Přejít na výpis diskuzí
Videa z Far Cry 3 ukazují tvář hry šílenou a skriptovanou
20.5.2012 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
Na tom druhym videu mel hrac z pr**le kliku ze horel jen beton a ne drevo a rostlinstvo kolem *1*
-
-
mě spíš zaráží jak to kolem něj bouchá, a on si tu pistol drží jak kdyby se procházel po pláži :D
-
-
Hmm, aneb jak investovat miliony do tvorby interaktivního posuvníku videa. Rád bych věřil tomu. že první scriptované minuty jsou také posledními, ale to by se celý velký zaoceánský herní průmysl nesměl ubírat směrem "dělat hry je moc složité, pojďme udělat interaktivní film".
-
Ten pankáčskej záporák je sympatičtější a symptatičtější s každým dalším videem :)
-
-
Bude mi ctí vě hře tu svini podřezat.
-
-
me ne. takovy magorsky charaktery mam rad..treba takovej Joker *4*
-
-
Vrána k vráně sedá *1*
-
-
jindra by byl vlastně něco jako Ridler z Batmana.. akorád místo otazníku by měl mínusy
-
-
-
-
-
vsadím se, že tam přes veškerou zvrácenost nebude ani jedno odhalené ňadro, znásilnění ani nic příbuzného...
-
-
bohatě by stačilo model poškození těla nepřátel ala soldier of fortune *3* , si pamatuju že sem jednou typa vzal brokovkou zblízka tak že poslední co spadlo na zem bylo torzo bez hlavy a končetin to byla prd*l *15*
-
-
ani nespomýnaj, keď si uvedomim, že dnes vo väčšine hier ani nie sú vidieť stopy po zásahoch tak je mi doslova zle.
-
-
joho rape and revenge
-
A ty bys tam znásilnění chtěl?
-
-
sedělo by tam? sedělo.
-
-
To asi i děti s kalašnikovama. To, že by tam jako v realitě mohlo být milion svinstev, ze kterých se člověku chce zvracet, brečet nebo řvát vzteky, ještě neznamená, že by tam taky bejt měly. Jestli ti ve hře chybí znásilnění, můžeš si ho tam představovat.
-
-
no tak kdyz banda psychopatu na ostrove drzi v zajeti mlade lidi, z kterych jsou nekteri zenskeho pohlavi tak necekam ze budou hrat solitare .. ale vyslovene to tam nepotrebuji, to zas ne :)
-
Já ti nevím, ale třeba v prostředí FC 2 určitě.
-
-
-
naskriptovana zhovadilost hodinu filmecku pak dva kroky a zase filmecek to neni hra jezis hruza a des hrac plati za to ze kouka na telku a sem tam udela nejaky pohyb popripade nelze umrit aby ho to nahodou neodradilo od dalsiho hrani tohle fakt nejsou hry ale blbosti za nehorazne penize.
-
-
Moje řeč. Měl sem za to, že Far Cry bylo vždycky o volnosti.
Celá ta hra ale asi taková nebude. Jde o to jak blbě se velký množství her dnes prezentuje veřejnosti. -
keby mi niekto pred pár rokmi napisal na čo sa zmen í FC1 tak by som neveril ... a už je to tu v plnej "kráse" ...
-
-
Take jsem doufal ze budu nadosmrti kosit tupe zoldaky se stupidnimi hlaskami a cas od casu to prolozim nejakou tou kreaturou. *6*
-
-
tak to musiš byť dnes veľmi spokojný...
-
-
-
-
Robí sa mi zle keď vidím to rozhliadanie sa controllorom...
-
Je to smutne, kam se tato serie ubira.
-
Vizuálně to vypadá moc hezky (druhé video) a hratelnost by taky nemusela být úplně špatná, kdo ví, třeba jsme dělali předčasné závěry o tom jaká to bude hra. *4* Jinak, doufam, že toho šílence s pankáčem budu moct zabít a to hezky šíleně, tak jak to má rád! *15*
-
Vypadá to zajímavě, ale nebudu dělat předčasný závěry. No uvidíme. *4*
-
CoD....