Přejít na výpis diskuzí
Velký PS4 udpate přináší spoustu nových funkcí včetně editoru videí
30.4.2014 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Když nedaj ban takovýmu ichtylovi, jako jsi ty, tak už asi nikomu. A nesnaž se trolit, když to neumíš, jdi si radši přeleštit tu tvojí shitovou televizi, a pak voe si jdi najít nějaký kamarády se stejným IQ houpacího koně jako máš ty a neotravuj lidi na netu svolí debilitou. Díky.
-
jakto,ze te nebanujou chromaku,banovali slusnejsi lidi. *1*
-
jsem troll a dela mi to dobre
-
jsi cool, zahrajeme si s dildem ?
-
Jsi leda tak rettardovanej iddiot, ale jestli ti i to dělá dobře, tak prosim....
-
Co to meleš ty iddiote ??? Kdyby si nebyl takovej degenerát a uměl číst, tak bys věděl, že hraju na Full HD TV demmente. Mám PC i PS3, a jestli si myslíš, že "trolíš", tak ti musim říct že to ale vůbec neumíš, akorát ze sebe tady děláš iddiota.
-
Tohle proste neuznavam,v multiplayjerove hre dat min a max pozadavky,to je jak dat dva snipery proti sobe,jednoho z maskovanim a druheho bez,fakt farplay hra jak ma byt!
-
To je prave to!MMO me vubec nebavi,a klikacky uz tuplem ne!COD si zahraju vsude,BTF taky.Konzole mam na multak nejradeji protoze kdyz se hraje treba cod tak maj vsichni stejny hw a nikdo neni zvihodnovan nebo na opak,na pc je to tak,mas pc za 30 jsi kral btf4,pokud za 16 tak to radeji nehraj!
-
jsem troll a dela mi to dobre
-
Ne, jen ma vsechny MMO, Total War serii, hry od Paradoxu... Opravdu vyzdvihovat konzole na zaklade jedne hry je trochu divne.
-
Pc ma vse,jen ne nadprumerne hry,typu the last of us.Multi platform nehraji,ponevadz jim vzdy neco chybi,a to zabavnost!
-
Jen vidim ten tvuj profil obrazek,patris do cvok hause!Nacem paris ty?Na monitoru za 4000 tis ne?Tak to mam hezci obraz na ps3 nez ty na pc pri funkci full pixel shajder.
-
To všechno už má každý doma na svém PC. Co dál tam mají?
-
Co nato rict no, holt kazdy jsme naky. *3*
-
Jacku, ty ses fakt pripad. *1*
-
No, toto se mi moc nelibi to vrha konzole do ne moc dobreho svetla - Editor videa... *7* , pak to fakt vyzniva ze z toho chteji mit PC alternativu neli primarni reseni, streamovani je jedna vec ale ted uz se tam bude moc i strihat hmm a zaroven ale je to jednodussi streamovat po nasledenem sestrihani rovnou na konzoli. Ze to hranici hoodne s PC je uz vec druha.
Jde o to ze by melo jit o hry, v ptrvnim pripade a tohle zavani Twitchem a jinymi internetovymi "televizemi" a prizivovanim se zjednodusenim cesty k inkriminovanemu (hernimu) natocenemu materialu. Vlastne ted uz to bude i Lajf. *4* -
nechápu proč by někdo chtěl na PS4 stříhat videa jinak než z čirého masochismu
-
Skoda pro me je takova funkce uplne k nicemu nevim proc bych upravoval video na herni masine to opravdu radsi sednu k pocitaci kde vyuzivam vykon,klavesu,mys a par veci navic.
Ps4/Xbox by mel zustat herni masinkou a ne se rozsirovat do smeru kde na to nema. Pokud je to nejaka funkce pro ty lidi co nahravaji jak hrajou a pak se jini lide na to koukaji tak ok. sice to nechapu ale vim ze to hodne lidi bavi.
Zatim me bohuzel sony nepresvedcilo ke koupi ps4. hry jsou tam vselijake jen ne dobre (pro me) cena je stale docela velka kdyz pripocitam dobrou telku. Osobne jelikoz me jde jen o hrani radsi pockam na ps3 v akci a pujdu do nej. cena uz zacina byt akceptovatelna. Popripade Xbox ale v nem se tak moc nevyznam obe masinky mi prijdou podobne -
Nechci trolit,ale v manualu pisi ps4,ps3.Ze se ma hrat pri rozsvicenem svetle,a ne uplne tme!
-
Tak doufam, ze ti za to dobre plati, protoze jestli tohle delas dobrovolne a zadarmo, tak potes koste. *1*