Přejít na výpis diskuzí
Veselé masakrování s barbarem v Diablu III
11.4.2012 | Aleš Smutný
97 příspěvků
-
No kdyby tam bylo jen 10% tak jen první akt by musel vyjít při hraní na 10-15 hodin ne-li víc. Protože jen projít betu když neletíš jak blázen, ale hraješ hezky v klidu a nikam nespěcháš trvá hodinku a půl někdy dvě. Pokud nehraješ public game tam už to je rychlejší když je vás na to víc. A kdybys chtěl projít jen celej normal tak odhaduju s tímhle výpočtem něco kolem 60 hodin, kdyby akty byli stejně dlouhý, a to je fakt až moc. To by pak nemuseli dávat obtížnost Inferno. *15*
-
No uz aby to tu bolo a ktomu este Grim Dawn a Lineage Eternal a davam vypoved budem sa uz len hrat :D
-
Co ti budu vykládat *5*
-
It's about 1/3 IIRC - and you'll generally reach level 30 by end of Normal, play to about 45-50 through Nightmare to 60 in Hell. *5*
-
Co to je za japonskou hopsačku?
-
Mě to jede v pohodě. prohlížeč mám chrome
-
Jo. Kliknout, pauznout, deset minut počkat. U tříminutovýho videa.
EDIT: Firefox 11.0 -
1/4 nemata info a pisete picoviny jak nekdo muze vypustit z huby ze v bete prosel akt 1 dmnce
-
Asi takto, v bete je asi 10% z celeho aktu I :D
-
Jde vypnout to blikání nepřátel, když je hrdina zasáhne?
-
Ma este niekto okrem mna problemy s buffrovanim videi na TG?
Buffruje sa to strasne pomaly (este pomalsie ako sa to prehrava) :-/
S rychlostou netu urcite problem nie je (ine videa idu rychlo) a zatial som to skusal len v Chrome. -
No mobum se zvysuje radius reakce podle obtiznosti a druhu creepu tzn. na hell nebudes stacit utikat :) a v infernu ti pobezi snad z dalsi obrazovky kterou jeste ani nevidis hh
-
Udajne velikost bety odpovida delkove k Blood Raven z D2.
-
Vzdy musis cekat odvetu, protoze komentujes D3 :).
Prestoze jsem D3 radne natesenej, tak pravda je, ze nektere potvory tam vicemene staly a koukaly. Rekl bych, ze se ale bude jednat spise o AI dotycneho typu priser, protoze i v D2 falleni k hrdinovi dobehli a k utoku se moc nemeli.
Holt nektere prisery maji za ukol zabijet a jine byt zabijeny. -
To čekání začíná bejt po těch letech nějaký dlouhý *7* *9*
-
Mě to tak krom IV. aktu nepřišlo...
-
nehadam sa, len bohapusto komentujem co vidim :))
-
No tak to opravdu neplatilo =) Bylo to prave naopak, Act 1 a 2 byli +- stejne dlouhe, Act 3 byl uz kratsi a Act 4 byl nejkratsi ze vsech ... Jinak jak uz bylo receno tak v bete D3 projdes podle blizzardu asi tak 1/3 prvniho aktu, nikoli celej prvni akt.
-
to je dobre, uklidnil jsi mě, pravě ja o tom info nemám, hral jsem jen betu, ale nepídil jsem se po informacích okolo, a když jsem ho zabil tak to v hlavním menu i ukáže že sem doknočil act1 zabitím skeleton kinga
-
netecnost mobov v 1 a v 2 nebola, utocili na teba ihned ked ta zbadali, tu vo videu nietkore..tie velke co ako umber hulky vyzeraju, stoja aj ked barbar do nich sekal, no :)