Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra vyšla v určité fázi. Co hra obsahuje, si může každý jednoduše zjistit a podle toho se rozhodnout, jestli hru koupit. Podvod by to bylo tehdy, kdyby říkali, že ve hře je něco, co tam není, což ale nedělají, pokud vím. Že je to jen kostra, kterou snad někdy obalí obsahem, ví snad každý.
  • Škoda že v téhle hře nejsou prvky z Space Engineers. Kéž by se tyhle dvě hry propojily v jedinou, protože každá z nich má to, co té druhé chybí.

Já se o Elite zajímal opravdu hodně a nakonec jsem došel k závěru, že je to v podstatě jen planetárium. Nevidím tam dostatek možností. Hra je fakt jen kostrou. Možná za dva roky to bude dál a tehdy to koupím.

Rozšíření na Xbox je v pořádku. Větší trh = více zákazníků = více peněz = další vývoj.

Já bych aspoň ocenil možnost pohybovat se po základnách.
  • to sotva..
  • Na co poplatky? Není to MMO...
  • Kecas Kadle! Brabac me do anusu nebrousi. Zaplatil jsem za hru, ktera me hodne bavi a nemam s tim jedinej problem, navic slibej vzdycky, ze neco pridaj a v dalsim patchi to je. Krom toho porad opravujou chyby a reagujou na podnety a prani hracu na foru. Tys to podle me vubec nehral!
  • Jasne, mas pravdu, mel jsem namysli datadisk. V tom prvnim by melo uz jit pristavat na planetach, mimojine...
  • walltar
    Pokud ti to vadí, máš na výběr vždy kupovat AAA hry... Ale taková je prostě realita vývoje menších a nezávislých her. Oni si ty peníze nevytisknou.
  • Jinymi slovy lhat a prodavat nedodelek s tim, ze to mozna nekdy dodelam? To nemyslis vazne, ze ne?
  • walltar
    Proč je to podvod? Už od začátku KS kampaně, se ví, že plánují vydat na konzolích. Nikdo komu to vadilo jim snad nedal peníze, aby si potom stěžoval na něco co se vědělo už od začátku.
  • walltar
    Tak pokud by ti došli prachy, v půlce vývoje, tak bys stejně nic nedodělal. A pokud za sebou nemáš nějakého giganta, tak musíš začít prodávat jak nejdřív to jde, aby si měl prachy na vývoj.
  • Nechi rýpat, ale nebylo by lepší tu hru napřed dodělat, než jí začnou prodávat všude možně? Mě to přijde jako podvod, tvrdit že je to full verze a přitom je to taková kostra
  • Myslim, nebo spíš doufám že přidávání obsahu by nemělo být pomocí dlc, ale spíš pomocí klasických větších datadisků.
  • A ti xbox hraci to jako dostanou zadarmo? Nedostanou, budou za to muset zaplatit stejne, jako PC hraci, at uz backeri, early accesori i ti, co to koupili az po oficialnim vydani.
  • podvod na pc hráče. nechali se oje*at do zadku.

Nechají si to na ks zaplatit od pc hráčů a také otestovat od pc hráču...
  • Zadny mesicni poplatky neplatis, jen za DLC, pokud budes mit zajem..
  • čaute mám dotaz trošku mimo téma ... po koupi hry musí platit měsíčně nějakej poplatek, nebo si stačí koupit jen tu základní hru?
  • Ac si o konzolich myslim svoje, tohle by mohlo prinest penize na vyvoj teto skvele hry. Takze tomu fandim.
  • takhle to ale vypada min v 99%
  • Ty trailery z nějaké úplně jiné hry jsou fascinující. *4*
  • Take jsem chtel jit do PS4. Nakonec jsem si k notebooku poridil xbox 360 gamepad,HDMI kabel k tv a udelal si takovou levnou variantu konzole :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit