6 nebo 3.9...stále se můžeme spolehnout na absenci Anti Aliasing a na prapodivné shaderování. Tém "nový engine" asi myslíš jen novější verzi UE3...a to je v dobách DX11 enginů jako Frostbite, Unigine nebo CryEngine 2 dost málo...
-
engine je novy, uz pre ME2 na PS3 bol pouzity novy engine, graficky sa vpodstate az tak nelisi ale ak by bolo vidiet niektore detaily tak by si videl ze ta grafika je vylepsena.
Dalej toto bol celkom slusny nerenderovany trailer aj ked je trochu smutne ze niektore z zaberov posobia trochu amatersky. -
tak nevím jak vám, ale mě to připadá jako další DLC na ME2. Prostě nevidím žádnou změnu.
-
podle videa to vypada na peknou hovadinu.. Snad je to jen spatnym vyberem scen a Bioware nezklame.
-
Mám oba Mass Effecty ale s tretím tentokrát skutočne počkám. Po fiasku s DA2 a celkovom zostupnom trende kvality hier od tejto firmy sú už dávno preč časy, keď bola etalónom kvality.
-
hmmm....počkám si ještě na více info zatím to vypadá tak nějak až moc akčně
-
Aby ste se furt s kvalitnima pribehama neposrali uz... Nekdy mi to pripada dost trapne furt psat JO KVALITNI PRIBEH....
-
Pěkné, pěkné. Od jedničky je vidět veliký posun. Myslím si, že akční složku Bioware dotáhli k dokonalosti. Teď už jen nějaký trailer s novými postavami, ukázku herních mechanismů, pár nových lokací, a pak budu chrochtat blahem.
-
Hlavně, že první Mass Effect bylo izometrické RPG alá Baldur's Gate s nebývale košatým stromem dovedností *7* . Kašlete na to trollování děcka, je to vážně zbytečné.