Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    To je hra?
  • R.a.z.i.e.l
    Vizuálně to vypadá moc hezky (druhé video) a hratelnost by taky nemusela být úplně špatná, kdo ví, třeba jsme dělali předčasné závěry o tom jaká to bude hra. *4* Jinak, doufam, že toho šílence s pankáčem budu moct zabít a to hezky šíleně, tak jak to má rád! *15*
  • jindra.veliky
    Na tom druhym videu mel hrac z pr**le kliku ze horel jen beton a ne drevo a rostlinstvo kolem *1*
    • mě spíš zaráží jak to kolem něj bouchá, a on si tu pistol drží jak kdyby se procházel po pláži :D
  • Na tuhle hru se opravdu těším :) , doufám že mě nezklame ! Jen nevím kterou verzi zvolím, jestli pro PC nebo PS3, u PC se bojím aby ji zvládnul, nemám nejnovější stroj a musel bych hrát určitě na LOW, takže mi nezbude než nejspíš koupit PS3 verzi...
    • Pete.palis
      hlavně že zapaříš *5*
    • R.a.z.i.e.l
      Co máš za stroj?
      • žádnou slávu, už bude mít 4 roky...raději bych hru hrál pohodlně na klávesnici a myši, osobně bych si hru tak více vychutnal... Mám: Intel Core 2 Duo 2,4Ghz , 4Gb ram , Geforce 9600GS ...
        • Mechwarrior_bw
          zabudni na to, nepomôže nič iné len totálny upgrade... A radšej kúp slabšiu GK + novú dosku , procák+ram ako nejakú výkonnejšiu grafárnu k tejto starej zostave ... neskôr, keď opadnú ceny kúp GTX 670 a si na peknyćh pár rokov za vodou.
          • Díky za všechny rady , než půjdu do nového stroje, tak zakoupím verzi pro PS3, alespoň si ji zahraji na 127cm uhlopříčce ve full HD... Nový PC totiž plánuji na příští rok a to bych nevydržel čekat *4* ... takže díky za rady *4*
            • Ve Full HD asi dost těžko :) Vše krom GT5 jede jen v 720p i na xboxu je jen 720p ... Telka ti sice ukáže 1080p ale je upscalovaný 720p, takže je to 720p ale píše ti to 1080p aby si měl radost :D Bohužel ... :)))
        • R.a.z.i.e.l
          No, tak 4GB RAM stačí na všechny hry (zatím), Dvoujádro od Intelu taky není zas taková tragédie (kamarád má přesně tenhel typ s 2,4 GHz a zatím mu jdou všechny hry naprosto skvěle), ale ta grafika, no nevím, nevím... *4* .
  • -1 chybí COD přirovnání *1*
    • COD je určitě lepší. Hráče těch pár hodin po celou dobu drží v napětí. FC je tradičně roztahané, opakuje nudné prvky a ke konci je otřesné. Předem děkuji za mínuska, ale tak to prostě je. *3*
      • jedina vyhoda CODu je ze trva jen 4 hodky :)
        • COD je dobrý filmový zážitek. Vůbec nechápu, jak COD sérii někdo může považovat za špatnou sérii. V podstatě všechny díly měly svou kvalitu ve svém žánru. COD je ale COD a ti, co ho hodnotí špatně, od něj čekají úplně něco jiného než prostě COD. Většina argumentů proti COD, proti Skyrimu apod. jsou v tom, že ty argumenty vyčítají dané hře přesně to, na čem je hra postavena a co jí doprovází v podstatě už od samého počátku.

Já napsal, že je COD lepší, protože mě prostě vždy bavil více a neobsahoval tolik hluchých a nudných pasáží jako far cry hry.
          • rozhodne ji nevycitam linearnost, akcnost .. to mi nevadi .. je to dobre odladena obycejna strilecka se spatnym zpracovanim zbrani, usmevnym pribehem a epickosti, s pomerne dobre zvladnutymi skripty (krome MW3), zastaralym enginem a pro me nezajimavym MP .. proste trvat to dyl nez tech par hodin tak uz je to opruz .. s tim jestli je to spatna nebo dobra hra to nic nema .. dle meho nazoru tuhle serii paradoxne (i pres technicke nedokonalosti a dalsi objektivne nohypodkopavajici malickosti) drzi Treyarch a IW jen kazdy druhy rok predela textury a pribeh aby dodrzel plan vydavatele ..
  • Ten pankáčskej záporák je sympatičtější a symptatičtější s každým dalším videem :)
    • Bude mi ctí vě hře tu svini podřezat.
      • jindra.veliky
        me ne. takovy magorsky charaktery mam rad..treba takovej Joker *4*
        • GlaDOS
          Vrána k vráně sedá *1*
          • deridon
            jindra by byl vlastně něco jako Ridler z Batmana.. akorád místo otazníku by měl mínusy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit