Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Když to nechápeš, proč to komentuješ?
  • Veskoslav
    Otevři si Danteho díla v originále, otevři si Shardó ročník 37, pusť si na gramofonu desku s Bachem a rozjímej o světě. Nám "jednodušším" nech to klikání, šašku......
  • 100 lidí-100 chutí. Pro mě je Diablo taky primitiivní rubačka bez jakýhokoli hlubší myšlenky, svym způsobem hra pro chudáky po lobotomii-ale nikomu to necpu, každýho věc, u čeho zabíjí čas a nudu. Ono ve svý podstatě ( a teď to berte s rezervou) je bezduchá píč.ovina,klikačka a ztráta času úplně každá hra. Chápu, že knížka je ve 21. stol na zabití nudy už out, ale argumentovat tady tim, že tahle hra nabízí to a tohle ono a proto je "inteligentnější" "chytlavější" je ve svý podstatě kravina. Kraviny jsou totiž ve svý podstatě všechny hry (snad kromě HC simulátorů, protože tam už je zabití nudy vs. užitečnej přínos pro mozek a učení a chápání někde jinde) Diablo je píč.ovina na entou, ale nezkutečně chytlává,hratelná po x letech a s obrovskou základnou fanoušků, takže tady nějaký hatovaní- se zlou se potážem :-DD když už si mám vybrat z izometrickejch RPG (v případě Diabla spíš klikačky obohacenou o vývojovej strom vlastností) sáhnu po Baldurs Gate-ale stejně je to píčovina, jako všechny ostatní hry.....ale chápu- zimní večery jsou prostě dlouhýýý a nuda je někdy kurevskáá, současná generace se holt neumí většinou zabavit na dlouhej čas jinak než špekem nebo hrama-takže psát tu o Diablu jako o bezduchý klikačce je ve svý podstatě na levačku. A nebo si to měl rozvinout a napsat, že bezduchý klikačky jsou ve svý podstatě všechny hry :--DD teď mi tu nějakej vztekloun začne psát, že se díky NFS naučil projíždět zatáčky na plnej plyn, že se díky ARMĚ naučil líp odhadovat trajektorii kulky a že se díky MASS EFFECT stal lepším psychologem, který čte mezi řádky- HO*NO JSTE SE (SEM SE) NAUČILI...jsou to pořád jen hry, tak to tak fanaticky pořád neprožívejte (někteří) pěkný den
  • uznavam ze napsat takovou blbost muze byt zabavny ale asi jen pro jednodušší lidi (není to myšleno jako urážka, nic proti tomu nemam). Tohle muze bavit fakt asi jen idiota (opet bez urazky)
    ja treba v diskuzich rad zapojuju i mozek (asi proto že nejaky mam), proto mi vyhovuje nedelat ze sebe totalniho blba apod.
  • Tady to mas jednu mapu z bety, je to tam hezky vysvetelno:

http://www.diablofans.com/news/1130-map-generation-analysis-the-weeping-hollow-groups-in-public-games/

na mape jsou segmenty, ktere se nahodne meni, takze i kdyz vlezes na tu mapu po desate, tak budes vedet co je na druhem konci cesty, ale aby jsi nasel vchod do dungeonu nebo ruzne eventy, co jsou rozmistene nahodne, tak musis prozkoumat celou mapu.
  • Přečti si, jak fungují charaktery v Diablu 3 a jejich dovednosti. A co se týče hratelnosti. Chlapče, evidentně jsi nehrál žádnou hru od Blizzardu, když mluvíš v prvé řadě u hratelnosti o klikání a sbírání předmětů, když bys měl uvést především příběh. Jsi nihilista. Toto také není urážka, ale holý fakt. Otázka je, jestli jsi s tím spokojen.
  • tak problem je že soliter si pustiš když maš pauzu, ale u tohohle lidi stravi spoustu hodin, nechtel jsem se nikoho dotknout jen to nechápu v čem je ta zábava
  • kostejnesmrtelny
    Takže něco jako Tamoe Highland v D2? Fixní vchod, brána do kláštera, jeden dungeon a zbytek náhodně?
  • je to proste arkada, na odreagovani, jako soliter nebo piskvorky..a vetsi ambice to opravdu nema.. tak proc ne?
  • Bez urážky, ale tvoj prispevok ma hodnotu shitu na podražke topánky. (bez urážky)
  • Venkovní lokace mají fixní okraje a dulezite objekty, např katedralu, cesty atd, ale zbytek se meni, takže vchody do dungeonu, potvory, truhly atd jsou pokazde jinde. Dungeony se nahodne skladaji z ruznych segmentu, kde jsou nektere body fixni, ale cesta k nim se meni.
  • uznavam ze tenhle koncept hratelnosti bezmyšlenkoviteho klikani a sbirani predmetu muze byt zabavny ale asi jen pro jednodušší lidi (není to myšleno jako urážka, nic proti tomu nemam). Tohle muze bavit fakt asi jen idiota (opet bez urazky)
    ja treba v hrach rad zapojuju i mozek (asi proto že nejaky mam), proto mi vyhovuje treba taktika, tahove souboje, ruzne hadanky a pod.
  • kostejnesmrtelny
    Tetka, běž se radši věnovat Čekání na Go...rdona. Nebo tak něco *3*
  • Generuje, ale trochu jinak nez jak to bylo v D2 treba. Pokazdy kdyz prochazis betou tak je to ale jiny.
  • ti co hrali betu..nevadi vam, ze se negeneruje pokazde nova mapa ? me to prijde jako strasne minus, ale betu jsem nehral, tak nevim jak to pusobi
  • A už je předobjednáno... *14*
  • Amylee.Anderson
    Smutný, že tý japonský hopsačce říkaj Diablo...
  • God-of-War
    Bude to hodně dobrá GAMESA
  • Jakmile se na vyssi obtiznost zastavis, tak jsi mrtvej, hlavne pri prvnim pruchodu kdyz nebude dobry vybaveni.

Obyc potvory nejsou moc nebezpecny, ale ve hre jsou jeste speciani potvory, ktere maji vic zivotu a ruzne ability: stun, teleport, zmrazeni a atd..
  • rami.cz
    Aha, takze tech 10% jsem asi chtel slyset a nejak me to utklo v mozku :D

BTW. mas pravdu 1/3 aktu I.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit