Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gambit92
    Nebo si ten lightbar nastavím na DIM a můžu mít televizi jakou chci?
  • Hehe, prej Mucq SONY. Tobe uz docista preskocilo. *1*
  • Chapu te, chces se zavdecit pc scene.Ale jak pisi,ja nechci udelat s herni konzole vymasteny pc a prehraboval se v tunach nastaveni,u ps4 me to stve.chybi mi ta jednoduchost ps3 menu.tabulka game a tam najdu vse.A ne tak hnusne roztahany menu ps4.
  • Abys porovnal rozdili obrazu treba na uhl 40 na tv za 16tis a na tv s uhl 40 za 36tis ty blazne.tim jsem chtel rict,ze mam sony za 36 s dph a zadny odrazi na tv nemam.ubozaku
  • Nechci delat reklamu,ale jestli nechcete videt odraz laight baru na obrazovce,tak tato tv vas uspokoji.viz heureka recenze.sony bravia kdl 42w805.
  • Doufám, že ti je maximálně tak 10 let, protože tohle snad nemohl vyplodit člověk, který vyšel základní školu *7*
  • Za 10K a člověk může hrát v klidu bez z těch zpyčenejch steamu, originu, uplay a podobných kravin, silně přemýšlím o PS4. PC hraní je jedna velká buzerace...
  • Zrovna, když jsem si myslel, že většího idiota ze sebe už zde udělat ani nemužeš, tak příjde tenhle článek o PS4 a pod ním smršť tvých výplodů.
    Ty by sis zasloužil nějaké ocenění za největšího vymatlance zde na games. *1*
  • jo, protoze venuji cas necemu produktivnimu, treba vytvareni funkce, kterou profici nepotrebuji a casual hraci zahodi po 1 videu =D dovoluji si te citovat "nahravani a nedej boze upravu nikdy nepouziju, osobne nechapu proc davat video z meho hrani nekam na FB, k cemu to je dobre?"
  • Data cili elektrony neco vazi, avsak naprosto souhlasim MegaByte NENI jednotka vahy tudiz tvrdit ze nejaky software vazi X MB je prinejmensim pekny hnus.
  • C-BEAM
    keby som mohol dám ti bludištáka za najdebilnejší komentár v diskusii.
  • Dildo_Vagins
    Ty si nějakej demment ne ? Komu to cpeš tvl ? Mimochodem mám PC i PS3 a obojí hraju na full HD TV.
  • God-of-War
    Co taky čekat jinýho, že?.
  • HDD je magneticky zaznam ;) jak myslis ze se ten material zmagnetizuje? samozrejme tam je take elektricky naboj.
  • co to mate proboha za tv?ze se vam laight bar odrazi od obrazovky?Aha uz vim samsung.Ja mam sony bravia a ta ma funkci displaye,ze se nic od obrazovky neodrazi.nikdo neveri?verte!sice stala pred peti lety 36tis,ale obraz kazdy obdivuje.hold nema aplikace ale obrazovku ma stale kvalitni.proste za tv dat 16tis je malo.je sice nabochana aplikacema,ale ten obraz.kdybych kopil 40 za 16tis a 40 za 36tis tak obrazove je to nebe a
  • God-of-War
    Mucq SONY *14* *14*
  • A sony vzkazuju,s playstationa mi nedelejte pc!Ja chci playstation!
  • Jo ale ne v kvalite her na ps4.
  • pc jak se doctes na pc tuning.cz nebylo nikdy urceno na hry,IBM,tento zamer nikdy nechtelo.
  • pc je a vzdy bude primarne na praci.to ze si tam nekdo koupi komponent typu herni graficka karta,to neznamena ze je to primarne na hry.uz klavesnice tomu napovida,menu pc tomu napovida listicky,zalozky,vokynka,to se nepodoba zadnemu zabavnimu systemu,ale pracovnimu nastroji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit