Přejít na výpis diskuzí
Veselé masakrování s barbarem v Diablu III
11.4.2012 | Aleš Smutný
97 příspěvků
-
Taky jsem měl pocit, že plná verze bude krátká... pak jsem ale zjistil, že v Betě není celý akt 1 :-).
-
este sa budes modlit a priat si aby si to nepovedal, co si povedal, tzn ze "dost priser co som tam videl, len stalo a cakalo na smrt, aj po udere od barbara, neutocili" oni utocit budu a budes mat co robit, to je ovsem, ked to budes hrat, to zas neviem, ja budem predobjednane, dovtedy, uz by som mal mat prelezly LoG, od hlavy az po nohy :) skratka, bude zas co drvit na dlhe dni ci mesiace
-
Malá oprava v betě neprojdeš 1.akt celej jen asi tak 1/3.Skeleton king sice vypadá jako akt boss ale neni a takovejch tam bude víc.
-
V Diablu 2 platilo, že každej následující akt byl delší než ten předchozí, takže bych byl v klidu.
-
Cetl jsem to 5 x :-))) a stezujes si na barvicky ve hre a netecnost mobu, vice muj nazor viz predesly prispevek :-)
-
mo mam odehranou betu D3 za všecky classy, a musim žíct že kam se serou předchozí díly diabla, je to geniální hra, a líbí se mi že převzali hodně hodně věcí z wowka, kde to funguje už léta, těším se nehorázně na plnou verzi, jen se bojim delky celé hry, v betě projdete act 1, a trvá to hodinu a pul, a actu bude 5, doufam ze nebude celá hra mít 7,5 hodiny
-
jj
-
vypada to fajn,ale stejne se mi nejvic libilo prvni diablo...takove temne goticky,depresivni... :)
uz dvojka byla takova "az moc barevna" -
Len otazka hral si diablo?
-
precitaj si este raz co som napisal :)
edit: lynch reagoval k veci, ty k niecomu co som vobec nespominal -
No a co jsi cekal, ze budes kazdeho moba pizlat 30 min nez ho zabijes ? a mob ti predvede takovou UI ze strci celou serii FEAR do kapsy ? ? Vzdyt je to presna koncepce D1 a D2 kde take zabijis masy nepratel ... je to DIABLO a to si uvedom rubacka, kde krom specialnich bossu jen klikas a a klikas a zabijis tuny nepratel a kdyz pisi tuny, tak mam opravdu namysli TUNY nepratel, obzvlaste kdyz jsi ani nevidel jak se kiluji mobove na nejtezsi obtiznost, tam teprve se teprve ukaze tvuj skil a nervy :-)
-
Nebal bych se toho, ze potvory v Diablu nebudou utocit.
-
Ach jo jeste mesic, uz abych to klikal:)
-
Možná příští týden. Každej tejden video na další postavu má vyjít
-
Ach jo, kde je epic video na monka? :)
-
celkom pekne sa to hybe a hyri farbickami....ale nepaci, priliz sa to posunulo smerom k japonsku, vsetky tie udery sposobujuce vlny, cele zle u mna
dalej, dost priser co som tam videl, len stalo a cakalo na smrt, aj po udere od barbara, neutocili,...mesiac pred vydanim a tieto veci niesu vyladene? alebo preco to je v traileri? -
Snad první video, kdy mi nepřijde, že hra není nastavená na "very low" detaily. Vypadá to dobře.