Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kdybychom byli realisti tak se ta ženská i hlavní hrdina dřív udusí než by uhořeli a to by ta hra byla sakra krátká :D.
  • Na tuhle hru se opravdu těším :) , doufám že mě nezklame ! Jen nevím kterou verzi zvolím, jestli pro PC nebo PS3, u PC se bojím aby ji zvládnul, nemám nejnovější stroj a musel bych hrát určitě na LOW, takže mi nezbude než nejspíš koupit PS3 verzi...
    • Pete.palis
      hlavně že zapaříš *5*
    • R.a.z.i.e.l
      Co máš za stroj?
      • žádnou slávu, už bude mít 4 roky...raději bych hru hrál pohodlně na klávesnici a myši, osobně bych si hru tak více vychutnal... Mám: Intel Core 2 Duo 2,4Ghz , 4Gb ram , Geforce 9600GS ...
        • Mechwarrior_bw
          zabudni na to, nepomôže nič iné len totálny upgrade... A radšej kúp slabšiu GK + novú dosku , procák+ram ako nejakú výkonnejšiu grafárnu k tejto starej zostave ... neskôr, keď opadnú ceny kúp GTX 670 a si na peknyćh pár rokov za vodou.
          • Díky za všechny rady , než půjdu do nového stroje, tak zakoupím verzi pro PS3, alespoň si ji zahraji na 127cm uhlopříčce ve full HD... Nový PC totiž plánuji na příští rok a to bych nevydržel čekat *4* ... takže díky za rady *4*
            • Ve Full HD asi dost těžko :) Vše krom GT5 jede jen v 720p i na xboxu je jen 720p ... Telka ti sice ukáže 1080p ale je upscalovaný 720p, takže je to 720p ale píše ti to 1080p aby si měl radost :D Bohužel ... :)))
        • R.a.z.i.e.l
          No, tak 4GB RAM stačí na všechny hry (zatím), Dvoujádro od Intelu taky není zas taková tragédie (kamarád má přesně tenhel typ s 2,4 GHz a zatím mu jdou všechny hry naprosto skvěle), ale ta grafika, no nevím, nevím... *4* .
  • Tohle mi uz prijde jako kampan proti "gameseni"
  • Malleth
    To je hra?
  • skripty a korydory :-DDD... tohle je akční hra epickej rychloběh dopředu k bossovy se nepředpokládá ale vyžaduje *7*... to je jako nadávat na fallout že je moc rozsáhlej, něco jako by ste od filmu komando se švácou čekali zápletku klubu rváčů s pitem *7*... ale jak řikám COD může za všechno od toho že si šlápnul do h0vn1 přez korupci a nakonec srážku meteoritu.... mě by zajímalo co vlastně hrajete? podle toho jak to čtu tak vlastně nic neni dobrý *7* .... nezapomeň dát mínus
    • Veskoslav
      Sc II, poslední Deus EX, Rayman Origin, Arma II, HL 2, FC, CoD 2, Doom 3, Quake IV, poslední Wolfstein, Metro 2033, Stalker, Titan Quest, Battlefiel 2 a 3....Snad nemá cenu pokračovat. To, jak nám předvádí Far Cry 3, tak nám předvádí "CoD" na tropickm ostrově. To má jenom název FC s původní hrou a myšlenkou to nemá nic společného. Oba díly byly otevřené, žádný pitomoučký koridor atd.
      • Jo, treba takovej Doom 3 je teda skvelej protipol CoDovsky skriptarny : D

Jinak vas mudrlanty snad aspon napadlo, ze ta ukazka muze byt (jak to tak byva) z uplnyho zacatku hry, tedy z tutorialu. Ten je samozrejme koridorovej i ve Skyrimu.
        A i kdyby to tutorial nebyl, tak nejaka ta (chytre udelana) skriptovana adrenalinovka takovy hre urcite muze prospet, a samozrejme perfektne poslouzi i jako marketingova mucholapka. To je jak kazdej rok stejny narky nad trailerama z E3 - jasne ze jsou to vzdycky cool traskavice.
        Nejakej posun zpatky k linearite tam od dvojky asi bude, ale to nemusi bejt vubec spatne.
        Otevreny to bude minimalne jako jednicka - to jeji glorifikovani uz se koukam u nekterych fakt vymklo : ) Tam bylo vylozenejch koridoru az az, a i ty otevreny levely mely k nejaky sandboxovosti jen o par metr min, nez ten satanuv CoD.

Ja bych se toho fakt az tak nebal. Treba si nakonec vezmou z kazdyho predchudce to lepsi - zatim mi to jako jejich mix pripada.
        • Veskoslav
          Tak Doom a CoD je obrovký rozdíl. Už třeba v obtížnosti:)Rozhodně ti s přehledem projedu CoD na nejtěžší za trochu delší herní dobu než u normal. U Dooma nikdy, tam náboj je tak vzácný, že člověk se bojí vystřelit. A v CoD se mi nikdy nestalo, že by mi náhodou došli náboje.

Script je fajn, ale pokud to bude 5 hrání, script, uzavřený koridor, kde okolo "džungle" a postava nevyskočí ani 10 cm na kmen, tak děkuji, ale fakt nechci.
      • Zato měly oba díly pitomoučký děj. Jestli skripty vhodně doplní jinak sandboxovou hru a bude pomocí nich prezentovanej dobrej příběh, tak sem s nima.
        • Veskoslav
          Tak ono "turista", co vyvraždí celý ostrov, to není na Oscara:)A obchodník se zbraněmi ve 2. díle ala hollywod.
  • Doufám že to není finální podoba, protože to by byl oproti Far Cry 2 celkem krok zpátky. vždyť neuměli ani pěkně nakreslit/animovat takový základ jako je ruka se zbraní... zbraň vypadá jako nějaká dětská hračka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit