Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi takhle:sem stím
  • Masa-san
    Ve stealth videu naopak zmiňovali, že to právě neví. Target je náhodně umístěn někde jinde při každém znovu zahrání levelu a hráč zjistí kde teprve, když zaslechne informaci z konverzace NPC postav či přečte potřebný dokument. Po poslechnutí "drbu" mezi postavami se aktualizují ukazatele. Počítám, ale že i ty bude možné vypnout *3*
  • Mně jediný co mne vždy u Stealth akcí (v poslední době v Deus exu) trošku mrzí, že jediná možnost, kdy se něco může pokazit přichází vždy ze strany hráče a jeho nepozornosti či nedokonalosti naplánování...

Asi nejlepší bude explicitní příklad: Hráč se v Dishonored krade pomalu ke stojící stráži, ale za a) Npc má jiné dispozice než předešle zezadu zlikvidovaná stráž a hráče uslyší. b) Hráč sice začne strážce škrtit, ale ten má výcvik a dostatečné reakce, aby se to ztrhlo v rovnocenný boj. c) Stráž nemá přesně nalinkovanou trasu pochůzky a zorného pole, ale kolem jeho trasy jsou určité body ( květina, výhled, plakát), které mohou několikrát za hru v reálném provedení upoutat jeho pozornost, tak že se na objekt začne dívat či dokonce k objektu přistoupí a začne ho zkoumat.

Chápu že s pohledu designera to je asi o dost hůř proveditelné, ale myslím si že, by to do hry přidalo ještě větší variabilitu a s tím i třeba hlubší plánování postupu hrou. Někdy a ač mám Deus ex moc rád a je to u mne v top hrách, mně přímo vysloveně s*re jak se Npc zastaví přímo před krabicí, za kterou jste schovaný ( a u Deusu je ještě dost často divné řešení úhlu pohledu pod kterým vás Npc nevidí, když jste přikrčený u zdi) a někdy se pak hra zdá moc mechanická jak je exaktně nalinkovaná.

Uff toť vše... Po dlouhé době jsem se vykecal o věcích, které se svým blízkým okolím nemůžu moc prodiskutovávat, vzhledem k nezájmu o pc hry *1*
  • MrSanta
    Vypadá to velmi dobře, jsem rád, že i akční styl je propracovaný. Jenom mi tam nesedí to posednutí, myslel jsem že se dá použít jenom na průzkum, ne že se hrdina "změní" v krysu, někam doběhne a tam se "změní" zpět do hráče. To se mi nelíbí, tuhle schopnost se učit nebudu. Snad to na very hard půjde bez ní.
    Taky bych byl rád, kdyby šlo schovat tu kudlu a dalo se koukat přes mířidla zbraní. A snad tam bude mapa a půjde vypnout ty ukazatele k quest cílům.
    Celkově mě to láká a těším se. Zatím to u mě vypadá to na nákup v den vydání.
  • MrSanta
    Souhlasím, tohle mi taky na DE:HR vadilo. Hraní stealth bylo samo o sobě jednodužší než akční styl, a za akční hraní bylo ještě méně XP. Mazlil jsem se s prvním průchodem snad 80 hodin (podle Steamu), hrál jsem na Give Me Deus Ex a i když jsem chtěl hrát akčně, tak stejně až na pár vyjímek bylo lehčí si hezky prozkoumat trasu nepřátel a postupně je jednoho za druhým sundat pomocí nenásilného ukončováku a inkasovat tak víc XP bodíků. A to jsem hrál bez neviditelnosti.
    Na druhou stranu jsem měl na konci asi 8 neutracených praxisů *4*
  • JohnyTheZik
    Vypada to vyborne, ale trochu se bojim, aby vetsina misi typu infiltrace + vrazda, nebyla jen o nalezeni vhodny kocky/ryby/ptaka.. Snad bude tech cest, co nejvic a nebudou uplne jednoduchy :)

A co se tyce toho akcnejsiho videa, tak mi prislo vylozene pitomy, ze tam nekoho odstrelil a sel o kousek dal na balkon, kde se borec koukal na more..

tak uvidime
  • vypadá to jak bioshock a vůbec mi to nevadí
  • Minimálně textury jsou jak ze zadku vytažený, zasloužilo by to lepší
  • tohle bude mít bezvadnou znovuhratelnost
  • V nějakém článku bylo vysvětleno že s magii musíš nakládat dost hospodárně takže tady bych to viděl že si prostě přidali k prezentaci...
  • BoB.2
    Stealth u mě vede jen škoda že jde na jistotu ví kde kdo je a kam přesně jít.
  • Vypadá to, že to bude zábava hrát, ale ta grafika mi přijde docela nic moc...
  • Malleth
    Žádná Realistic obtížnost jako třeba v Deus Ex? Já vim že už se to dneska (bohužel) moc nedělá, ale sem by se hodila.
  • Proč by to bylo na prd? Vždyť pokud hraješ stealth, tak si s hrou pohráváš mnohem více, než když ji jen proběhneš v akčním stylu a tím pádem se ti expy na víc hodí, protože potřebuješ více a lepší augmentace.
    Pokud si hrál hru akčním stylem, tak si, myslím, nehrál na nejtěžší obtížnost (Give me DE), protože to by se nedalo. Ale můžu se v té obtížnosti plést a i akčně to mohlo být lehké i při nejtěžší obtížnosti.
    Navíc, DE:HR je lepší hrát stealth popř stealth/action stylem a ne COD action stylem. Ta hra je na to dělaná mnohem lépe.
    But that's just my opinion.
  • to je strašný, chci se podívat jak hra funguje, ale nechci si prozradit průběh té mise, nemohli by to ukázat někde jinde ve městě mimo misi? *9*
  • No vlastně jo, mohlo mi to dojít. Dík
  • kostejnesmrtelny
    No, dlužno poznamenat, že pro akční styl tam bylo taky potřeba o dost míň upgradů, takže těch míň EXP až tolik nebolelo.
  • prudislav
    vypadá to hodně luxusně :-D doufam že to neodloží
  • prudislav
    ty všechny supersíly tam má v podstatě nacheatovaný pro prezentační účely - při normální hraní jich budeš mít sotva půlku
  • Ta teleportace...MOŽNÁ je tam těch supersil až moc, i když na soudy je přece jenom trochu brzo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit