Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do doby dokud nevyjde nový jedi academy, tak ze mě subscriber nebude.
  • Veskoslav
    No já jsem se právě na to raději ptal. Moje chyba je 200 000 platí stále, ale za cca 50 000 se dá zvýšit na 300 000. Fialové můžeš už nosit na 55, nová planeta ti navíc dá defacto celou zbroj fialovou a to bez ohledu na to, co jsi za předplatitele. PvP a flashpointy se změnily právě na denní, místo týdenních. Pak je ještě omezení na letecké 2/den. Jinak pokud člověk chce používat fialky pod 55, tak si musí buď za cca 2 000 000 koupit předmět v aukci nebo si to koupit v Cartel Marketu za 2450 bodů (celý účet) nebo 1200/postava. Což odpovídá 300 Kč.
  • to když sem do hry nedal ani korunu a dohraji to na level 55 tak budu jako moc konečně používat i ty nejvzácnější předměty?
    já myslel že to bych si musel něco koupit abych mohl ty předměty používat, že limit kreditů je jen 200 000, flachpointy sou 3 za týden a PvP 5 za týden
    ale je pravda že už je to dost měsíců co sem to hrál
  • Veskoslav
    Všechno se dá sehnat za herní měnu, bohužel třeba na otevření fialek by jsi musel asi hacknout systém, protože většinou stojí kolem 2-3 miliónů a to pro neplatiče s omezením na 300 000 je prakticky nereálné. Ale třeba otevírání inventáře vyjde levnější si ty poslední 2 koupit v aukci za cca 2* 50 000 než 100 000 a 200 000.
  • Jakožto nehorázný SW fanoušek jsem na hru před nedávnem dostal chuť, ale rozhodl jsem se neplatit a i tak jsem si to celkem užil. Není to rozhodně plnohodnotný zážitek, ale i tak se to dá hrát úplně bez stresu, že nemám něco víc než ten druhý. Navíc, pokud vím, některé vylepšení se dají sehnat za herní měnu.
  • Veskoslav
    No máš omezené XP a peníze (25%) ale při počtu vedlejších misí je to nulová "diskriminace, nemůžeš si vybírat "bedny" jako odměnu, nemůžeš nosit fialové hadry (o něco slabší jsou oranžové a ve většině případů i dostačující) a od 55 můžeš nosit i fialové věci, finanční omezení na 300 000 na účtu, zbytek, co přesáhne tento limit, tak se ukládá do nějaké virtuální banky a po aktivaci subsribera dostaneš k dispozici. Flashpointy a PvP Warzone jsou omezeny na dvě denně. Jinak jsi bez omezení. Můžeš všude, máš k dispozici všechno a to včetně datadisku.

P.S: Pokud začneš hrát, doporučuji si hru zabezpečit pomocí Access kódu. Budeš mít zabezpečený účet+měsíčně dostaneš 100 neherní měny.
  • Záleží na tom čemu říkáš rozumně. Hra ti neustále předhazuje, že nejsi subscriber a ukazuje ti jakou hezkou čepici bys dostal z tohodle questu ale nedá ti jí pač nejsi subscriber a podobný ptákoviny. Mě to dostalo na 20lvl kdy mi hra jen tak oznámila že pač nejsem subscriber tak budu mít ted redukovaný Xp. To už sem to smazal... nemluvě o tom že nemůžeš nosit určitý Itemy v té F2P verzi. ;)
  • hrat se to da freetoplay... jediny co mas jsou omezeny areny,flashpointy atd. + kosmeticky veci atd.
  • chtěl bych se zeptat, jeslti stojí za to zkoušet ten f2p model?hrál jsem tu hru pár víkendových bet a celkem se mi to líbilo, jenže k mikrotransakcím mám veskrze negativní vztah.. dá se to nějak rozumě doopravdy free?
  • walltar
    Nejenom JTLS, ale celé SW Galaxies bylo lepší. Tohle "MMO" je jen takový slabý odvar. Měli zůstat u SP a dát nám další díl kotoru.
  • Jump to the light speed - vypadalo podle me tedy lepe :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit