Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja tam jaksi nevidím gui, ty 4 ikony napravo (asi navrhnute pro ovladac) to má byt jako všechno? Ja ted hraju nwn 2, mam v parte druida a ten ma asi 12 užitečných spelu. tohle zjednodušovani se mi nelibi, aby z toho nebyl další mass efect
    jinak v techto hrách záleží taky na tom jak je napsany scenar a dialogy a v tomhle jim proste neverim
    • Dragon Age 2 vypada s gamepadem uplne stejne. Stejne tak Origins.

Predpokladam, ze na PC dostaneme to, na co jsme zvykli.
    • p.s.
      jinak si nemyslím že problém je v zjednodušeném ovladači ktery ma jen par tlacitek. problem bude spíš v konzolistech kteri proste nic slozitejsiho nebudou hrát, nechteji rešit d and d pravidla, staty, inventar menežment a pod
      • celoush
        Proč by taky řešili DnD pravidla, když na nich Dragon Age nestojí *3*
  • Asharak
    Alespoň mohli zapnout shadery *7*
  • Věčná škoda mohla to být docela dobrá pařba. S podporou EA ( čili žádnou ) mi zbyli jen oči pro pláč *9*
  • Jen jednu věc. Ten kůň ve třetím videu. Je obrovský! Zatraceně kdo dělal to měřítko? Vždyť má přes dva metry na výšku. Ovšemže, existuje anglické plemeno shirských koňů, kteří můžou takové výšky dosáhnout, ale to jsou tažní koni. Vždyť ten jeho zadek zabere půlku obrazovky, a jeho jezdec na něm v podstatě dělá rozštěp.
    • Myslím, že ta hra je fantasy žánru.
      • Ale mně jde o ten estetický dojem. Dragon age inquisition vypadá přesně jak fantasy od Ikei. Draci, čáry, lukostřelci s kulometnou kadencí, ale když jezdec potřebuje žebřík, aby mohl nasednout na koně, ničí to celistvost.
        • To ti rozhodně nemůžu vyvracet. Vkus je vkus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit