Přejít na výpis diskuzí
Velký patch pro Dragon Age: Inquisition je na cestě. Přinese třeba Black Emporium
16.2.2015 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
dej pokoj maxi, dyt ses jak blbej.. *3*
-
ja ji dal nejakych 100 hlasu
-
tahle hra je už ted super ale s novým patchem to bude teprve pecka, rekl bych že skyrim našel sveho pokoritele.
-
tak ono tech dvojtlacitkovych mysaku je celkem dost, klidne muzou zaplivat i cele forum..tomu verim:)
Ale ted vazne, je to primarne o zvyku. chápu ze clovek co celej život pouziva mys a hry co měli autoatack a autoloot to rozdychava jen tezko. ja hraju stejnou mirou jak na konzolich tak na PC, a s ovladanim PC verze klavesnici a mysi jsme problém nemel, vlastne kdyby o tom kazdej nezacal remcat ani bych si toho nevsiml. takze chyba?..evidentne jak pro koho..a o tom tak nejak celou dobu mluvim:)
jen doufam ze zachovají i puvodni ovladani, asi by me dost vadilo bojovat stylem, kliknu na nepritele a koukam jak to dopadne..a občas kliknu na ikonu v liste..coz je typicky PC boj v rpg :) -
Hlasování by se mělo po daném updatu opakoval.
Ty možností navíc, jako třeba něco si nabarvit, by určitě znatelně zvedli absolutní výsledky *5* -
Tak to je pak věc názoru jak to udělat (ten loot).
Jestli postava někam běžela tak šla lehce zastavit anebo prostě neklikat na loot ale na nepřítele. Přesnost vs rychlá akce :)
U taktického módu je více problémů. Kecali, že to bude návrat k prvnímu dílu a vůbec ujišťovali, že taktický mód bude mít smysl. No ono tomu tak není.
Mě nevadí, že se to dá také ovládat v taktickém módu klávesnicí, gamepady anebo i zadkem. Ale není možnost to dobře a logicky ovládat myší. Navíc tam je kamera špatná atd.... Je o tom celé fórum na EA.
To je chyba. Nicméně díky velice jednoduché obtížnosti na normal, není nutné tento špatný taktický mód vůbec použít. -
Ve hrách od bioware 80% většina. Great Gay Group: Dorian, Esteban a spol.
-
to pak asi nevíš jak funguje trh, pokud tedy podle tebe není trh regál v jrcčku
-
DA I není to náhodou nejoblíbenějí hra diskutujících na games? Já ji mám rád, i když jsem pro ni nehlasoval, ale když je to tu na games největší pecka. *3*
-
me skutecne zbytecne neprijde, když musim stat u nepritele abych ho trefil, a nechapu cemu se nekteri divi ze když u nej nestoji tak machaji do vzduchu a je třeba k nemu dojit.
Co se tyce lootu tak to taky není tak uplne zbytecne, muze nastat celkem znama situace kdy clovek klikne na loot nechtene a postava se vyda přes všechny nepratele to sebrat.
Ale jinak to je od Bioware povedeny troling, musim se vždycky usmívat když si uvedomim kolik hracu kliklo na loot dvacet metru od nich a ono nic:)
me osobne to prijde prirozene a vůbec mi to nevadilo.
A takticky mod? zase jen poukazuje na to ze když mysaci nemůžou vse ovládat jen myskou a jednim klikem tak je zle..hlavne ze se rozciluji nad zjednodusenym ovladanim, ale ze nejsou schopni pouzit vic jak dva knoflíky a smrdlat mysi je uz jedno:) -
K tomu lootu. To spíše nadávají protože v prvním díle to bylo řešené lépe. Klik jsi a postava doběhla a sebrala to co měla.
Zde musíš doběhnou vedle a dát sebrat. Tedy je to zbytečně složitější. O to jde. To slovo zbytečně.
Jestli někdo nadává na jednoduché ovládání a možnosti, tak tam je zase důležité to slovo možnosti. Tedy něco volitelného. Ten kdo to nechce nemusí. Nemusí používat taktický mód ale když tam již je, tak by sakra měl být normální. Anebo nějaké možnosti nastavení v menu atd. -
Je srandovni jak ortodoxni mysaci - klikaci, nadavaji na ovladani, jak je konzoloidni a vse je zjednodusene, ale jak mají rucne dojit k lootu nebo k nepriteli tak se muzou potento a chteli by aby to hra dělala za ne..to jsou paradoxy:)
-
Ale vždyť můžeš
odsoudit dřevěnou bednu k doživotnímu žaláři . To je dost záporňácký, ne? Aona to tam pak fakt zavřená je.. *3* -
Je mi tě opravdu líto.
-
Správnej názor, ať má každý možnost volby *3*
-
Musíte se, milí hipsteři, smířit s tím, že dnes už nikomu krokovací dungeony apod. nic moc neřeknou, stejně tak jako němé filmy, obrovské klávesnicové telefony, magnetofonové pásky a spoustu dalších technologických přežitků. a vzhledem k tomu, že jsem to všechno zažil, mohu za sebe dodat zaplaťpánbůh. Dřív zkrátka nebyly lepší hry, jen méně nároční hráči a slova jako boj proti komerci nebo mainstreamu nebyla tak populární jako dnes.
-
To je snad záležitost Nvdia a ne EA.
-
jěště mě napadlo, že by byla docela dobrá ironie, kdybys hru hrál za ženskou *1* *1*
-
Min místa není, pokud lidem vyhovuje jedna věc, tak jdou po ni. A pokud jim nevyhovuje tak zvolí jinou alternativu a ty tu naštěstí jsou - Indie hry, Kickstarter a nebo oživování starších žánrů.
-
Ty budeš asi hodně zdravý a inteligentní lidský vzorek. Taky si občas zahajluješ? SS division Vallonien blbe *1*