Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli je steam a origin buzerace, pak je Apple modra ustrice. *3*
  • Pridava funkce, ktery bezne pouzivame uz 10 let a kdo se odvazi to vyslovit nahlas, tak spini? Trololol, tvuj brain taky zvlada jenom 4 tlacitka, co? *12*
  • Skoda ze pc za 15 ma stejnou grafiku, 4x lepsi cpu a zvladne vsechno o cem si muze packovac nechat zdat, dokonce i streamovat Bieberovy umelecky dila ve full hd.
  • Akorát to PC za 20K+ to zvládne v lepší grafice. Za kvalitu se holt platí, tak to bývá.
  • TheGGG
    za 10k si zahraji hry na které bych potřeboval PC za 20k a víc. Nemluvě o množství konzolových her a exklusivit, které na PC vůbec nevyjdou. *14*
  • MrSanta
    Teď mě tak napadlo - dají se na PS4 nějakým jednoduchým způsobem 'típat' obrázky?
    EDIT: tak už nic, strejda google otázku velmi rychle zodpověděl *1*
  • Všechny si vás jednou pozvu na dvorek. Každému dám do ruky gamepad, klávesnici či myšku.
    Pak KRLEŠ

Už se těším na to video, co z toho bude. To bude na serverech jako zvraceny vyhlašováno jako dílo planety země.
  • Miserius
    Milujte se a množte se...
  • Dildo_Vagins
    A koho to zajímá ty kryplle ?
  • Kurvaa, tak jsme na webu o hrách a nebavim se do pyče o programovaní apod.. Na prací a vše ostatní mám macbooka,takže na hry mám deskop a ano je tu buzerace od steamu, originu a podobných DRM sraček.
  • God-of-War
    Žiju a dýcham jenom pro SONY.
  • ja jsem si prisel hrat s kamenim
  • To je zvuk toho jak jim cpes hlavu do zadku?
  • Taky jim gratuluju, prodavat konzoli za 10k s cpu+gpu za 2500 je dobrej plan. A jak vidim lidi jim to zerou a jeste si chrochtaj. *15*
  • Samozrejme, PC je sama buzerace, sice na nem muzes delat uplne vsechno ale nevadi. A konzole, ktera neumi ani tu jednu vec poradne je etalon svobody. *3* *15*
  • C-BEAM
    lenže pre teba nie je nič dosť jednoduché.
  • Gambit92
    Co už, každý máme koníčka
  • Jsem troll a jsem na to hrdej!
  • Gambit92
    Sice chápu tvůj hype jakožto hlavní zástupce Sony fanboyů zde, ale co je moc to je moc *1*
  • Gambit92
    Tak steam beru, je to za ty léta už pěkně propracovanej a zavedenej systém, ostatní jsou pro mně uplně zbytečný. A když už... tak proč nehrát na obojím?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit