Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud si tak blbý a přesvědčený tím co podle tebe ironie znamená ,podívej se do jakéhokoliv slovníku ,douč se a zjistíš ,že toto s tím nemá nic společného ,pak zjistíš ,že tebe nic nezachrání *3*
  • No, tohle zpochybnění tě už nezachrání mimoňsku.
  • S tím co jsi popsal nemá ironie nic společného *3* Nejdřív si zjisti co to znamená a neplet pojmy.
  • Tobě asi pojem ironie moc neříká, viď? Jinými slovy jsem vyjádřil "who cares" :))
  • Jo, muzes, za 300k kreditu, coz se pri omezeni na 200k dela celkem blbe.
  • Plkas nesmysle, bez zaplaceni nedostane f2p hrac nic z toho co si naplkal ...
  • Na 95% veci ti nestaci limit kreditu, a jsem si dokonce jistej tim, ze sami provozovatele umele vykupujou veci aby zvedly jejich cenu.
  • A gui (sloty na ability), nemuzes nikomu nic prodat/dat ... je toho proste neskutecna promada, co jako free hrac delat nemuzes a do vopruzuje i pripadny platici spoluhrace.
  • to už je stejně jedno......ten 3.12 EA dostaneš pokuds byl Předplatitelem nejpozději do 3.11.....
  • Veskoslav tu má hodně fandů :-) (a nebo jednoho hodně trpělivýho a nudícího se)
  • Mimochodem tip pro dosavadní F2p hráče - na G2PLAy jsou nyní slevy, je tam kupón na 60 dnů za 380 Kč +-, což je normálně cena za jeden měsíc. To samé mají na tojepohoda.cz a dalších shopech, kde to přebírají.
  • Hodně dlouho jsi to nehrál a ohledně Galactic Starfighter absolutně nemáš tušení, který bije, že jo? Protože to s dosavadním onrails PvE vesmírnými souboji nemá nic společného.
  • Naprostý souhlas.
    Toto je jen kopie wow s jinými (ale podobně hnusnými texturami) a jediné co do žánru MMO přináší nového je dabing hlavního příběhu. Zahrál jsem si ho do konce 1x za klaďasy a 1x za záporáky, což mi vyšlo na 3 měsíce a dal jsem hře šanci aby se někam posunula. Neposunula se a u mne skončila, protože po odehrání příběhu není proč hrát dál. Není to v ničem lepší ani inovativní než jakékoli jiné MMO. Prostě máme osvědčený výrobek "WOW" a všichni dělají jeho čínské kopie a málokdo má koule na to přijít s něčím opravdu originálním, co není Gearhunt+Ikonoklik s víceméně 3 abilitami na tisíc způsobů 1. Změna HP tedy DMG/HEAL 2. Buff/Debuff 3. Para(root). A teď udělejte od všeho pár varian jako AOE nebo DOA a každou variaci nazvěte jinak, každe dejte jiný efekt a máte 500 abilitek!
    Když to srovnám s variabilitou 40 let starého deskového DungeonsDragons (1974).....
  • Pro mne byla tato hra od začátku největší MMO fail.
    Mínusy:
    Grafika pro malé děti - říká se tomu stylizovaná.
    Ničím podstatným se to neliší od wow ani jeho korejských kopií (spawny, kempení,
    Vesmírné souboje jsou neuvěřitelně trapné, to co má přijít teď z mého pohledu není zásadním zlepšením (i Star Trek online má space combat na lepší úrovni a tam je to taky bída s nouzí)
    Koridorový a pseudokoridorový lineární paskvil s hloupým PvP.
    Je to víceméně průměrný singleplayer s chatem, po odehrání příběhu 1x za kladáky a 1x záporáky není nejmenší důvod pokračovat, není-li člověk Gearhunter. Zas na druhou stranu, jsou lidé co Diablu říkají RPG a u nich chápu, že jim to stačí.

Plusy:
    Mírně nadprůměrný příběh na poměry MMO + dabing.
  • Asi záleží na serveru, ale já jsem si přes GTN koupil víceméně všechny unlocky, které jsem potřeboval, od možnosti používat artefakty až po ptákoviny typu úprava vzhledu postavy a společníků. Ne, že bych teda u hry dokázal vydržet, na to mě až příliš moc nudila.
  • Jop, protoze treba recenzenti jsou nejlepsi programatori na svete. DDDDemence ftw. *7*
  • No to on asi neumí *1*
  • Nwm jak je to teď, takže je to možné. Podle je mě by f2p model měl být, že všichni mají na vše nárok, ale těm co se nechce čekat možou si to koupit.
  • Proč myslíš ,že mám o to strach ? Také nevidím důvod ,aby jste to tam beze mne nezvládli vždyt se ani neznáme a koho tam zajímá nějaký jeden hráč že ? na mě a na nikom jiném ta hra nezávisí ,odešlo už mnoho hráčů a hra šlape v pohodě dál i bez nás .
  • jenže limit kreditů který můžeš mít je mnohem nižší než cena většiny unlocku takže tahle hra se hrát jako F2P v žádném případě nedá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit