Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    Za Fallout MMO bych vrazdil a s kopiema 10let stareho wow jdete do kelu, nebo do asie at se cinani nabazi.
    • promitac
      FOnline
    • Enclaw
      Kdyby někdo udělal pořádný MMO Fallout, tak bych to bral všemi deseti a vůbec by mi nevadilo, že by to bylo F2P, třeba ve stylu Neverwinteru.....
    • fonline 2238 ;) ale to není nic pro dnešní hráče, je tam full loot a žádné místo není bezpečné (ani NCR se strážema, dají se vystřílet)

      navíc to jede na staré grafice falloutu 1+2 (akorát engine je nový)
  • walltar
    Jestli to nebude spíš tím, že trh je saturovaný tak, že už pro nové hry není místo ... dokud budou vydavatelé pumovat na trh WoW klony v takových číslech a za takové peníze jako do teď tak prostě nemůžou vydělávat. Možná by to chtělo zkusit nějaký žánr, který není tak zastoupený jako High Fantasy a nekopírovat wow ... ale to je risk a vydavatel přece nebude riskovat.
    • imo jestli je to fantasy s tim nema nic spolecneho, ja mam fantasy rad ale jinak souhlas
    • No nevím, i World of Tanks má v USA strašně málo hráčů
      • walltar
        A co má WOT společného s MMO? ... Já ho hraju, ale je to multiplayer hra jak Battlefield a navíc jen pro 15 hráčů.
        • Taky řekneš, že by měli zkusit jiný žánr, tak ti říkám že i jiný žánr si moc dobře v USA nevede
          • walltar
            Tak ale Call of Duty se tam myslím vede dobře ... Navíc nedělají WOT vývojáři z ruska? Amící hrajou jenom americké hry. *1*
  • Dnes se s měsíčními poplatky vytasí jenom blbec....a další blbec vymyslí parodii na F2P nebo pay to win model....stále nechápou, že lidi mají rádi 100% kvalitní hry a pak rádi platí za pí**viny...vzhledy, modýlky, jiné roztodivné blbůstky, ale původní hra nikdy nesmí omezovat....a omezovat tady znamená, že hráč dostane 100%, ne že dostane 25% (vydávaných za 100) a pak ať vesele nakupuje "bonusy"
    • Nechápu, proč by by měsíční poplatky měl platit jenom blbec ?? Pokud si vezmeme třeba WoW, kde za 700 kč ( s pošotvným ) si člověk zahraje 2 měsíce = tj. 350 kč měsíčně a osobně si myslím, že to není moc peněz. Ale já teda nekouřím, přestal jsem pít a čas od času se odreáguji i WoWka a to mě snad nedělá blbce a jsem na tom ještě finančně líp.
      Sorry, ale pokud ty si nemůžeš dovolit platit za hry, tak pak chápu tvůj postoj.
      .. REAGUJI POUZE NA PRVNÍ VĚTU ..
  • Tak asi to částečně bude tim co onlinovky nabízejí. Pokud jdou to nějaký hloupý klony tak to nebude mít úspěch.. jako nejde dělat WoW onlinovky pořád dokola.. a kopie Lineage 2 taky nejsou nic moc.. Prostě je potřeba vytvářet kvalitní věci. Západní trh má rači kvalitní hry. Jenže mmo hry mají málo kvalitních kousků.. vbětšina jsou nějaký kopie z Asie nebo nějaký kopie WoW a mmo který vypadaj naprosto genericky. Prostě nejam co nabídnout. WoW se drží celá ta léta s dobrými čísli taký jakýpak copak... Jde to.. Jsou MMO hry určené pro západní trh a drží se. Tak nevim co se to tu zase vytváří za bubliny. Pravidla se nezměnila.. Dobré MMO bude mít úspěch. Špatné ne.. Problém neni v tom že by hráči nechtěli hrát MMO, problém je v tom, že se hráčům nedostává dostatečný progress u MMO her. Musí se počítat s tím že západní hráče neutáhnou na vařenou nudli.. Jsme náročnější publikum. Musí to mít prostě šťávu. Jsou MMO které dokazují že to jde.. ale cesta není je kopírovat. jen si uvědomit že je potřeba u MMO se opravdu snažit přinést něco nového.
    • tihle manažeri obrich spolecnosti maji jiny uhel pohledu na vec, je to neco jako herní fastfood. Jako bych šel na prednasku do mcdonaldu o tom jaky hnus dat do jidla aby se to nejlip prodavalo.
      • Jo no ale pak se nemůžou divit. Už to tak prostě nejde. Mentalita západního trhu se mění, žádá si čím dál více kvalitu nad kvantitou. Potom je pochopitelné že modely založené na kvantitě a na kopírování bezpečných mechanismů na úkor kreativnímu přístupu a snaze o kvalitu, či inovaci budou prostě kolabovat. Západní trh není přehlcen jak se zdá, je přehlcen pouze na úrovni generického odpadu (ve všem, ne jen ve hrách), ale lační po kvalitě. Lidé začínají přecházet od "koupím si víc za méně" k "koupím si kvalitní za více". A tak se podle toho mucí chovat.
  • Já myslím, že i dnes jsou lidé ochotni platit měsíční poplatky, ale samozřejmě tomu také musí odpovídat obsah hry a to je dnes ten největší problém. Ono kdo by platil poplatky, když level cap se ve hře udělá za pár dní a do měsíce všichni běhají v end game equipu.
    • A ted uz si navic i ten endgame equip muzem za par supu koupit, viz. Neverwinter. Vazne by mne zajimalo, kteryho idiota z PW napadlo veskerej gear z dungeonu udelat bind on equip.
  • a ze tech MMO, za ktere by stalo platit existuje....
  • Zapadni MMO poslednich nekolika let staly za starou backoru, jestlapak to treba nebude tim? Prikladem budiz nedavno pustene NWO, coz je typicky priklad prumerneho sediveho stock MMO s mizernym f2p modelem. Ale proc fakt, ze neumime udelat zajimave MMO, nehodit na to, ze je to dead end vseobecne. Jasne, vyvoj MMO je drahy, a urcite nese vetsi rizika, ale hledal bych middle ground, tohle je hodne jednostranny nazor. Operuje s myslenkou, ze MMO jsou kvalitni, ale hrace netahnou, coz neni pravda. (Sportovni onlinovky do Ciny? Nuff said, I guess...)
  • Tu už nie je treba čakať, ako dopadne TES, alebo FFXIV, posledným a jasným signálom, že paušálne poplatky u MMO nemajú budúcnosť, bol SWTOR. Hra s obrovskými očakávaniami, budgetom a fanúšikovskou základňou. Tomu sa nemôže rovnať ani TES a už vôbec nie je reštavrované FF.
  • uspech wowka se uz asi nezopakuje ale prostor na trhu tu podle me je. i samotni hraci wowka chteji uz zmenu a co to tak sleduju nove mmo zaujmou hráče ale neudrzi si je protože ty hry skratka nejsou tak dobry.
    Pro investory to asi neni biznis na vydelavani milionu jak se to povedlo Blizzardu, spíš by se meli zamerit aby jejich titul zisksal a udrzel urcitou, mozna mensi a specifickou, komunitu. a vydelecne to bude.
    Ja bych se treba rad vratil do wowka protože gankovani ve svete a delani twinku v bg je porad ohromna sranda, taky dungy když ješte levelujete ale ted je tam plno botu a uz se to neda hrat
  • Zelnick keca kraviny protoze ho z Blizzu vylili a Firefall co dela je obycejna bohapusta strilecka s uplne stejnejma questama co on popisuje. To aspon wowko se exp od exp zlepsuje, v pande sou questy fajn. Firefall sem hral betu a je to tak spatny ze...

    A co se tyce Ultimy.. tohle uz proste nikdo nechce hrat. Nikdo nechce mesice travit v jedne hre, proste nechce. Hra uz neni jako prace, hra je konzum. ALE zaroven to nema nic spolecnyho stim, ze hry nejsou uspesne. Nejsou protoze se jedna kopiruje od druhe.

    Lide si pletou originalitu s obtiznosti. Lze udelat hru uspesnou, pro masy ale zaroven originalni. Takova by byla dira do sveta, ale na to ty "manazeri" nemaj. Tak to svadej na niceni MMO wowkem.

    HC MMO tu jsou, treba DArkfall ale nikdo o ne nestoji. Pac maj blbou grafiku a ovladani stejne jako ma UO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit