Přejít na výpis diskuzí
Velký patch pro Dragon Age: Inquisition je na cestě. Přinese třeba Black Emporium
16.2.2015 | Aleš Smutný
96 příspěvků
-
Přesně hej teď si to trefil :D .. protože člověk kterej je tolerantní a přemýšlí je b*zna :D ... přehodnoť si to sám inteligente :D
-
to je tak, když někdo vsadí na špatnýho koně *3*
-
A ty asi taky buzna:-)
-
A proto si myslím, že DAI vlastně ani není RPG, protože neumožňuje "role play".
-
Základní věc je něco, co prakticky nikdo nepotřebuje? Kde žiješ? :-)
-
Ale jinak budeš asi vyrovnanej člověk :D
-
Uź v první části hry jsi mohl nějakýho zrádce nechat zabít... A celá hra má spoustu příležitostí, kdy můžeš hrát hodně bezohledně a sobecky. Není problém si vymodelovat poměrně dost drsného krutovládce.
Jen bych se připravil na to, že pokud to takhle uděláš, tak v další hře bude tahle ikvizice docela problémový prvek, který ti třeba taky pořádně zatopí. -
A základní věc jako Sli bude už konečně opravena? Jak si to někdo může vychutnat v pořádným rozlišení a na pořádný detaily když ani taková základní věc jako podpora více karet u týhle kraviny nefunguje ??? Nechápu.
-
a super zábavnými questy ve stylu "zapal 5 pochodní rozmístěných po celé mapě, aby se procházející vojáci v noci nebáli" aniž by ti hra dala konverzační možnost říct že žádat něco podobného je urážka inkvizice a dotyčného na místě nechat zaživa stáhnout z kůže
-
Hehe, barvení hadrů...to chce nejmíň půl roku testování, to je tutovka.
-
Bohuzel kvuli temhle komercnim miliardovym srancum je na trhu min mista pro ty dobre projekty .....
-
Nebud smesny*1* Tak uz to dneska nikdo hrat nechce. Lepsi je prece stravit 50 hodin v generickych soubojich drzenim tlacitka XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX.
-
Ale můžeš si ukojit svoje zoofilní choutky souloží s bejkem.
-
Už se dá taktický pohled ovládat klávesnicí a myší v jako v Origins z roku 2009?
-
Tevinter mage je to posledni co mi na nem vadilo.
-
Tedy nepřidá to nic zásadního. Natož aby to něco opravilo. Volba barviček, super obchod a plastická operace.
"Kvůli tomu se snažíme najít nový způsob, jak zlepšit komunikaci mezi hráči a vývojáři,“
*15*
Stačí přidat věci z fóra kde si lidé stěžují: konečně taktickou kameru (jak kecali během tvorby hry), opravit chyby AI a možná i upravit scripty aby nešli draci zabít z dálky takovým způsobem, že jen sedí a nic nedělají...
Pak to lze nazvat normální patch.
Borci z Larianu oproti této bandě *12* dělají asi super-mega-hyper patche. Protože: Opraví chyby, přidají něco navíc a na základě podmětů z fóra i změní nastavení poškození atd. -
No paráda, po 60 hodinách jsem v polovině a tenhle patch přidává přesně to co jsem potřeboval - změna vzhledu a truhlu na raritky. Bioware zase konečně udělalo skvělou hru.
-
Taky jsem ho chtěl zabít poté, co se přiznal, že mág a ještě k tomu z Tevinteru. Tyhle říské prskavky by měly viset!
-
hlavně ať vychází jak tyhle "komerční srance" tak i "skutečně dobrá RPG", ať si může každý zahrát to, co mu vyhovuje, bez ohledu na cizí preference *2*
-
Jeste ze existuje kickstarter, diky kteremu vychazeji skutecne dobra RPG a ja nemusim hrat tenhle komercni sranec