Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tam sem skoro denně a všude se píše 1/3-1/4 ale nikdy 10%.
  • V každom patchi čo zatiaľ vyšiel bolo niekoľko "op" skillov, na ktorých niektorí maniaci hneď stavali buildy (na tom builderi od blizzardu) - samozrejme hneď v ďalšom patchi boli tie skilly vybalansované. To sa stalo už asi 10x. Predpokladám, že blizzard bude pokračovať v tradícii d2 a bude to tak i v trojke - čo patch, to nový "uber" skill a "uber" char.

V pve je to celkom jedno a záleží od toho, čo komu vyhovuje - melee, ranged, aoe, 1v1 atď.

Mne sa osobne sa najviac páčila hra so sorcereskou, najmenes asi demon hunter.
  • osobně shledávám OP demon huntera.. Vystřelí 20x za sekundu a pak uteče, respektivě barbar se maximálně proti němu zmůže tim jeho mega velkym skákáním. Ale monk, kterej je jen kontaktní na blízko asi udělá velký prd :-)) Witch doktor mi přijde jako druid s nekromancerem za cenu jednoho :) Bude možná fajn, ale jen do doby dokuď má manu :) Wizard-mage, bude klasika. Střílení do protivníka všechny dmg kouzla dokuď se nevyčerpá mana-bar a pak před ním utíkat 4minuty, než se mi načerpá zpátky a pak zase. Takhle se to udělá 10x a všichni budou nadávat na to, že ty lidi nemaj žádnej skill :-))
  • rami.cz
    Precti si oficialni fora diabla 3 :)
  • kostejnesmrtelny
    Někde jsem zahlídl, že z toho omezenýho obsahu co je k dispozici v betě to zatím vychází tak, že:
    Barbar > Demon hunter > Wizard > Monk > Witch Doctor.

Určitě počítám s tím, že WD bude spíš přes support a crowd control než přímo přes boj. Právě proto s ním počítám do co-opu, na PvP jako tradičně házím bobek *3*
  • To určite... Taký zombíci sa potulovali popri stenách a postavu ignorovali, kým nebola rovno pri nich. Rovnako napríklad aj gargoylovia a iné príšery. Diablo 2 to isté - takmer všetky revivnuté príšery okrem minotaurov, knightov a yeti úplne na nič, lebo robili všetko možné, len neútočili - a aj vtedy len 1 útok za pár sekúnd.

A "keď do nich sekáš" jednoducho ich môžeš dostať do stun locku - vtedy sa nemôžu pohnúť ani útočiť. Pridaj k tomu ešte knock target back + stun zo skillov a vecí...

Vidíme ako dobre si pamätáš d1 a 2. *15*
  • nevim jestli witch doctor nebude v multaku moc slabej nebo alespon narocnej na hrani. tipnul bych si že nejsilnejší na multak bude barbar nebo mag, možna hunter
  • kostejnesmrtelny
    Jo, taky asi Witch Doctora. Do mulťáku, a pak si budu schovávat barbara na singl, až mě všechno to obíhání bude štvát a budu chtít trochu brutálně brutální old-school brutality *5*
    Masožravý žáby jsou hrozně cool, ale sekera do hlavy je sekera do hlavy *14*
  • male wizard.... konecne, cely D2 sem stravil tim, ze sem si nekdy chtel zkusit sorcku, ale hrat zensky je mi proste proti srsti =)
  • ad. neutoceni mobu - uprimne si myslim, ze se jedna o AI mobu, nebo o nejaky efekt na skillu barbarove, nejaky interrupt, stun, knockback, co ja vim. Vemte si nektery velky moby z D2, kdyz jste do skupiny s hammerdinem roztocili kladiva, taky akorat stali a nehnuli se, protoze neustale dostavali interrupty =)
  • tak za koho budete hrat jako první? ja asi za witch doktora nebo co to je
  • na moka som sa nesmmiene tesil az do doby nez ukazali ako vyzera v lepsom sete.JE to naozaj nevkusne nieco medzi papezom a rasputinom.
  • Vis jak... nekdo rad japonsky hopsacky a nekdo rad indiany v kapuci a nenadelas nic.
  • On to bere možná podle rozlohy, já to beru podle herní doby. Prokousat se prvním aktem jde za chvilku, byť je co do rozlohy možná největší. V druhým aktu přituhne a rozhodně trvá dýl ho dokončit než ten první. Třetí akt se taky hraje dýl. Čtvrtej je možná nejkratší...
  • Veskoslav
    Mě to jede plynule. Spustím a jede. (MF)
  • Veskoslav
    15.5 zasekne se má sekera do hlavy nejbližšího trola.
  • nvm ako ty. Ale ja som niekedy v treťom akte trafil cestu až na 4tý pokus.
    Z môjho pohľadu bol najkratší druhý akt... Ale zas pravda, že som to hra veľmi dávno a mam trošku zkreslenú predstavu o jednotlivých dĺžkach. No ten tretí mi utkvel v pamäti. Nielen kôli malím hnusným prišerkam čo mi daval zabrať niekedy, ale aj kôli tej posratej lokalite - /bludisko/ - btw. myslene v dobrom. :D
  • genki.sudo
    Nie len to je cca 1/3 ale vezmi si že obtiažnosť bude ďalej len narastať.. Zatiaľ čo betu doslova 'prebehneš', v neskorších častiach hry to už také ľahké nebude, to sa neboj. :)
  • detto, firefox
  • deridon
    jak hodil toho berserkra tak se mu ty vlásky rozežhnuly jak v Dragonballu :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit