Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • La_Furia_Roja
    hnisavec a jeho křečovité výkřiky do tmy *1*
  • Ty si též taky exlkuzivny hlupoň.
  • Keyz
    Aby mohl přeci machrovat, že to má a my to nemáme....

Souhlas, že exkluzivní hry jsou zlo. Taková hra slouží hlavně jako reklama na danou platformu, nikoliv jako reklama na danou hru...
  • A neni lepsi vykesovat prachy od hejlu, ktery si porad jeste myslej ze to nekdy dodelaj?
  • Jack1947
    Už jen kolik 12 dní? Co si bez tebe počnem *9*
  • walltar
    No podíval bych se znova ke konci tohoto roku... To myslím původně plánovali vydat tu část s přistáváním na planetách. Ale Elite sem až tak moc nesledoval. Je to pro mě taková oddychovka, kterou si sem tam na hodinku zapnu a jen tak si zalítám.
  • Ty se vyznáš. Je nějaký jízdní plán Elite? Kdy to tak bude mít smysl hrát? Nechce se mi hrát plantárium za 1500, nebo kolik to teď stojí.
  • Exkluzivity jsou hnus.. tak proč by měly vůbec být, pokud je jen trochu možné hru vydat na všechny platformy. Jinak jasný, zase si zahájil trolling. Co imagirnání přítelkyně? Funguje to? Myslím na vás. *3*
  • jo... jak budes na konzoli vytahovat podvozek, svetla, vypinat/zapinat nake casti systemu, rozdelovani energie, ovladani zbrani atd. na to tam nemas cudliky... ano muzes neco delat pres systemove menu atd. ale v boji to nejde nebo kdyz potrebujes se rychle dostat treba pres skenery... na VA mam pres 60 commandu a to nemam jeste vsechno jak si predstavuju... nerikam ze je to technicky nemozny to ovladat jenom na ovladaci ale z praktickyho hlediska je to nemozny...

takze jedina vec co budou konzolisti delat bude bud obchodnik/explorer a doufat ze se nic nestane nebo cannon fodder ;)

A mackat klavesy na klavesnici ktomu je pakarna jako svin ... s voiceattackem je to super easy takze at si hrajou na xbone... aspon to bude jeste vic EZ sestrelovat lidi :D *5* *5* *5*
  • Tilwaen
    Můžeš to trochu rozvést? Krom pár speciálních akcí (shield cell, silent running, ...), které je zpravidla rychlejší říct než k nim hledat tlačítko, mě nenapadá nic, co by dělalo hru bez VoiceAttacku na gamepadu nehratelnou.
  • hraju Elite na gamapadu Xbone a bez VoiceAttacku je to neovladatelny !!!
  • Tak především na PC nebyla snad nikdy žádná exkluzivita, ale pouze PC only hry. Aby to musela být exkluzivita, musela by nějaká PC společnost zaplatit vývojářům, aby vydali hru jen pro PC...
  • walltar
    K něčemu potřebuješ exkluzivity?

Protože já si myslím, že exkluzivní hry, jsou čisté zlo... Není důvod, neportnout hru na všechny platformy, pokud ji utáhnou.
  • Jack1947
    Ok, seems legit to me. *3* Tak je Star citizen a je dílo dokonáno. Vždyt na nabouchaném pc s posledním modelem HOTASS se to bude sakra ovládat lépe ne!! To by tak hrálo aby Gejmped vytlačil džojstyk za několiik tisíc *16* *16* *10* *1* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*2* *15* *3*
  • Emmm diť ono to takhle ale vypadá. Snad až na ten záběr pilota v kabině.
  • DLC se v podání Elite ale myslí věci jako přistávání na planety a věci s tím spojené. Né přidání tří lodí, 50 nových soustav a podobný blbiny.
  • Rozdíl oproti jiným "nedodělaným" hrám u Elite vidím v tom, že se stále rozšiřuje a myslím že celkem slušným tempem. Větší update každý měsíc, menší update každý týden, opravy klidně několikrát za den.
  • Nevim...proč? My se rádi podělíme, když to konzole utáhnou. Zrovna Elite Dangerous je až na vyjímky docela nenáročný, takže to konzole hravě utáhnou. Navíc se to na padu nemusí ovládat vůbec blbě.
  • Doporučuji si přečíst článek okolo vývoje a problému s financováním u titulu Divinity Original Sin.
    Financova takový naročný projekt z vlastní kapsy může být dost náročné a velcí vydavatele do některých věcí ani nechodí, protože u toho je pro ně příliš velké riziko, ale jakmile se ujme nějaká značka, tak prachy dojí a dojí, co to dá.

U her z určité části financovaných komunitou musíš komunitě aspoň něco dávat na oplátku a u dělat takový dřívější release.

Každopadně tato hra si zasloužila již své peníze už relativně při releasu, z mého pohledu dodala, co jsem hledal a každé další přidání mě jen zahřeje na srdci. Celkem naslouchají komunitě takže pro tebe to může skutečně znamenat, hra bude použitelná za dva roku. Já si tu hru užívám už nyní :).
  • Ostala vobec na PC nejaka slusna hra exkluzivne??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit