Přejít na výpis diskuzí
Vesmírný simulátor X: Rebirth přežil klinickou smrt a vypadá famózně
8.8.2013 | Ladislav Loukota
112 příspěvků
-
Tak to docela ziram, ještě to pristavani na planetách a bude to hra kterou si uz asi 15 let preju, zatím nejbliz byli rusaci z Precursosrs, jen se jim to zas az tak nepovedlo:)
-
-
Ano Precursor, byl skvělý, božský, naprostý splněný sen, než jsem si ho zahrál a zjistil kolik je tam chyb...
-
-
Hrál jsem X2: Hrozbu která měla kokpity a bavilo mě to opravdu hodně nejspíš díky těm pohledům z kokpitu protože jste si připadali prostě že ste uvnitř lodi kterou ovládáte.
Na X3:Reunion jsem se od doby X2 těšil opravdu hodně, ale co jsem opravdu netušil že když jsem ji začal hrát vůbec tam nebyli kokpity ale stupidní pohledy na předek lodě.To mě jaksi odradilo úplně od hry a nehrál jsem ji snad ani hodinu.
Pak měl být X3:Terran Conflict a řikal jsem si že to bude bomba hra doufajíc že tam budou ty kokpity a já si zahraju skvělou vesmírnou hru.
Čeho jsem se dočkal? to samí jako v Reunionu žádný kokpity a to byl snad zlej vtip.
U hry jsem vydržel zřejmě víc než hodinu ale bez kokpitů mě to prostě totálně odrazovalo takže jsem u toho moc dlouho nevydržel.
Že byli(jsou) mody na kokpity jsem věděl a i stahoval teď už si nepamatuju ale kam jsem stim došel, jestli mi nefungovali nebo nelíbili, nevim.
Bez kokpitu je to prostě zabitý *9* -
-
Jo, kokpity byl první mod který jsem si na X3 nainstaloval. Dokonalé nebyly, ale mě zcela stačily.
-
Ja to vidím v bonusoch:
http://www.egosoft.com/download/x3/bonus_en.php -
-
Jo, vesmirny simulace bez kokpitu je jako hrat Magic carpet:)
-
-
Heh, me na X2 praveze ten kokpit stval. Zabira velkou cast obrazovky a hur se tak muzu kochat tim okolim. Ja preferuju teda tyhle "3rd person" vesmirovky. Takze ja zas doufam, ze v Rebirth bude moznost si vybrat ;-)
-
-
-
-
Pro mě nejlepší byl Frontier: First Encounters , tak jsem zvědav na tohle.
-
Nevite jestli tam konecne bude nejakej multiplayer?
-
Zajímavý, jak po úspěchu Star Citizenu maj najednou všichni chuť zase dělat space-sim a předtim skoro 10 let nic.
-
-
X série právě jako jedna z mála držela pochodeň vesmírných simulátorů v době, kdy na ně ostatní házeli bobek. A tento díl byl ohlášen před Star Citizen.
-
-
Ohlášen možná, ale objevily se o něm zase zprávy až teď. Ale tak neni to špatná věc, aspoň budem my fanoušci space sim mít zase co hrát.
-
-
X3 terran conflict vysel v roce 2008 Albion prelude pak v roce 2011 to mi neprijde jako 10 let :)
-
-
Me by spis zajímalo odkud vi ze Star Citizen bude uspech..hra ještě nevysla.
-
-
-
-
většína těchle her (včetné X:R) byla oznámena před star citizenem, ta vlna tu byla dávno před SC a sám star citizen se po ní veze (vyvolal jí freelancer a jeho remaky + X universe)
-
-
Těch 10 let datuju právě Freelancerem. A upřímně, aby se SC nevezl po Freelanceru by bylo divný vzhldedm k tomu, že to byl Robertsův projekt dodělanej Anvilem.
-
a málem bych zapoměl na hodně úspěšný a vyhypovaný eve online
-
-
EVE není ani space sim ani střílečka.
-
-
EVE neni střílečka, ale space sim to 100% je.
-
-
Tak to máš holt jinou definici slova spacesim. Pro mě to je rozšíření výrazu "flight sim" ;)
-
-
to ne, ale spadá do stejného žánru který pomáhá vyvést ze záhrobí
-
-
-
-
Je to jak říkal Chris ... Je potřeba jeden velký úspěch, aby se všichni začali zase o žánr zajímat.
-
-
Tak to je bomba. Nez bude StarCitizen, bude co parit. :o) Zboznuju spacesim!
-
Chci to!!!! Uz X3 jsem shanel jako nemec prostitutku!!!!
-
Nejsem sice hardcore hráč (tolik času opravdu není), ale dodnes nedám dopustit na X3:TC. Nikdy jsem příběh nedohrál ani do 20%, protože mě totálně uchvátily možnosti sandboxu. Takže již pár let si létám, obchoduju, sem tam rozšířím svůj tovární komplex, když mám náladu na boj, jen přesednu do jiný lodi... je pravda, že proniknout do všech tajů trvá bez tutoriálu hodně dlouho, ale ta odměna za snahu je víc než sladká *2* Doufám, že stejný pocity mě čekají i u Rebirthu.
-
Skoro to vypadá, že by to Xko konečně mohlo bejt taky trochu přístupnější lidem, to oceňuju.
Dvojka a trojka byly opravdu moc hardcore do kterýho běžnej smrtelník pronikal jen stěží.
Mimochodem, co bylo míněno tím, že je to Elite žánr? Nebylo Elite náhodou o tom, že si člověk mohl lítat po tom vymezeným kusu vesmíru prakticky neomezeně a navštěvovat planety? Xka byly vždycky rozkouskovaný do takových relativně malých krychlových sektorů ve vesmíru. -
-
Neboli jinymi slovy dalsi znacka zabita tim, ze ji predelali pro debily. Ja jsem opravdu zvedavy na prodeje. Novym hracum to nic nerekne a celkove vesmirne simulatory opravdu nejsou causal a verne fanousky akorat nastvali.
-
-
Aha, už chápu; protože ti odstranili jednu jedinou fičuru je to hra pro debily. *7*
Dle popisu to vypadá na dost podobnou hru jako trojka jen obohacenou o nějaký to chození po lodi a po základnách, snad trochu lepší příběh a možná konečně dojde i na nějakej použitelněj tutoriál, kterej by měl bejt u takhle komplexních her samozřejmostí. Mě to vůbec nezní špatně, na tenhle díl jsem opravdu zvědavej.
-
-
-
juchuuuuuuuu,,,,tak konecne dobra zprava po tom pruseru s armou *1* *1* *1* tak na todle se fakt tesim,,,hral sem X3 a byl sem hoooodne spokojenej,,,,,drzim palce *2* *1* *1* *1*