Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no uvidíme nesuďme z nějakého videa celou hru
  • Věčná škoda mohla to být docela dobrá pařba. S podporou EA ( čili žádnou ) mi zbyli jen oči pro pláč *9*
  • jako z papundeklu. Zaklínač se mi líbí daleko více graficky...
    • celoush
      Zaklínač je hlavně first person. Dragon Age vsází na družinu. I proto má u mne Dragon Age trochu nepatrné plus. Grafického vzhledu se člověk časem nabaží a pak dojde na příběh, svět a herní mechanismy a tam se u mne rozhodne.
    • Fajn, az Polaci budou premyslet nad takovymi detaily jako natepni desticky u lukostrelcu, znovu se ozvi. Pokud nad tim uz premysli, oprav mne.

Ja budu nadale pokracovat ve sve nestastne, ale po spatnych zkusenostech az prilis pevne neduvere k cemukoliv, co pochazi z Polska.
      • zato z bioware pocházejí samé perly že. To, co předvedli s da2, to nemá obdoby....
        • DA2 i konec ME3 jsou uspechane zalezitosti kvuli EA. A vubec, ten konec ME3 je jen vymluva, aby mohly deti nadavat na celou hru.

DA2 nebylo vylozene spatne, ale bohuzel uspechane, coz se podepsalo na opakovani levelu. Take levelovani postav nedosahovalo kvality Origins, nicmene co chces po pouhem roku vyvoje.

Vzdy, kdyz dostali dostatek casu (napr. i Origins bylo udajne ve vyvoji stejnou dobu jako Inquisition), dorucili.
          • whoa... ME3 je zlý z viacerých dôvodov, nieje to len o endingovom shitstorme...
            • Myslis castecnou konverzi na third person shooter?

Schopnosti mely vsechny postavy vice nez ve dvojce, tim to nebude.
              Je to tedy vetsi orientaci na strileckovitost? No, evoluce ME2.
    • Ale v DA mají na první pohled vychytanější animace. A to u mě dělá hodně.

Z tohoto hlediska se mi líbilo i třeba Destiny, které v animacích působilo velice solidně a rozhodně, ačkoliv se mi celková stylizace hry moc nelíbila.
  • jedno viem už teraz, modovacia komunita bude mať opäť prácu keď pozerám na tie charaktery...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit