Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Vypada to vyborne, ale trochu se bojim, aby vetsina misi typu infiltrace + vrazda, nebyla jen o nalezeni vhodny kocky/ryby/ptaka.. Snad bude tech cest, co nejvic a nebudou uplne jednoduchy :)

A co se tyce toho akcnejsiho videa, tak mi prislo vylozene pitomy, ze tam nekoho odstrelil a sel o kousek dal na balkon, kde se borec koukal na more..

tak uvidime
  • tohle bude mít bezvadnou znovuhratelnost
  • BoB.2
    Stealth u mě vede jen škoda že jde na jistotu ví kde kdo je a kam přesně jít.
    • Masa-san
      Ve stealth videu naopak zmiňovali, že to právě neví. Target je náhodně umístěn někde jinde při každém znovu zahrání levelu a hráč zjistí kde teprve, když zaslechne informaci z konverzace NPC postav či přečte potřebný dokument. Po poslechnutí "drbu" mezi postavami se aktualizují ukazatele. Počítám, ale že i ty bude možné vypnout *3*
  • Vypadá to, že to bude zábava hrát, ale ta grafika mi přijde docela nic moc...
    • vypadá to jak bioshock a vůbec mi to nevadí
    • Minimálně textury jsou jak ze zadku vytažený, zasloužilo by to lepší
  • Malleth
    Žádná Realistic obtížnost jako třeba v Deus Ex? Já vim že už se to dneska (bohužel) moc nedělá, ale sem by se hodila.
    • Masa-san
      Ono to na very hard může být opravdu těžké i pro ostřílené hráče a i reálné ve smyslu utržení zranění i vnímavosti nepřátel.
      Mimo jiné, hry se předvádějí se zapnutými cheaty. Nemyslím si, že půjde využít schopnosti v tak hojné míře i na medium obtížnost.
      • Malleth
        Jenže hard obtížnost spočívá většinou v tom že nepřátelé mají víc životů je jich víc a jsou silnější, ne v tom že by statistiky nepřátel i hráče byly nastavený realističtěji.
        Nejde mi o větší výzvu ale větší uvěřitelnost. Třeba první Far Cry bych vůbec nehrál kdyby tam ta Realistic obtížnost nebyla.
        • Masa-san
          S tím nesouhlasím, toto není stejné u všech her. Když se podíváme na design levelu, kdyby se tam objevilo víc nepřátel, už by začali vypadávat z oken, protože by tam prostě byli navíc. Tohle není hra s vlnami nepřátel, kde se obtížnost zvýší počtem vln, tady jde skutečně o pohyb statů a to blíž k reálu, tzn kulka hráče zabije jako v reálu. Hráč má omezené zdroje. Nepřátelé slyší a vidí více jako skutečné osoby a to vše zákonitě musí zvyšovat obtížnost, často se i very hard přejmenovává na realistic. Jediné co může byt pravdou je vyšší odolnost nepřátel (v popisu very hard toto ovšem uvedeno nebylo), ale to ve světě, kde figurují scifi prvky a nadpřirozené schopnosti se myslím dá akceptovat *5*
          Pokud jde pouze o dobrý pocit z toho, že se dá zaškrtnout políčko realistic a hrát na easy, což si navzájem v určitých bodech muže i odporovat, tak tady bohužel nemohu pomoci *2*
  • to je strašný, chci se podívat jak hra funguje, ale nechci si prozradit průběh té mise, nemohli by to ukázat někde jinde ve městě mimo misi? *9*
    • MrSanta
      Ono to zas tak strašné není, jenom doporučuji vypnout zvuk, minimálně ve stealth videu jsem zaslechl spoiler větší než malý.
    • Když si to tak vezmeš,spoiler seženeš v jakémkoliv traileru nebo ukázce ze hry.Chceš se podívat na trailer/gameplay,např. tam zemře někdo,kdo ti nepřijde důležitý a pak zjistíš,že je to třeba odzačátku tvůj šéf.Stačí záběr a máš trochu upravenej zážitek.To samé dema,zahraješ si kousek a víš,co tam je.Ale já to řešit nebudu,přecejen s tím nic nejde udělat a nevadí mi to,protože kdyby se to snažily lidi anulovat,tak by trailery stály za 2 haléře.
  • prudislav
    vypadá to hodně luxusně :-D doufam že to neodloží
  • Ta teleportace...MOŽNÁ je tam těch supersil až moc, i když na soudy je přece jenom trochu brzo
    • V nějakém článku bylo vysvětleno že s magii musíš nakládat dost hospodárně takže tady bych to viděl že si prostě přidali k prezentaci...
    • prudislav
      ty všechny supersíly tam má v podstatě nacheatovaný pro prezentační účely - při normální hraní jich budeš mít sotva půlku
      • No vlastně jo, mohlo mi to dojít. Dík
  • Keyz
    Jestli to bude jako v Deus ex 3 kde také šlo použít akční/stealth styl a za stealth styl bylo více EXP tak to bude prd.Pak ten akční styl byl na nic.
    • smejki
      rozdíl v ohodnocení akcí není problém, problém je v omezené sumě zkušeností/omezeném počtu akcí, za které tyto zkušenosti získáváš. Proto lidi hackovali všechny počítače, aniž by zkoumali jejich obsah - věděli, že když ho nehacknou, tak ty zkušenosti už nikdy nezískají a nákup další augmentace bude nutně odložen na pozdější dobu.
    • MrSanta
      Souhlasím, tohle mi taky na DE:HR vadilo. Hraní stealth bylo samo o sobě jednodužší než akční styl, a za akční hraní bylo ještě méně XP. Mazlil jsem se s prvním průchodem snad 80 hodin (podle Steamu), hrál jsem na Give Me Deus Ex a i když jsem chtěl hrát akčně, tak stejně až na pár vyjímek bylo lehčí si hezky prozkoumat trasu nepřátel a postupně je jednoho za druhým sundat pomocí nenásilného ukončováku a inkasovat tak víc XP bodíků. A to jsem hrál bez neviditelnosti.
      Na druhou stranu jsem měl na konci asi 8 neutracených praxisů *4*
    • Proč by to bylo na prd? Vždyť pokud hraješ stealth, tak si s hrou pohráváš mnohem více, než když ji jen proběhneš v akčním stylu a tím pádem se ti expy na víc hodí, protože potřebuješ více a lepší augmentace.
      Pokud si hrál hru akčním stylem, tak si, myslím, nehrál na nejtěžší obtížnost (Give me DE), protože to by se nedalo. Ale můžu se v té obtížnosti plést a i akčně to mohlo být lehké i při nejtěžší obtížnosti.
      Navíc, DE:HR je lepší hrát stealth popř stealth/action stylem a ne COD action stylem. Ta hra je na to dělaná mnohem lépe.
      But that's just my opinion.
    • kostejnesmrtelny
      No, dlužno poznamenat, že pro akční styl tam bylo taky potřeba o dost míň upgradů, takže těch míň EXP až tolik nebolelo.
    • já to hrál akčně páč mě plížení neba
  • ten blink mi tam nesedi :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit