Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    To by tam zase nebyly žádné nebo téměř žádné hvězdy. *3*
  • sugyn
    Pekne, rad bych si zahral vesmirnou akci s dobrym mmorpg systemem akorat nic takovyho neznam, eve online je hard to learn a bsg se hraje proste divne.Jeste je black prophet myslim ale tam me nechteji poslat beta klic.
  • Fakt je, že Star citizen vypadá luxusně, komunikace s fanouškama funguje v rámci možností parádně, to co ukázali vypadá skvěle. Kickstarter to rozjel, lidi se chytli, poslední "limited" věci to nakoply... Osobně jsem tipoval že to skončí někde kolem 4,5 max (no spíš ty 4:)
  • Taktéž jsem neodolal a dal svých 35 dolarů na Star Citizen..myslím, že toho nebudu litovat *4* . Teď jen přečkat to nekonečné čekání *9*
  • 6 mega už je, lidi tam nasypali za vikend strasne prachy. :)
  • Keyz
    Snad to půjde vypnout aby nepřítel neviděl kdo kudy letěl a jak se pohybuje/pohyboval.

Jinak dobré odůvodnění :)
  • este takle freespace 3 :P
  • walltar
    Tak na robertsův výtvor se těším ... pokud se povede tak to bude pro mě záminka koupit si Pedály, track ir. Teď na konci roku proběho celkem dost zajímavých kickstarterů a celkem se těším co z nich vyleze. Když už z normální produkce nic hratelného není tak třeba tady bude něco k zahrání na delší dobu než týden.
  • Vrook
    Jojo, X3 je jedna z těch mála. Ale super.
  • To je moje teorie. Půjde nejspíš o nějaký ranný, neexpandovaný vesmír. Proto je ještě poměrně hustý a má tudíž nějakou - nejspíš vodíkovou - "atmosféru". *1*
  • MrSanta
    To jako fakt je v tom jeho vesmíru nějaká atmosféra? Já se na to vykašlu. Se tu namáhám s "vědeckým" zdůvodněním kondenzačních čar a on tam vrazí atmosféru *15*
  • MrSanta
    U pilotů se od začátku mimoatmosférických letů projevovaly různé psychické a fyzické obtíže. Dlouhodobým testováním bylo zjištěno, že pohled na letící stroj bez kondenzačních čar působí pilotům různé problémy. Piloti letící těleso bez kondenzačních stop popisují jako něco "nepřirozeného" a má to na ně různé účinky. Většinou se jim dělalo nevolno a také si stěžovali na dezoirentaci. V nejhorších případech docházelo i k omdlení.
    Tyto nepříjemné problémy mají i piloti, kteří nikdy nelétali v atmosféře a lékaři se marně přou čím to je způsobné. Je to pro ně podobná záhada, jako mořská nemoc, která postihuje některé lidi na větších vesmírných plavidlech.
    Když byly na stíhače skupiny testovacích pilotů přidány výrobníky "kondenzačních čar", tak žádné z negativních pocitů nezažívali. Z těchto důvodů je každý stroj vybaven emitorem umělých kondenzačních čar.
  • Jak jsem psal níže, vynikající a ne moc známá věc, X3:TC a X3:AP:
    http://www.egosoft.com/community/news_en.php
  • vetracky jsou zduvodneny tim ze se pocita se vstupem do atmosfery
  • Pokud neznáte, tak X3:Terran conflict nebo X3:Albion prelude jsou velmi dobré
  • Jo to mě taky zarazilo. Kondenzačky na koncích křídel stíhaček ve vesmíru??? Ale perfektně to zapadá do sebe: v Robertsvě vesmíru je atmosféra, proto se dělají kondenzačky a proto se stíhačky musí chladit, neboť se třením dost zahřívají! *3*
  • Keyz
    Dík.
    Btw jak to bude s vesmírem pro SP a MP? těch 100 soustav je asi pouze pro MP boje.
  • Ghost47
    Další rozšíření vesmíru pro MP část (celkem 100 hvězdných soustav), orchestrální soundtrack a první datadisk pro singleplayer v ceně.
  • Je to pochopitelné. Hlad po vesmírných simulátorech (i arkádových) je veliký. Já například stále doufám v nový X-Wing nebo nějakého nástupce Freelancera a Starlancera. Škoda, že se furt jen opakují FPS a MMO v poslední době.
  • Keyz
    Já se zase divím proč dělají stíhačky čáry když letí?
    To vypadá jako na letecké show.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit