Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebudou z čistě technických důvodů. U konzolí jsou to čistě obchodní důvody. Já přeju všem všechny hry.
  • Jack1947
    To už je možné ted ne... ? Sice to co jsem napsal nahoře je jak rozohněný konzolo-pccčkář ale jinak mně to celkem udivilo to né že ne. Rozhodně jsem to nečekal tak rychle.

Pak už došli veškeré argumenty "ale pc má přeci exkluzivky..." to už neplatí a ty exkluzivky budou z řad indie pixelartovin (no offence only truth).
  • Jack1947
    Bude tu lagovaně, pokud ho neodnese klokan ve vaku tak i napořád.

Jen to chvíly potrvá...
  • walltar
    Joystick bude vždycky přesnější, než gamepad. Já když vemu X360 pad, tak prostě nejsem schopný dost jemně manévrovat.

Ale myslím, že bude jen dobré aby to šlo ovládat s jakýmkoliv zařízením... ať si každý vybere co mu vyhovuje a není kvůli tomu ve hře penalizovaný.
  • TheGGG
    exklusivity samozřejmě hnus nejsou, nevidím důvod proto, aby si PCtardi vyžrali všechno z ostatních platforem, když sami mají dost PC only titulů co na konzole nikdy nebudou.
  • TheGGG
    No jo, dneska trochu podpořím PCtardy, total war a arma jsou pořád ještě slušný důvod k dobrému PC.
    Všechny ty sr*čky jako p2w moba, mmorpg omalovánky jdou ale mimo mě. Jinak samo, PS4 je top.
  • Hmm a ty kecy o offline SP hre a nasledna velika neochota k refundacim, kdyz se ukazalo, ze to tak neni podvod nebyl?
    A prosim ukaz mi, kde na webu maji napsano, ze je to kostra? Vsude jen ctu, ze je to plna verze hry.
  • risa2000
    Hraji od vydání ED na Xbox 360 ovladači. Dá se tam dělat skoro všechno, dokonce tak moc "skoro", že si klidně dám nohy na stůl a natáhnu se do sklopeného křesla. Co tam nejde je např. zadat jméno systému do vyhledávacího dialogu. Co tam nejde úplně ideálně je ovládání motorů a směrových trysek. A to je asi jediný důvod, kterým bych zdůvodnil pořízení HOTASu.

Takže jsem zvědav, jak tohle vyřeší ve verzi pro Xbox, ale jestli pak půjde dělat úplně všechno na ovladači, tak mně to vadit nebude :).
  • Dík.
  • když u gamepadu pouzijes dva trigery jako klávesu pro makro, získáš najednou cca 28 knofliku..s tim se uz da ovládat cokoliv. Ale vykladat tohle cloveku co videl gamepad jen z letadla nemá moc smysl:)
    Mimochodem, ja hral Elite 2 na Amize CD 32 taky gamepadem, a slo to v pohode:)
  • však tu bude furt, ono u protinozcu games fungujou taky..i když asi pomalejc:)
  • Jack1947
    Aha, tak jo takže už zejtra já měl za to že ještě tu chvíly pobudeš má chyba. Jakto snášíš za klokany je to kolik 15-20hodin? a v letadle si asi moc nezahraješ no.
  • Hnisavec
    akých 12? pozajtra letím z Havla vajco *5*
  • původem PC hry to nemeli na konzolich nikdy lehke, snad jen to diablo 3 se poradne prosadilo. Jinak pokusy jako Supreme Commander (x360), XCOM, Warcraft 2 atd, nikdy zadnymi velkymi hity nebyli. Ale koneckonců proc ne, konzole podlehaji daleko vetsi kontrole kvality tak to aspoň Braben bude muset udelat poradne a včas, PC platforma z toho bude jen tezit.
  • Pro me je ta nejdulezitejsi exkluzivita u her vzdycky klavesnice a mys :D
  • Ale ono to jde ...

http://s5.postimg.org/hv1xijfx3/ED_Xbox_360_Crab_setup_v5_16.jpg
  • v te hre stejne není co delat co jsem tak koukal LP jen sem tam nejakej radoby vesmírní souboj
  • ale urug říkal, že to zase odvede pozornost od pc verze, nebudou jí věnovat tolik času, tak já nevim...
  • Jack1947
    Ještě nám po něm bude smutno za 12dní, pak tu zbude jen GGG...
  • Jack1947
    Pokud myslíš ty dnešní tak je to celkem i pravda, zatím mně nijak zvlášt neoslnily a důvodů ke koupi musí být více než jen 1-2-3 exkluzivky ročně... mimoto není kam spěchat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit