Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už si napsal redakci, aby zrušili pluska a mínuska (či aspoň ta mínuska jen)? Ta záplava mínusů u tvých postů je jasné narušování fora a mínuskování tím zcela pozbývá smysl. Něco podobného se stalo na více forech i v několika TV pořadech (mj. Hydepark) a redakce vždy mínuskování zrušilo. Nechápu, že to ještě zdejší redakce neudělala. *7*
  • http://www.moviebattles.com/

V tom módu záleží daleko víc na skillu než v původní hře a je to hratelnostně mnohem lepší.
  • Galactic Trade Network - seženeš tam unlocky na všechno :) takže i F2P / preffered může mít plnohodnotný zážitek :)
  • Máš pravdu, ALE quickbary si můžeš koupit přes GTN za herní měnu ( kredity ).
  • Když spustili f2p tak jsem to zkusil a musim říct, že je to hodně dlouho co mě nějaké mmo takhle nadchlo. Příběh a vývoj postavy je úžasný, abilitky jsou taky super. Bohužel, když hráč je neplatič, tak je to hodně poznat, pokud člověk to bude hrát jako rpg, bude z toho mít výborný zážitek.
  • tonnymontana
    fiha SW souboje vypusteni z krizniku atd nadhera:) me jako fandu SW universa je tohle povinost. i kdyz jsem nad hrou zlomil hul tak uz jen kvuli tehle arcadove zabave se tam vratim jen asi budu premyslet o predplatnem, nez m it same omezeni tak ty dva mesice do toho vrazim
  • muzes nosit vsecko jen si to musis zaplatit a 95% veci jde koupit ingame menou v aukci ale mas pravdu ten f2 moel stoji za prd osobne pro me to f2 hrat nejde je to na nervy smazat to na lvlu 20 je taky ale divny premysleni no
  • ja sem se vratil zhruba po roce a je to fajn :P akurat za mesic star fighter takze radost
  • Big_Pete
    hmm, zapomel jsi zminit fakt, ze jako f2p hrac muzes mit jen 2 skillbary...tudiz se to cca po 25-30lvl stava nehratelny, aspon pro me a pro vsechny s kterejma sem se o tom bavil...
  • My to tam bez tebe nějak zvládneme, neměj strach :)
  • Díky, vyzkouším :)
  • naprogramuj lepsi...
  • Já to hrávám jako preffered pokaždé když leveluji postavu ( teď už 5tou ) a pokud chci hrát WZ a FP a OP ve větším počtu, tak si prostě měsíc zaplatím a je to...dát cca 300Kč jednou za X měsíců podle mě nikoho nezabije ;-)

Fialky stojí cca 300,000 na postavu ( 1,000,000 na všechny ).
    U sebe můžeš nosit 350,000.
  • Na Jedi Academy doporučím mód Movie Battles II :) bavilo mě to stokrát víc než "původní hra"
  • Dneska jsem si nainstaloval po letech Jedi Academy. Zkusil jsem pár her na netu a je to hned jiné kafe. Chápu, že klikat na ikonky ve velkém baru je pohodlné, a u MMO běžné, ale není to zkártka ten pravý boj jako u K+M. I proto mě SWTOR odradil po pěti hodinách. Svět jako takový se mi líbil. Některé věci byly vyřešeny dobře.
  • tak sem to teď zkusil a nad level 50 mě to nepustí
    i ty flachpointy mam pořád 3 týdně
  • Hmmm pěkné ,ale hoši to jste tam měli dát už dávno.Pro mě osobně je to uzavřená kapitola a do hry se vracet nebudu ,ale pro ostatní hodně štěstí ehm v těchto vesmírných soubojích *4*
  • hodně špatný, arkádový, amatérský
  • Veskoslav
    Dostali ho. Jenom později než ti, co si ho koupili a nebo ti, co už měli předplacené, ale přešli na F2P model. Navíc ti, co si zaplatili datadisk v ceně 10 Euro, pak dostali jako náhradu za koupi herní měnu. Je to na stejném principu jako tento datadisk, s tím rozdílem, že tento j už rovnou zdarma.
  • Ted se taky nechytam. Jsem na konci prazdnin cetl, ze datac dostanou ti co si predplati(li) jeden mesic. Tak jak teda, maji ho i free hraci? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit