Přejít na výpis diskuzí
Vesmírné střílečky úspěšně dobývají Kickstarter
19.11.2012 | Petr Poláček
65 příspěvků
-
Když mají svobodu tak bude záležet na tom jak se dokáží ovládat.Je známo,že když má člověk volnost tak často sám sebe špatně ovládá a odkládá věci,nebo zbytečně něco dělat atd.
Například práce z domova.Výhoda,ale dost náročné na sebekázeň. -
A co že jim to vlastně vadí ?
Použití anglického termínu v české větě? -
Space simulátorů moc není a pamětníkům to už chybí.
-
Ale není to moc. To rozdejcháš.
Každopádně máš u mě plusko. -
"...financovanou crowdfundingem"
lol, tohle je i na mě moc... -
Star Citizen to dokázal:D Doufám ,že hra bude stejně úspěšná jako finanční kampaň:-) Ale s těmi $6M od budoucích hráčů a dalšími miliony od soukromých investorů by to neměl být problém.
-
Já dával když to přelezlo milion a pak upgradnul kolem jednoho a půl, v té době se to docela vleklo:)
Je a docela výrazně, jsem zvědavý, která hra to kdy překoná :) Zrovna u space simu jsem to nečekal. -
Zubní pasta to je! Na každém křídle jedna tuba. *2*
-
A nebo: ...čáry jsou na stíhačky promítány principem augmentované reality, přímo do přilbových zaměřovačů pilotů a taktických kamer, statických, či pohyblivých, tak, aby pilotům usnadnili lety ve formaci.
Zároveň střelecký počítač umisťuje čáry na nepřátelské stroje výpočtem jejich nejpravděpodobnější trajektorie, aby usnadnil pilotovi manévrovací souboje a zjednodušil vizuální zaměřování. Nepřítel, samozřejmě nevidí nic, i když naši zpravodajové odhadují, že jejich stroje jsou možná vybaveny podobnou technologií.
Takové informace však nesmí být šířeny, protože disponujeme těmi nejlepšími zbraněmi a jakýkoliv náznak ztráty technologického náskoku, by mohl mít neblahý vliv na bojovou morálku našich pilotů! Kdo takto učiní, bude bez soudu a bez skafandru vypuštěn z přechodové komory!!! *1* *3* -
Nejsi sám ... sem na tom stejně.
-
V X3 mi přijde vesmír takovej placatej. A mrňavej. Ale možná je to jen subjektivní pocit.
-
Přesně. Když má člověk trochu fantazie, tak se dá vysvětlit všechno.
-
Akorát na X3 by mohli trochu víc vyladit ovládání. Když se impérium rozrůstá, tak už to není pro mě taková zábava.
-
Koukám, že na live chatu je momentálně nejpopulárnější lampa :)
-
Já se bál, že to nepřeleze 3m a šel do toho až když tahle hranice byla jistá.
Že to za posledních pár hodni vyšplhá až na 6,23m $ to jsem fakt nečekal. A asi nejsem sám.
Prý je to nový rekord hry financovanou crowdfundingem. -
o.O 6.200.000
-
A na čem jiném?
-
Jak si přišel na to, že je to na nějaké plynné bázi?
-
SP se odehrává v tom samém vesmíru, ale to je jedno - je to kampaň jako ve Wing Commanderovi, takže se lítá tak, jak je to ve scénáři...
Otevřený vesmír s obchodováním ve stylu Elite je akorát online (ale server si půjde založit i vlastní a cokoliv si modifikovat). -
Problém je, že se v kosmickém prostoru nebudou tvořit "čáry" ale plyn by ihned unikal do všech směrů.